Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، خبرگزاری صداو سیما نوشت:‌ روزنامه اینترنتی رأی‌الیوم نشست بحرین با محوریت تلاش‌های ضد ایرانی و کوشش برای عادی‌سازی روابط کشور‌های عرب حوزه خلیج فارس با رژیم صهیونیستی را سرآغاز عادی‌سازی روابط نظامی بین این کشور‌ها و تل‌آویو دانست.
عبدالباری عطوان نوشت: نشستی که از دیروز دوشنبه در بحرین با مشارکت ۶۰ کشور و رهبری آمریکا به بهانه مقابله با خطر و نفوذ ایران آغاز به کار کرده است، بار دیگر نشان می‌دهد راهبرد آمریکا در باج‌خواهی از کشور‌های عرب خلیج فارس و معرفی دولت اشغالگر اسرائیل به عنوان حامی این کشور‌ها ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مصیبت اینجاست که حکومت‌های کشور‌های عرب خلیج فارس یکی پس از دیگری به این باج‌خواهی‌ها گردن می‌نهند که میزبانی اینگونه کنفرانس‌ها با ماهیت تحریک‌آمیز در خاک این کشور‌ها با هدف تسریع فرآیند عادی‌سازی و ادغام حکومت اشغالگر عبری در بافت سیاسی، نظامی و اقتصادی منطقه از نمود‌های این باج‌دهی است.
اصرار آمریکا برای دخیل کردن این حکومت یاغی در امنیت خلیج فارس قابل درک نیست، زیرا نه از نظر جغرافیایی با خلیج فارس همسایه است و نه نیروی دریایی در خوری دارد که بتواند از امنیت کشتیرانی در آب‌های خلیج فارس حمایت کند. این رژیم حتی جرئت نکرد بعد از آن که یکی از ناو‌های جنگی اش سال ۲۰۰۶ به دقت هدف موشک حزب‌الله قرار گرفت و منهدم شد به آب‌های منطقه‌ای لبنان پا بگذارد.

اسرائیل نمی‌تواند از امنیت دریایی و هوایی کشور‌های خلیج فارس حمایت کند و حتی اگر می‌توانست نیازی به حضورش نبود آن هم با وجود ۶۰ کشور و در صدر آن‌ها آمریکا که چندین ناوگان و صد‌ها فروند ناوچه و ناو هواپیمابر در پایگاه‌های دریایی بحرین دارد.
این حضور فزاینده اسرائیل است که برای امنیت و ثبات منطقه تهدید محسوب می‌شود نه ایران که از هزاران سال پیش در قلب منطقه بود است.
مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا با وقاحت و بی‌شرمی تمام، دوباره دروغ اسلحه کشتار جمعی را پیش کشیده است؛ همان دروغی که دولت جورج بوش پسر برای پوشش دادن به حمله به عراق و اشغال آن مطرح کرد. او در سخنرانی خود در کنفرانس منامه گفت: تولید سلاح‌های کشتار جمعی و وسایل انتقال آن، تهدید خطرناکی برای صلح و امنیت بین‌المللی است. وی سپس با اشاره آشکار به ایران افزود: لازم نیست همگی به اتخاذ اقدامات لازم برای متوقف کردن کشور‌هایی که به تلاش برای دستیابی به این سلاح‌ها ادامه می‌دهند پایبند باشیم.‌
نمی‌دانیم چگونه برخی کشور‌های عربی مانند عربستان، امارات و بحرین، شرکت در این کنفرانس را دوشادوش دولت اشغالگر اسرائیل می‌پذیرند آن هم در حالی که واسطه‌هایی برای بهبود روابط با ایران می‌فرستند و می‌کوشند همه منابع تنش با این کشور را از بین ببرند. این‌ها مواضع متناقضی است که نیاز به اثبات ندارد.
علی اکبر ترکی، نماینده مجلس ایران روز گذشته اعلام کرد امارات ۷۰۰ میلیون دلار از اموال ایران را که توقیف کرده بود آزاد کرده است و تعدادی از صرافی‌هایی که با دستور حکومت دبی بسته شده بودند کار خود را از سر گرفتند که این اقدام یک عادی‌سازی پسندیده و منطقی با کشور همسایه است.
هیچ یک از کشور‌های امارات، بحرین، عربستان و عمان نمی‌توانند این امر را انکار کنند که تحت فشار آمریکا در کنفرانس شرکت می‌کنند. کشور کویت که سال ۱۹۹۱ با دخالت نظامی آمریکا آزاد شد از شرکت در این نشست خودداری کرد و ترجیح داد به احترام احساسات مردمش که با هرگونه عادی سازی با تل آویو مخالفند از این کنفرانس‌های مشکوک فاصله بگیرد.
اسرائیل از حمایت از خودش عاجز است تا چه رسد به حمایت از کشور‌های خلیج فارس، از ترس موشک‌های لبنان به خود می‌لرزد و دولت کنونی آمریکا حاضر نیست برای دفاع از آن حتی یک سرباز آمریکایی را فدا کند. شاید توئیت اخیر دونالد ترامپ بهترین دلیل بر این امر باشد که نوشته بود سلاح آمریکا را به کشور‌های خلیج فارس می‌فروشد، اما هرگز از آن برای دفاع از این کشور‌ها یا حمایت از آن‌ها استفاده نخواهد کرد.
عوامل نظامی ایران شش نفتکش را نزدیک بندر فجیره امارات از کار انداختند و شریان صنعت نفت عربستان را در بقیق و خریص و میدان الشیبه هدف حمله قرار دادند و موشک‌های ایران، پهپاد آمریکایی را بر فراز تنگه هرمز سرنگون کردند و قایق‌های نیروی دریایی این کشور نفتکش انگلیسی را در آب‌های خلیج فارس توقیف کردند و آن را از میان کشتی‌های جنگی آمریکا مانند گوسفند تا بندرعباس کشان کشان بردند. واکنش آمریکا چه بود؟ غیر از آن که این اهانت را فرو ببلعد و ترامپ هم وانمود کند این آب دهان ایران روی صورت او قطرات شبنم است و در نهایت هم، همه کشتی‌ها و ناو‌های هواپیمابر خود را تا خلیج عمان عقب بکشد تا از ترس حمله موشکی ایران از تنگه هرمز بیش از هزار کیلومتر دور شود و از تکرار کشتار پرل هاربر جلوگیری کند. (حمله ناگهانی هواپیما‌های جنگی ژاپن به پایگاه دریایی آمریکا در پرل هاربر در بامداد روز یکشنبه هفتم دسامبر سال ۱۹۴۱ میلادی برابر با ۱۶ آذر ۱۳۲۰ خورشیدی که موجب ورود ایالات متحده آمریکا به جنگ جهانی دوم شد).
دولت‌های کشور‌های عرب حوزه خلیج فارس به ویژه بحرین سیاست‌هایی در پیش گرفته اند که امنیت و ثبات خودشان را در معرض تهدید قرار می‌دهند و ملت هایشان به انقلاب علیه آنان تحریک می‌کند. چه کسی تصور می‌کرد خشم مردم در لبنان و پیش از آن در الجزایر و سودان در قالب اعتراضات و تظاهرات بروز پیدا کند؟ نقطه مشترک حکومت‌های این کشور‌ها و همتایان آن‌ها در خلیج فارس هدر دادن اموال عمومی مانند سه کشور مذکور یا با فساد و یا با تسلیم در برابر باج خواهی مالی آمریکا و الزام به عادی سازی با اسرائیل است.
آمریکا، پشت متحدان کُرد خود را که بار‌ها به خواسته واشنگتن در جبهه‌های مختلف جنگیدند خالی کرد و وقتی آن‌ها هدف حمله ترکیه قرار گرفتند هراسان گریخت و همه نیروهایش را عقب کشید. اسرائیل نیز دیگر متحد کرد‌ها به آن‌ها پشت کرد و آن‌ها را نادیده گرفت، ولی گمان نمی‌کنیم کسی عبرت بگیرد.
ملت‌های عربی در خلیج فارس و دیگر نقاط مانند جمال هستند. صبر می‌کنند و صبر می‌کنند، اما وقتی به پا خیزند هرچیزی را که در برابرشان باشد درهم می‌شکنند و از کسانی که آن‌ها را خوار و به کرامت شان تعرض کردند انتقام می‌گیرند و آرام نمی‌نشینند تا آتش درونشان خاموش شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: نشست بحرین عادی سازی عبدالباری عطوان خلیج فارس ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۲۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون نیروی دریایی سپاه: مسکونی سازی برخی جزایر خلیج فارس با جدیت دنبال می‌شود

معاون نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: خلیج فارس ۹۰ جزیره دارد که ۳۴ جزیره آن متعلق به ایران است و برای برخی از آن‌ها طرح مسکونی سازی با جدیت دنبال می‌شود تا همه مردم ایران بتوانند از این ظرفیت بزرگ ملی بهره بگیرند.

به گزارش ایسنا، سردار احمد راستی، معاون دانش و پژوهش نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز ۱۱ اردیبهشت در اختتامیه اولین جشنواره ملی خلیج فارس در مرکز هرمزگان با اشاره به نقش تاریخی مردم جنوب ایران در اخراج امپریالیسم و استکبار از این منطقه، یاد و خاطره همه شهدای عرصه دریا در کشورمان را گرامی داشت و اظهار کرد: ملت ایران با دلاوری و شجاعت خویش توانست بزرگ‌ترین نیروی دریایی وقت جهان را از جزایر خلیج فارس بیرون کند و این افتخاری برای هر ایرانی است.

به گفته وی، روز ملی خلیج فارس، روز یادآوری مجاهدت‌های تاریخی در مسیر حفظ کشور و استقلال و عزت ملی است و اکنون این اقتدار ملی در اوج خود در شرایطی قرار دارد که هیچ عنصر فرامنطقه‌ای قادر به عرض اندام در برابر ملت ایران نیست.

سردار راستی همچنین تصریح کرد: اشراف کامل هوایی، سطحی و زیرسطحی در خلیج فارس برقرار است و دوران گردن کشی گذشته برای ملت ایران طی شده است و این حوزه تمدنی متعلق به کشور‌های پیرامونی آن است و نباید اجازه دهند که مستکبران در این منطقه به بهانه‌های واهی جولان دهند.

معاون نیروی دریایی سپاه با طرح این نکته که اقتدار و عظمت ملت ایران به حدی رسیده که دشمنان به دنبال ائتلاف سازی برای مهار این قدرت روز افزون هستند، خاطرنشان کرد: در همین مسیر ائتلاف سازی نیز شاهد شکست مفتضحانه دشمنان هستیم.

وی گفت: خلیج فارس، دریای صلح و دوستی و برادری است و این کانون انرژی در جهان نباید عرصه دخالت برخی بیگانگان برای اختلاف افکنی میان کشور‌های منطقه شود. این دریای گسترده، بیش از ۳۰۰ میلیون نفر را در کشور‌های پیرامونی خود جای داده و لذا اهمیت این منطقه بر هیچ کس پوشیده نیست.

سردار راستی با تقدیر از نخبگان و نوآوران کشورمان و شرکت کنندگان در جشنواره اختراعات خلیج فارس، این تلاش‌های ارزشمند را گامی در مسیر استقلال و عزت ایران اسلامی برشمرد و از بانیان این جشنواره قدردانی و اظهار کرد: نیروی دریایی سپاه نیز در سایه همکاری همدلانه با نخبگان و دانشگاهیان و مبتکران کشورمان در عرصه‌های مختلف، توانسته به سطح برتری از بازدارندگی در صیانت از منافع ملی کشورمان دست یابد و تداوم این راه نیز با بر همین پایه استوار است.

معاون نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: خلیج فارس متعلق به همه ملت ایران و بستری امن برای همه ملت‌های منطقه است که می‌بایست با هم از آن بهره برده و خود، تعیین کننده موضوعات و مولفه‌های آن باشند.

دیگر خبرها

  • پیام عربستان به اسرائیل درباره حمله احتمالی به رفح
  • گاردین: سعودی‌ها «پلن ب» را برای معامله کلیدی با آمریکا روی میز دارند
  • فلسطین، مسئله‌ای که عادی نمی‌شود!
  • ظریف: اسرائیلی‌ها به آمریکایی‌ها هم لگد زدند | اسرائیل به هیچ کس رحم نکرد | آنانکه دل‌شان برای آمریکا لک می‌زند باید بدانند آمریکا چه کرد
  • عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی و کشورهای منطقه قابل هضم و توجیه نیست
  • علی‌اف: صلح در قفقاز جنوبی تنها از طریق عادی‌سازی روابط باکو-ایروان حاصل می‌شود
  • ظریف: خیلی‌ها فکر می‌کنند آمریکا ابر قدرت است اما امروز چیزی به نام قدرت هژمون نداریم / اسرائیل هیچ وقت پای کسی نخواهد ایستاد + فیلم
  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • فیلم| عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی هیچگاه مشکل غرب آسیا را حل نخواهد کرد
  • معاون نیروی دریایی سپاه: مسکونی سازی برخی جزایر خلیج فارس با جدیت دنبال می‌شود