Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@20:25:22 GMT

بافت گوشت های آزمایشگاهی طبیعی تر می شود

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۳۹۳۷۹

بافت گوشت های آزمایشگاهی طبیعی تر می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، هرچند گوشتی که در آزمایشگاه پرورش یافته به حفظ محیط زیست کمک می کند اما بافت آن هنوز کیفیت مورد نظر محققان را ندارد و به عبارتی می توان آن را ارتقا داد. 

اکنون به نظر می رسد محققان با استفاده از قالب های ژلاتینی خوراکی این مشکل را حل کرده اند.

گوشت طبیعی شامل ماهیچه های حیوان سلاخی شده است که دارای فیبرهای بلند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گوشت آزمایشگاهی از سلول هایی ساخته می شود که در آزمایشگاه پرورش یافته اند. این در حالی است که شکل گیری سلول های  گوشت آزمایشگاهی شبیه فیبر طبیعی نیست و در نتیجه بافت گوشت آزمایشگاهی غیر طبیعی به نظر می رسد.

با توجه به این موضوع محققان دانشکده مهندسی و علوم کاربردی جان پلسون( در دانشگاه هاروارد) با استفاده از فرایندی به نامrotary jet-spinning نانوفیبرهایی از ژلاتین خوراکی ابداع کردند. در روشrotary jet-spinning از نیروی گریز از مرکز برای چرخش نانوفیبرهای ژلاتینی بلند به شکل ها و اندازه های خاص استفاده شد. 

در مرحله بعد این آزمایش از سلول های گوشت خرگوش و گاو استفاده شد. سلول های مذکور خود را به فیبرهای ژلاتینی متصل کردند و طی فرایندی از سلول های گوشت خرگوش و گاو،  فیبر تولید شد. به عبارت دیگر محصول نهایی این فرایند گوشتی با ساختار دارای فیبر و بافت بود.

همچنین آزمایش های مکانیکی نشان داد این نوع گوشت آزمایشگاهی بافتی مشابه گوشت طبیعی خرگوش، گوساله دارد. البته هنوز باید آزمایش های بیشتری در این زمینه انجام شود.

«لوک مک کویین» مولف ارشد این پژوهش می گوید: هرچند بافت گوشت آزمایشگاهی و واقعی قابل مقایسه است، اما گوشت طبیعی حاوی  فیبرهای ماهیچه ای بیشتری است و به عبارت دیگر تکامل یافته تر است.  

کد خبر 4752880 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: آزمایشگاه گوشت قرمز تحقیقات علمی فناوری نانو فناوری فضایی اربعین 98 نوآوری امنیت اطلاعات هوش مصنوعی شرکت دانش بنیان ماهواره تحقیقات علمی فضانوردان ربات موبایل اینترنت ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۹۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، مراسم افتتاح مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی شهید مدافع حرم علیرضا قبادی دانشگاه آزاد اسلامی البرز با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز در واحد کرج برگزار شد.

دکتر طهرانچی ضمن بازدید از آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی با جمعی از اعضای هیأت علمی، دانشجویان و فناوران به گفت‌وگو پرداخت.

این مجتمع با مساحت ۳۹۰۰ متر مربع دربرگیرنده مجموعه آزمایشگاه‌های تحقیقاتی، مرجع و همکار دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و مشتمل بر ۵۱ فضای آزمایشگاهی تحقیقاتی است که در ۷ گروه مختلف ساماندهی شده‌اند.

برق، الکترونیک، هوش مصنوعی، فناوری‌های نوین، شیمی، کشاورزی، کشت بافت، محیط زیست، غذا و دارو، مجموعه کارگاه‌های طراحی و دوخت و تحقیقاتی پزشکی از جمله مهم‌ترین حوزه‌های فعالیت این مجموعه آزمایشگاهی است.

گفتنی است ۲۰ عضو هیأت علمی، منتورینگ مجتمع شهید قبادی را در کنار ۳۲ کارشناس آزمایشگاه‌ بر عهده دارند و تمامی فعالیت‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی استان البرز در قالب ۱۱ آزمایشگاه همکار سازمان‌ها در این مجموعه آزمایشگاهی تحقیقاتی فعالیت انجام می‌شود.
همچنین دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه برنامه‌های خود از مهدکودک سمای واحد کرج بازدید کرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229098 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • کنگره بین المللی ارتقا کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • کشف تکنیکی جدید برای تغییر گروه خونی اهدایی
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • معرفی 10 مورد از نژاد های خرگوش خانگی در دنیا (+عکس)
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!