Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد زاده رحمانی  فرماندار بافق روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: ساخت این بند در ۲ مرحله اجرا می‌شود و مرحله اول آن تا سه ماه دیگر به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: با ساخت این بند از ورود سیل آب و روان آب‌ رودخانه «بیشه در» و سایر رودخانه‌های فصلی به روستاهای حسن‌آباد، صادق‌آباد، جاده بافق - ساغند و معادن سنگ آهن پایین دست منطقه جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار بافق با بیان اینکه بند یادشده  مشکل برخی بندها را به دلیل رسوب خاک ندارد بیان کرد: با توجه به بافت ماسه‌ای نفوذپذیری آب در بند چادرنغون وجود نخواهد داشت.

فرماندار بافق تصریح کرد: این بند علاوه بر مزایای یادشده تاثیرزیادی  بر میزان آب‌دهی چاه‌های حسن‌آباد دارد و سبب رونق فعالیت کشاورزی به ویژه پسته‌کاری می‌شود.

به گفته زاده رحمانی، بندخاکی یادشده باعث کنترل سیل و تعیین سهم بارندگی و آب برگردان جاده معدن سنگ آهن دی ۱۹ هم می‌شود.

هزینه ساخت بند خاکی یادشده با مشارکت فرمانداری، سنگ آهن مرکزی و منابع طبیعی و آبخیزداری بافق تامین شده است.

فاصله معدن سنگ آهن دی ۱۹ تا بافق ۷۸ کیلومتر است که بر اساس تصمیمات اتخاذ شده از سوی مقام‌های معدنی کشور مقرر شد از ۵۰ میلیون تن ذخیره سنگ آهن موجود در این معدن ۲۵ میلیون تن توسط شرکت سنگ آهن مرکزی بافق و بقیه از سوی معدن چادرملو اردکان برداشت شود.

مرکز شهرستان ۵۰ هزارنفری بافق در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق یزد قرار دارد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خسارت سیل سیلاب بافق سدسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۹۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استقرار و استقلال تمام ادارات در خلیل‌آباد بعد از ۲۰ سال

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار خلیل‌آباد گفت: خلیل‌آباد یک شهرستان مستقل است و بالغ‌بر ۲۰ سال از شهرستان شدنش می‌گذرد و تمام ادارات آن باید در شهرستان مستقر شوند.

محمدرضا خوشنویس در نشست شورای اداری شهرستان خلیل‌آباد اظهار کرد: با وجود اینکه چند سال از استقلال این شهرستان می‌گذرد، اما هنوز تعدادی از ادارات در خلیل‌آباد مستقر نشده و بخشی از وقت مسئولان شهرستان برای پیگیری‌های کارها در کاشمر صرف می‌شود.

وی اظهار کرد: دستگاه‌هایی که در سطح شهرستان وجود ندارد، باید فعالیت خود را آغاز کنند و مدیران کل نیز در چارچوب وظایف قانونی خود در ارتباط با استقلال ادارات عمل کنند.

فرماندار خلیل‌آباد با اشاره به اینکه «جهش تولید با مشارکت مردم» جزو مواردی است که یک اسم و عنوان نیست؛ بلکه مدیران بر اساس فعالیتشان در این حوزه ارزیابی می‌شوند، عنوان کرد: انقلاب و نظام برای مردم است و مشارکت مردم باید در سال جاری پررنگ‌تر شود.

وی با تأکید بر اینکه دولت سیزدهم، دولت مسئله‌ محور است و دولت منابع محور نیست، تشریح کرد: در این دولت هیچ بن‌بستی معنا ندارد، مطمئناً برای هر مشکلی، راه‌حلی وجود دارد و برای حل مشکلات باید به سمت مردم حرکت کنیم و کار را از مردم بخواهیم.

فرماندار خلیل‌آباد با بیان اینکه در سال جاری رایزنی با مدیران کل و افزایش تخصیص‌ها را مطالبه خواهیم کرد، افزود: در بین مردم بودن بسیار حائز اهمیت است و مدیران باید از ظرفیت‌های موجود برای تسهیلگری امور مردم استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه جلسات ادارات باید خارج از وقت اداری در شهرستان خلیل‌آباد برگزار شود و بیشتر وقت مدیران برای جوابگویی به مردم و حل مسائل و مشکلات آنها صرف شود، تأکید کرد: خلیل‌آباد یک شهرستان مستقل است و بالغ‌بر ۲۰ سال از شهرستان شدنش می‌گذرد و تمام ادارات باید در شهرستان مستقر و مستقل شوند.

خوشنویس با تأکید بر اینکه مدیران شهرستان باید پیگیری‌های لازم را داشته باشند تا حضور مدیران کل در شهرستان فعال و پررنگ شود، بیان کرد: مدیران ادارات شهرستان باید در خود خلیل‌آباد سکونت داشته باشند و این در سال جاری جدی‌تر گرفته خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • میزان خسارت بارش شدید باران و رانش در رامیان چقدر بود؟
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • ضرورت استقرار و استقلال تمام ادارات در خلیل‌آباد بعد از ۲۰ سال
  • آغاز ساخت خانه عالم روستای کرچ در بویین میاندشت
  • اصناف متخلف محلات هفت میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال جریمه شدند
  • بررسی لایحه کمک‌هزینه شهرداری شیراز برای کرایه سفر
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • لاستیک‌سازی خرم‌آباد همچنان در مرحله دریافت تسهیلات
  • لاستیک‌سازی خرم‌آباد در مرحله دریافت تسهیلات