Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@13:29:44 GMT

قم می‌تواند قطب تولید انرژی خورشیدی باشد

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۴۳۰۴۱

قم می‌تواند قطب تولید انرژی خورشیدی باشد

معاون وزیر نیرو گفت: با توجه به شرایط اقلیمی، قم می‌تواند قطب تولید انرژی خورشیدی باشد.

به گزارش ایسنا، همایون حائری، صبح امروز در آئین افتتاح 5 طرح صنعت برق در نیزار قم عنوان کرد: سومین هفته پویش "الف-ب-ایران" را برگزار می‌کنیم و در این پویش 227 پروژه با 33 هزار میلیارد تومان در 31 استان کشور افتتاح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر نیرو افزود: این پویش با مشارکت مردم و رسانه‌ها و صنعت برق در مسیر آبادانی کشور انجام می‌شود و در تلاشیم هیچ یک از پروژه‌ها متوقف نشود، حتی در شرایط تحریم، عزم خود را برای اتمام بسیاری از پروژه‌ها جزم کرده‌ایم.

وی اظهار کرد: تولید برق خورشیدی کشور امسال به ۸۴۱ مگاوات رسیده است و با توجه به هدف‌گذاری‌ها، ظرفیت برق خورشیدی سالیانه به ۲ برابر افزایش پیدا خواهد کرد.

حائری بیان کرد: در حال حاضر سهم تولید برق خورشیدی به یک درصد کل برق تولیدی در کشور افزایش‌ یافته است و همچنان این روند ادامه دارد تا بتوان انرژی‌های پاک تولیدی را به یک هزار مگاوات افزایش داد و تا پایان دولت دوازدهم نیز به 4 هزار مگاوات افزایش دهیم.

وی خاطرنشان کرد: احداث و توسعه پست نیزار و پست مهدیه در تامین برق پردیسان از پروژه‌های مهم امروز در بخش صنعت است و تلاش می‌کنیم تمامی نیازهای صنعتی استان قم را با تسریع بخشی به پروژه‌های دیگر تامین کنیم.

معاون وزیر نیرو گفت: با توجه به شرایط اقلیمی و تعدد روزهای آفتابی، قم می‌تواند قطب تولید انرژی خورشیدی باشد و در این خصوص از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنیم.

وی افزود: هرکدام از طرح‌های صنعت برق، بخش مهمی از نیاز برق کشور را به ویژه در صنعت تامین می‌کند و ما تا تحقق خودکفایی و اقتصاد مقاومتی حتی در شرایط تحریم به حرکت خود ادامه می‌دهیم.

حائری بیان کرد: امروز مهم‌ترین اولویت کشور، تامین برق مورد نیاز در صنایع است تا در سال رونق تولید و در مسیر اقتصاد مقاومتی بتوانیم به رشد و توسعه دست یابیم؛ در این‌باره تمامی مطالبات قم در بخش صنعت و تولید در دستور کار وزارت است و ما خود را مکلف به تامین نیازهای قم می‌دانیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی نيروگاه خورشيدي برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۳۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور

مدیر کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور با بیان اینکه ۵۶ پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور در ۱۵ استان در حال اجراست، اظهار کرد: ۱۶ پروژه ساخت نیروگاه های مدارس در ۶ استان به پایان رسیده که همزمان در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت همزمان، امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ به بهره برداری می رسند.

به گزارش ایسنا، سید محمد واعظی نژاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۵۶ پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور با ظرفیت ۸۴۰ کیلووات توسط خیرین مدرسه ساز در حال اجراست؛ این نیروگاه ها در حال انعقاد قرارداد و یا در حال طی کردن مراحل اجرا هستند که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می شوند.

وی با اشاره به مزایای بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در مدارس کشور، افزود: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت های فسیلی در مدارس می شود.

واعظی نژاد در ادامه تصریح کرد: از آنجا سرانه های تخصیص یافته به مدارس پایین است و مدارس در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در آنان ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری همچون آب، برق و کاغذ و ... سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.

وی از هدف گذاری ساخت نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه کشور خبر داد و اظهار کرد: بر اساس هدف گذاری صورت گرفته، قرار است نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

طبق اعلام ساتبا، نیروگاه خورشیدی ۶۰ کیلوواتی در مدرسه خیرساز ۱۵ کلاسه حاج غلام رضا زیرک امروز، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمود کمانی، معاون وزیر نیرو و رییس سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق(ساتبا)، دکتر حمید رضا خان محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور، دکتر سید محمد آقامیری، استاندار قم، آیت الله حسینی بوشهری، رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و مسئولان استان قم به بهره برداری می رسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور
  • افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور
  • تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!