Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-09@02:23:21 GMT

شکنجه نوزاد به بهانه درمان زردی!

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۴۰۰۵۲

شکنجه نوزاد به بهانه درمان زردی!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خراسان،  حکایتی که اگر صحت داشته باشد نیاز به پیگیری دارد، برداشت نادرست و  اقدام نا به جا تر که به احتمال زیاد با خرافات هم بی ارتباط نیست. در حالی که زردی نوزاد بیماری نسبتا شایعی است و با راهکارهای ساده قابل درمان است ونیاز به این همه خراش های جانکاه بر پیکر نوزاد  ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  صحبت ما با شما پدر و مادری است که با همه زحمت و مشقتی که متحمل شده اید تا نوزادی به دنیا آورید، چگونه ر اضی می شوید تا او را به راحتی در معرض نسخه پیچی های این و آن قرار دهید؟ آیا با خود فکر کرده اید که این همه خراش روی بدن نوزادی که هنوز سیستم ایمنی اش مقاوم نشده است باعث عفونت و آلودگی می شود و حتی درمان زردی اش را مشکل تر می کند؟ ناگفته نماند  اگر چه در طب  سنتی ایجاد خراش روی نقاطی خاص آن هم توسط پزشک کار بلد به عنوان راهی برای درمان انجام می شود ولی باز هم تشخیص آن بر عهده متخصص است  و  مجروح کردن تمام بدن نوزاد به طور قطع مورد تایید هیچ یک از  متخصصان طب سنتی نیست. به این نکته ضروری توجه داشته باشید که اگر به تازگی صاحب نوزادی شده اید و نگران زردی او هستید برای درمان به نسخه های این و آن عمل نکنید. در این شرایط  لازم ترین کار مراجعه به متخصص است زیرا زردی اگر به موقع درمان نشود باعث فلج مغزی نوزاد می شود  . کودکی که در بیمارستان به دنیا می آید توسط پزشک  نوزادان معاینه می شود و زردی او درمان خواهد شد و نوزادی هم که در منزل به دنیا می آید باید توسط یک متخصص معاینه شود.  

 نحوه تشخیص زردی نوزادان

زردی در نوزادان از همان روزهای اولیه تولد آغاز می‌شود؛ علایم آن معمولا با زردی پوست و گاهی چشم‌ها بروز می‌کند، زردی ابتدا تنها صورت را در بر می‌گیرد اما رفته‌رفته قفسه سینه، ناحیه شکم، پاها، کف پا و اندام های تحتانی را نیز درگیر می‌کند؛ زردی در نوزادان گاهی باعث خستگی مفرط و سوءتغذیه می‌شود، نوزادانی که در 24 ساعت اول پس از تولد دچار این علایم می‌شوند، باید حتماً تحت آزمایش میزان بیلی‌روبین قرار گیرند. 

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سیستم ایمنی طب سنتی نوزاد زردی نوزادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۰۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته

به گزارش مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • پانزدهمین جشنواره گلغلتان نوزادان در امیریه دامغان انجام شد
  • این مراسم به لطافت برگ گل برای نوزادان برگزار می‌شود| از آیین گل غلتان چه می‌دانید؟
  • واردات کالا بهانه است؛ هدف اصلی خروج ارز از کشور است
  • بهانه های بنی اسرائیلی تل آویو برای کارشکنی در توافق جدید
  • بهانه‌های بنی اسرائیلی تل‌آویو برای کارشکنی در توافق جدید
  • بهانه ژاوی مردود است: بارسا اصلا بی‌تجربه نیست!‏
  • پیکرهای یافته‌شده در گورهای جمعی غزه آثار شکنجه داشتند
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • رابطه تاریخ تولد رند و افزایش اوتیسم + فیلم
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته