Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهر نوشت: محسن حاجی‌میرزایی صبح سه‌شنبه در مراسم بزرگداشت هفته پیوند اولیا و مربیان در پردیس نسیبه دانشگاه فرهنگیان، گفت: دستاوردهای مهم تعلیم و تربیت در پرتو مشارکت خانواده‌ها محقق می‌شود. هر چه پیوند خانه و مدرسه محکم‌تر شود، برکات بیشتری عایدمان و خطرات کمتری ایجاد می‌شود. من به شکلی از پیوند اعتقاد دارم که در همه سطوح تعلیم و تربیت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ماموریت‌های وزارت آموزش و پرورش را نیازمند همکاری عمیق و گسترده بین اولیا و مربیان دانست و گفت: اختلال در جریان یادگیری، اختلال در فرایند زندگی است و آثارش به‌سادگی قابل جبران نیست.

حاجی‌میرزایی، مهم‌ترین کارکرد انجمن اولیا و مربیان را آماده کردن خانواده‌ها و دانش‌آموزان را برای ایفای نقش‌های خود در خانه و جامعه برشمرد و گفت: در سند تحول بنیادین، خانواده همکار آموزش و پرورش نیست و شریک آن است و هر دو مسئولیت داریم.

وی با تاکید بر این‌که باید ارتباط دائمی و منظم بین والدین و مدرسه وجود داشته باشد، گفت: در واقع مسئول تربیت فرزندان خانواده‌ها هستند و ما کنارشان هستیم.

حاجی‌میرزایی با اشاره به این‌که نسل جدید ما در خانواده‌های کوچک رشد می‌کنند و مجال کمتری دارند که تعاملات اجتماعی در آنها عمق پیدا کند، بیان کرد: بچه‌ها ممکن است وقتی وارد مدرسه می‌شوند، دچار چالش شوند و برای همین است که پیوند اولیا و مربیان اهمیت دارد و همچنین یاد دادن مهارت‌های زندگی به بچه‌ها و اولیا.

کد خبر 459879

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۱۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: توجه به سند تحول بنیادین در ساحت‌های تربیتی دانش‌آموزان پر اهمیت است، به همین منظور آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در کف مدرسه است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، رسول شیدایی امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران توجه به برنامه‌های پرورشی را از اولویت‌های آموزش و پرورش دانست و اظهار کرد: اگر فرآیند تربیت درست انجام شود، آموزش هم خود به خود به صورت مطلوب انجام خواهد شد.

وی افزود: ایران قوی، نیازمند مدرسه قوی است و مدرسه قوی نیاز به معلم قوی دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان خاطرنشان کرد: توجه به سند تحول بنیادین در ساحت‌های تربیتی دانش‌آموزان پر اهمیت است؛، به همین منظور آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در کف مدرسه است.

شیدایی اضافه کرد: با توجه به شعار امسال، از برنامه‌های مهم آموزش و پرورش مهارت‌آموزی دانش آموزان خواهد بود و هر سال ۳۰۰ ساعت آموزش مهارت‌های زندگی و مهارت‌های فنی در برنامه‌های مدرسه گنجانده شده است.

وی با بیان اینکه توجه به برنامه‌های آموزش و پرورش به حوزه قرآن، عترت و نماز نیز از اولویت‌ها است، گفت: با توجه به اینکه تفاوت‌های تربیتی میان خانواده‌ها و دستگاه تعلیم و تربیت نیاز به بازسازی دارد؛ بنابراین اثرات شرکت در اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت می‌تواند در آگاهی‌بخشی به دانش‌آموزان اثر بالایی داشته باشد.

کد خبر 751780

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • افتتاح بیش از ۴۰ مدرسه در طرح سه شنبه‌های امید خراسان رضوی
  • ثبت‌نام حضوری و الکترونیک کلاس اولی‌ها از امروز
  • افتتاح بیش از ۴۰ مدرسه در طرح سه‌شنبه‌های امید مشهد
  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از فردا/ اعلام سن ثبت‌نام
  • ساخت ۱۵۰ مدرسه در استان بوشهر
  • صحرایی: ۱۰۰ هزار معلم جدید جذب می‌شوند
  • صحرایی: ۱۰۰ هزار معلم جدید جذب خواهند شد