Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، سید جمیل احمدی هدف از تدوین این سند را انطباق بیش از پیش آموزش های مهارتی ارائه شده توسط این اداره کل با نیاز بازار کار و مزیت های نسبی هر منطقه عنوان کرد و اظهار داشت: این سند می تواند به عنوان یک برنامه ریزی میان مدت در راستای تعامل و همگرایی دستگاه های اجرایی، مجری ارائه آموزش های مهارتی در استان، مورد بهره برداری قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به رسالت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بیان کرد: این سازمان به عنوان تنها متولی رسمی ارائه آموزش های مهارتی غیر رسمی در سطح کشور در چهار حوزه صنعت، خدمات، کشاورزی، فرهنگ و هنر فعالیت می کند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان تربیت نیروی متخصص و کارآمد جهت ورود به بازار کار و ارتقاء سطح مهارتی افراد شاغل در بازار کار را از جمله اهداف این سازمان در سطح کشور برشمرد و افزود: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با رویکرد تلفیق دانش و مهارت و ایجاد نگرش کارآفرینانه سعی در تربیت فارغ التحصیلان دانشگاهی جهت ورود به بازار کار را دارد.

احمدی تصریح کرد: باید در تدوین سند توسعه آموزش های مهارتی با رویکرد محلی و منطقه ای در سطح استان به ظرفیت های دستگاه های اجرایی توجه شود و مزیت های نسبی هر منطقه و هر شهرستان در تدوین این سند در راستای کارایی آن مد نظر قرار گیرد.

۴۶

کد خبر 1313176

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان کردستان آموزش اشتغال باشگاه استقلال ایالات متحده آمریکا سوریه دونالد ترامپ باشگاه پرسپولیس سینمای ایران قوه قضاییه کردهای سوریه بازار مسکن تهران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۳۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • قهرمانی تیم خوزستان درمسابقات فوتسال سازمان آمورش فنی و حرفه‌ای کشور
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان