Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شرکت بیمه تعاون با بیان این نکته که در 10 سال گذشته تقریبا کاری در سندیکای بیمه گران ایران انجام نشده است، اعلام کرد که با تغییراتی که رخ شده است، در آینده شاهد اتفاقات خوبی در سندیکا خواهیم بود.
به گزارش خبرگزاری آریا، یونس مظلومی با تاکید بر این نکته که سندیکای بیمه گران نیاز به پوست اندازی داشت، خاطرنشان کرد: خوشبختانه آقای کریمی شرایط و ویژگی های یک دبیرکل خوب را دارد زیرا هم کار تشکلی و صنفی انجام داده، سه سال رییس کل بیمه مرکزی بوده و با این سازمان آشنایی کامل دارد و همچنین از لحاظ مدیریتی، پست های بالایی داشته است و می تواند با نهادهای بالادستی ارتباط خوبی برقرار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در عین حال ترکیب هیات رییسه سندیکای بیمه گران را هم مطلوب ارزیابی کرد و حضور صندوق خسارت های بدنی را در این سندیکا، به فال نیک گرفت.
مدیرعامل بیمه تعاون با اشاره به استقبال خوب سرمایه گذاران از حق تقدم سهام این شرکت بیمه ای، اعلام کرد که این حق تقدم با قیمت خوبی به فروش رفته است.
وی در تحلیل اوضاع شرکت های بیمه در بورس گفت: برداشت من این است که با توجه به این که در بقیه صنایع، قیمت سهام بالا رفته و فقط قیمت بیمه ها پایین مانده بود، سهم این شرکت ها نیز با رشد خوبی همراه شد.
مظلومی با تاکید بر این نکته که استقبال بهتر از سهم تعدادی از شرکت های بیمه نیز به دلیل وضعیت دارایی ها، مطالبات، نقدینگی و ذخایر آنها است، ادامه داد: سرمایه گذاران بیمه بیشتر بلوکی هستند و سهام شرکت های بیمه برای سهامداران خرد در کوتاه مدت زیاد جذابیت ندارد.
وی در عین حال سهام شرکت های بیمه را در بلندمدت دارای سود خوبی برای سهامداران خواند و اضافه کرد: برای مثال چنانچه سرمایه گذاری در سال گذشته سهم شرکت بیمه تعاون را خریداری کرده بود با توجه به افزایش سرمایه و حق تقدم سهام، در مدت یک سال بازدهی سهام وی حدود چهار برابر شده بود.
به گفته مظلومی، در خرید سهام شرکت های بیمه بیشتر باید به ترازنامه، واقعی بودن ذخایر و اوضاع دارایی های آنها نگاه کرد، افزود: سودآوری از محل عملیات بیمه گری برای سهامدار خرد زیاد جذابیت ندارد زیرا از این محل زیاد سود تولید نمی شود و سود شرکت های بیمه بیشتر از محل خرید دارایی ها، استفاده از اندوخته و تجدید ارزیابی برای افزایش سرمایه به دست می آید.
وی سرمایه کنونی این شرکت را 150 میلیارد تومان عنوان کرد و از انجام مراحل اداری برای ثبت سرمایه جدید این شرکت خبر داد.
مدیرعامل بیمه تعاون همچنین توانگری مالی این شرکت را 137 درصد و در سطح یک عنوان کرد و افزود: برای قبولی اتکایی سه شرط سرمایه، توانگری و اخذ مجوز لازم است که بیمه تعاون هم پس از ثبت سرمایه جدید، برای اخذ مجوز اقدام خواهد کرد.
وی عملکرد شش ماهه بیمه تعاون را همچون عملکرد سه ماهه، بسیار خوب خواند و اظهار داشت: از بورس مجوز گرفته ایم که مجمع عمومی شرکت را برای تصویب صورت های مالی برگزار ولی تقسیم سود را به مجمع دیگری موکول کنیم.
مظلومی درباره بیمه درمان تکمیلی انفرادی شرکت بیمه تعاون نیز گفت: شرکت در سال گذشته مطابق با برنامه ریزی انجام شده، 15 میلیارد ریال حق بیمه از این محل کسب کرد ولی با توجه به فراهم شدن زیرساخت های لازم و انعقاد قرارداد با اکثر مراکز درمانی در کشور، تبلیغات برای فروش بیشتر این محصول شروع شده است.
وی با بیان این نکته که بیمه درمان تکمیلی انفرادی تا 80 میلیون تومان برای چهار عمل اصلی پوشش دارد، حق بیمه آن را بر اساس سن و ... متفاوت و آن را 120 تا 130 هزار تومان در هر ماه و قابل انجام بدون داشتن بیمه پایه ذکر کرد.
مدیرعامل بیمه تعاون تاکید کرد: بر اساس محاسبات صورت گرفته، بیمه تکمیلی انفرادی برخلاف بیمه های درمان گروهی صنعت بیمه، زیان ده نخواهد بود کما این که بیمه درمان گروهی این شرکت نیز چندماهی است که سودآور شده است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۰۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت

هفته کاری که به اتمام رسید، شاخص کل بورس ۱‌.۷۲ درصد کاهش یافت و در ارتفاع ۲ میلیون و ۲۶۴ هزار واحدی قرار گرفت و شاخص کل هم‌وزن با کاهش ۱.۶۸ درصدی در پله ۷۵۰ هزار و ۸۴۳ واحدی قرار گرفت و شاخص کل فرابورس نیز با کاهش ۱.۶۱ درصدی در ارتفاع ۲۵ هزار و ۱۹۳ واحدی ایستاد.

کوروش آسایش، کارشناس بازار سرمایه در خصوص روند بازار سرمایه به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در این هفته کاری، شاخص صنعت حمل و نقل با افزایش ۴.۴ درصدی بیشترین رشد را در بین صنایع بورسی تجربه کرد و بعد از آن صنعت انتشار و چاپ در جایگاه دوم قرار گرفت. صنعت استخراج نفت به جز کشف هم با افت ۱۰.۷۷ درصدی بیشترین کاهش را تجربه کرد.

او اظهار کرد: مجموع ارزش معاملات خرد و حق تقدم‌ها در این هفته کاری ۱۵ هزار و ۶۸ میلیارد تومان بود. جزئیات ارزش معاملات خرد روزانه به این شکل بود که شنبه ۳ هزار و ۷۸۴ میلیارد تومان، یکشنبه ۳ هزار و ۹۵ میلیارد تومان، دوشنبه ۳ هزار و ۵۳ میلیارد تومان، سه شنبه ۲ هزار و ۸۶۸ میلیارد تومان و چهارشنبه ۲ هزار و ۸۰۸ میلیارد تومان ارزش معاملات بر روی تابلو ثبت شد.

خروج هزار و ۳۴۴ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام 

او گفت: میانگین سرانه خرید افراد حقیقی در این هفته کاری ۲۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و میانگین سرانه فروش آن‌ها ۲۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان بوده است. همچنین در این هفته هزار و ۳۴۴ میلیارد تومان نقدینگی افراد حقیقی از بازار سهام خارج شد. 

فراهم شدن مجالی برای رشد سهام بازار محور در کوتاه مدت 

در ادامه هم رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اوایل هفته کاری با توجه به افزایش قیمت‌های جهانی کامودیتی‌ها شاهد شروع متعادلی بودیم، اما در جدال عرضه و تقاضا، فروشندگان برنده بودند و دوباره یک هفته‌ اصلاحی و خسته کننده را سپری کردیم. فقط شاهد نوساناتی در محدوه‌های حمایتی سهام بودیم، تعداد محدود، سهام بازیگر محور هم مجالی برای نوسان و رشد کوتاه مدتی داشتند.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: افزایش نرخ انرژی و افزایش مالیات ستانی در کنار افزایش نرخ بهره شرکت‌ها را تحت فشار قرار می‌دهد و عدم تعدیل نرخ دلار نیما از بعد درآمدی را دچار مشکل می‌کند و حاشیه سود‌ها کاهش می‌یابد. برای جلوگیری از افت تولید، با افزایش نرخ‌های منطقی در صنایع برای پوشش رشد هزینه‌ها موافقت می‌شود.

او افزود: انتشار اوراق سنگین توسط دولت و بالا ماندن نرخ بهره، ابهام سقف معافیت مالیاتی و ... خریدار را یک قدم عقب‌تر در انتظار نگه می دارد. هر بار با نزدیک شدن به محدوده‌ حمایتی شاخص و سهام شرکت‌های بزرگ تر، شاهد سفارش‌های حمایتی بازارساز و نوسانات مثبت هستیم منتهی تا زمانی که این دور باطل ادامه دارد حرف خاصی برای گفتن نمی‌ماند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • پیام تبریک بانک سرمایه به مناسبت دهه فجر
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • پراپ تریدینگ: سفری هیجان‌انگیز در دنیای معاملات با سرمایه شرکتی
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • لیگ‌برتر فوتسال ایران در حال پوست‌اندازی است