Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-01@03:30:31 GMT

آگهی بازرگانی از شبکه کودک حذف شد

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۴۰۹۳۳

آگهی بازرگانی از شبکه کودک حذف شد

مدیر شبکه کودک اعلام کرد که از فردا یکم آبان ۹۸ شبکه کودک دیگر تبلیغات بازرگانی پخش نمی‌کند.

به گزارش تسنیم، علاوه بر پخش انیمیشن‌ها و کارتون‌های خارجی متناقض با فرهنگ ایرانی و اسلامی، آگهی‌های بازرگانی و آثار سوء آن برای کودکان مضرّ است؛ سؤال ما همیشه از مسئولان مربوطه، مدیر شبکه کودک و دغدغه کارشناسان و هنرمندانی، چون گیتی‌خامنه و بسیاری دیگر این بوده که چرا باید در شبکه کودک آگهی بازرگانی داشته باشیم؟

محمد سرشار مدیر شبکه کودک پیش از این پاسخ ما را اینطور داده بود: "در آگهی‌های بازرگانی انتخاب و تعیین زمان پخش برعهده اداره‌کل بازرگانی صداوسیماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این‌ها در قالب بسته‌هایی به شبکه‌ها ارسال می‌شود در این تعداد دقیقه و این ساعت‌ها پخش شوند و شبکه اجازه دخل و تصرف در این آگهی‌ها را ندارد. اگر تخلفی هم در پخش انجام شود با آن‌ها برخورد می‌شود. در بخش‌های خبری هم شبکه‌ها ورودی ندارند و فقط اعلام می‌کنند از این ساعت تا آن ساعت باید خبر روی آنتن برود. "

او در بخش دیگری از این پاسخ خود تبلیغات تلویزیونی را برای خردسالان خطرناک دانست و گفت: "در آگهی‌های بازرگانی چند مشکل وجود دارد خصوصاً در رده خردسال، چون خردسالان قدرت تمایز میان برنامه‌های تلویزیونی و آگهی بازرگانی را ندارند و به همه این‌ها یک میزان اعتبار می‌دهند، متوجه نمی‌شوند علامت زرد رنگ آگهی و حذف لوگوی شبکه چه معنی دارد که به آن اعتماد نکنند و پشتوانه کارشناسی وجود ندارد؛ بنابراین خردسالان نسبت به آگهی‌های بازرگانی بیشترین آسیب‌پذیری را دارند. "

وقتی سؤال دیگری مطرح کردیم که چرا باید تلویزیون خرج خودش را از آگهی‌ها دربیاورد؟ پاسخ داد: "در برخی از کشور‌های دنیا پخش آگهی‌های بازرگانی برای این سنین را ممنوع اعلام می‌کنند، چون ممکن است بچه فریب بخورد و تصمیمی را بگیرد که تبعات منفی را به دنبال داشته باشد. اما در رده کودک فرق می‌کند، چون این تمایز را متوجه می‌شوند و بحث این است که چه آگهی‌هایی پخش بشود و چه آگهی‌هایی روی آنتن نرود. البته کاش آنقدر بودجه صداوسیما توسط مجلس ارتقاء پیدا می‌کرد که هیچگاه ملزم نمی‌شد با جذب آگهی‌های بازرگانی بودجه‌اش را اداره کند. اتفاقی که در ترکیه افتاده ۹۰ درصد بودجه رادیو و تلوزیون تی‌آر‌تی توسط عوارض برق به علاوه بودجه دولت تأمین می‌شود و فقط ۱۰ درصد آن از محل آگهی‌های بازرگانی است. در ایران میزان بودجه صداوسیما حدود ۶۰ درصد است، اما به هر حال اینکه ما تصویب کنیم مجموعه رسانه‌ای از محل آگهی‌های بازرگانی، بودجه‌اش را تأمین کند از سرچشمه باید حل شود. ما اگر بد می‌دانیم پخش آگهی، از آن طرف نگوییم همه پول‌تان را از محل آگهی‌ها تأمین کنید. "

حالا مطالبات جواب داده و تلویزیون به تصمیم مهمی رسیده و پای تبلیغات از شبکه کودک بریده شد؛ چرا که بنابر اعلام مدیر شبکه کودک از فردا یکم آبان‌ماه ۱۳۹۸ شبکه کودک دیگر تبلیغات بازرگانی پخش نمی‌کند.

او در صفحه اینستاگرامی خودش نوشت «از فردا آرزویی که شبکه کودک، خانواده‌ها و کارشناسان، دست در دست هم به دنبال آن بودند محقق می‌شود و بنا به مصوبه شورای معاونان سازمان صداوسیما و دستور معاون سیما، پخش آگهی‌های بازرگانی از شبکه کودک متوقف خواهد شد.

دیشب به دفتر دکتر میرباقری (معاون سیما) رفتم و از ایشان بابت صدور این دستور مهم تشکر کردم. در اینجا هم، در گرماگرم این شادی بزرگ از تک‌تک عزیزانی که در فضای حقیقی و مجازی پیگیر حذف آگهی‌های بازرگانی از شبکه کودک بودند تشکر می‌کنم. مخصوصاً قدردان زحمات مادران دغدغه‌مندی‌ام که با هشتگ #پویا_بدون_تبلیغات به میدان آمدند، هر روز با سامانه ۱۶۲ روابط عمومی صداوسیما تماس گرفتند و در هر فرصتی، صدای مطالبه به‌حق خود را به گوش مسئولان رساندند.

شبکه کودک تلاش می‌کند مهمترین دستیار رسانه‌ای خانواده در تربیت آینده‌سازان تمدن نوین اسلامی باشد؛ ما برای بهتر شدن برنامه داریم و ان‌شاءالله با حمایت‌ها و دعا‌های خیر خانواده‌ها، روز به روز، این پیشرفت را مشاهده خواهید کرد.»

منبع: فرارو

کلیدواژه: آگهی بازرگانی شبکه کودک تبلیغات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۰۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانجات آردسازی مازندران درجه‌بندی می‌شوند

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: با راه‌اندازی سامانه درجه بندی، کارخانجات آرد با ارتقای تجهیزات و به‌روزرسانی امکانات، امتیازدهی خواهند شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری به نقل از روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران، نشست هم اندیشی بررسی راهکارهای تحقق شعار سال در صنعت آردسازی با حضور مدیران دستگاه های اجرایی و کارخانجات تولید آرد استان مازندران برگزار شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران، با بیان اینکه مدیران و نمایندگان استانداری، صمت، جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی و استاندارد در جلسه با کارخانجات آرد حضور داشتند، گفت: با توجه به نامگذاری سال 1403 با عنوان جهش تولید و مشارکت مردمی توسط مقام معظم رهبری، سعی بر این خواهد بود که برنامه های سال جدید با تعامل بیشتری با بخش‌‌های مرتبط با غله انجام شود.

عباسعلی وفائی نژاد تصریح کرد: نگاه ویژه نظام به بخش اقتصاد، نشانگر این است که اقتصاد جزو مباحث پردغدغه و پرچالش بوده و  از تمام ابزارهای موجود برای خودباوری و خوداتکایی استفاده می‌کنیم.

وی گفت: دولت با اراده قوی و متعهدانه هر کجا حضور داشته باشد، بخش خصوصی نیز همراهی می‌کند و حضوری موفق خواهد داشت.

وفائی نژاد افزود: حمایت و پشتیبانی از تولید محصولات کشاورزان بخشی از کار اداره کل غله بوده و پارسال با همراهی کارخانجات آرد استان بیش از 118 هزار تن گندم از کشاورزان مناطق دشت و بالادست استان با شرایط خاص حمایتی خریداری شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران گفت: با تدابیر صورت گرفته، حمایت مناسبی از کشاورزان انجام دادیم که با مدیریت صحیح و همراهی کارخانجات آرد استان، کیفیت آرد نیز تضمین شد.

وی افزود: در استان مازندران 21 کارخانه آرد داریم که با بهسازی و نوسازی و توسعه انبارها، سیلو و تجهیزات آزمایشگاهی، تحول و به روزرسانی مناسبی را داشته و برای ارتقای کیفیت تولید آرد سرمایه گذاری می‌شود.

وفائی نژاد تصریح کرد: شیوه نامه درجه‌بندی کارخانجات در شرف نهایی شدن در کارگروه استان و رفع نواقص و چالش‌هاست و بزودی عملیاتی خواهد شد.

وی تصریح کرد: با راه اندازی سامانه درجه بندی، کارخانجات آرد با ارتقای تجهیزات و بروزرسانی امکانات، امتیاز و رتبه آنها افزایش خواهد یافت.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با بیان اینکه در سال 1401 تلاش کردیم از انحصار واردات از طریق بنادر جنوبی کاسته شود و فعالیت‌های تجاری به سمت بنادر شمالی سوق داده شود، گفت: در سال‌های 1400 و 1401 کالاهای اساسی گندم و روغن را از طریق بنادر استان مازندران وارد کشور کردیم اما در سال 1402 به دلیل کاهش ضرورت تامین و دیگر موارد، تامین کالاهای اساسی از طریق بنادر شمالی کشور متوقف شد.

وی  افزود: تمام تلاش دولت در حمایت از تولید کالاهای اساسی و خودکفایی در آن انجام خواهد شد اما به منظور تامین ذخیره استراتژیک و حفظ امنیت غذایی در کشور، رایزنی های لازم انجام شد تا در سال جدید بخش اول گندم خریداری شده از کشورهای حاشیه دریای خزر از طریق بنادر مازندران وارد کشور شود.

به گزارش تسنیم، در این نشست کارخانجات آرد استان به بیان مشکلات و موانع راه تولید اشاره کردند و مدیران دستگاه های اجرایی نیز به تشریح برنامه های خود در راه تحقق رشد تولید و مشارکت هر چه بیشتر بخش خصوصی و مردم در اقتصاد پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی اصفهان
  • خرید بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان+فیلم
  • خریدبیش از ۷۷۰ هزار تن گندم ‌از کشاورزان استان خوزستان
  • ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد
  • اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند
  • کارخانجات آردسازی مازندران درجه‌بندی می‌شوند
  • مادر قاتل آگهی مفقودی بچه را منتشر کرد!
  • مادر قاتلی که آگهی مفقود شدن فرزندش را منتشر کرد
  • کاربران دیوار چطور به حفظ زمین کمک کردند؟
  • حواله علی پی