Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیررضا رکن روز سه شنبه در نشستی خبری در خصوص کسب رتبه برتر دانشکده در رتبه بندی شانگهای افزود: نظام رتبه بندی شانگهای در سال ۲۰۱۹ برای سومین سال، گزارش رتبه بندی موضوعی دانشگاه های برتر جهان را منتشر کرد که یکی از معتبرترین منابع رتبه بندی دانشگاه های جهان است.  

وی اظهار داشت: این رتبه بندی با در نظر گرفتن چند ویژگی دانشکده اعلام شده است که از آن جمله می توان به کیفیت آموزشی، کیفیت اعضای هیات علمی، خروجی پژوهشی و سرانه عملکرد دانشکده اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رکن با اشاره به اینکه دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران قدیمی ترین و بزرگترین دانشکده دندانپزشکی ایران است، گفت: این دانشکده در سال ۱۳۰۹ با عنوان مدرسه دندان سازی تاسیس شد و در سال ۱۳۳۵ به عنوان یک دانشکده مستقل تا به امروز به فعالیت خود ادامه داده است.

وی با بیان اینکه دانشکده دندانپزشکی علوم پزشکی تهران رتبه اول دانشکده های دندانپزشکی کشور را دارد، افزود: این دانشکده دارای سه پردیس است.

رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: دو سال قبل از یک نهاد بین المللی با عنوان انجمن آموزش دندانپزشکی اروپا (adee ) درخواست ارزیابی دانشکده ارائه شد که این نهاد نیز با اعزام هیات نمایندگی به تهران و استقرار یک هفته ای در دانشکده اقدام به ارزیابی و راستی آزمایی اطلاعات کرد.

رکن توضیح داد: هیات نمایندگی اروپایی در مدت یک هفته استقرار در دانشکده، با اعضای هیات علمی و دانشجوها بحث و گفت و گو کردند و در نهایت ارزیابی خود را از دانشکده پس از گذشت حدود چهار ماه اعلام کردند.

همتراز با استاندارد دانشکده های دندانپزشکی اروپا

رکن درباره بازدید هیات اروپایی از دانشکده دندانپزشکی نیز گفت: طبق ارزیابی هیات اروپایی، دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران دارای استانداردهای دانشکده های خوب دندانپزشکی اروپایی است.

وی ادامه داد: هدف دانشکده ارتقای آموزش دندانپزشکی عمومی با بهرمندی از کمک های انجمن های شناخته شده بین المللی است.  

رییس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه سال گذشته دانشجویان در آزمون های رزیدنتی درخشیدند، گفت: سال قبل ۳۵ در آزمون های رزیدنی قبول شدند. همچنین دانشجویان دوره عمومی دانشکده در آزمون های علوم پایه نیز درخشیدند که ۶ نفر از ۱۰ نفر رتبه برتر در منطقه آمایشی ۱۰ را کسب کردند.

رکن اضافه کرد: درخشش دانشجویان دوره عمومی دانشکده در المپیادهای علمی کشوری (۲ مدال طلا، یک مدال نقره، یک برنز و یک دیپلم افتخار) و دانشجویان دوره تخصصی دانشکده شامل قبولی ۱۰۰ درصدی در بورد تخصصی و رتبه های برتر در رشته های آندو، کودکان و پرتز از دیگر مواردی است که می توان به آن اشاره کرد.

وی با بیان اینکه این دانشکده اولین دانشکده دندانپزشکی دارای ۱۰ فلوشیپ فعال در رشته های مختلف است، اظهار داشت: دانشکده در زمینه ترمیم و زیبایی، انکولوژی، تروما، دارای اتاق عمل سرپایی در بخش کودکان و دارای مرکز جراحی های پیشرفته جمجمه، فک و صورت و مرکز آموزش دیجیتال دنتسیتری داخل و خارج دهانی است و مجهز به سیستم دیجیتال و پکس است.

بزرگترین آرشیو ضایعات دهان و فک از سال ۱۳۴۵

رییس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه این دانشکده مجهز به بزرگترین آرشیو ضایعات پاتولوژیک دهان و فک در ایران از سال ۱۳۴۵ است، توضیح داد: در این آرشیو بیش از ۱۳ هزار نمونه وجود دارد.

وی درمان های پیشرفته آندو با کمک میکروسکوپ (در نقاطی که دید کم است)، کلینیک شکاف لب و کام، فعالیت آموزشی در چهار بیمارستان، تجهیز به سیستم استریلیزاسیون مرکزی و پژوهشکده و مرکز آزمایشگاه رفرنس مواد را از دیگر ویژگی های این دانشکده برشمرد.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۳۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است

ایسنا/اردبیل مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی دارای جایگاه قابل توجه و پراهمیت است.

صمد نژادابراهیمی امروز، ۵ اردیبهشت در نشست با هیات رئیسه، روسا و معاونان پژوهشی دانشکده‌ها، سردبیران مجلات و محققان برجسته دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به وضعیت رشد علمی ایران در مقایسه با سایر کشورها، گفت: ایران در مقایسه رشد مقاله‌ها به نسبت هزینه کم، بازدهی بالایی را دارد. این امر بیانگر این است که در صورت هزینه با توجه به دارا بودن نیروی انسانی کارآمد، شاهد نتایج مثبتی خواهیم ‌بود.

وی به رشد قابل توجه مقالات در زمینه علوم‌انسانی و علوم‌اجتماعی اشاره کرد و افزود: این مقالات با فرهنگ تمدن ما ارتباط دارند و این امر حائز اهمیت است.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از روند رشد نشریات دارای رتبه Q ایران در پایگاه اسکوپوس خبر داد و گفت: تعداد نشریات نمایه شده جهش داشته ‌است. از طرفی ایران با ۸۸۰ نشریه نمایه شده رتبه ۶ دنیا را در DOAJ کسب کرده و زبان فارسی با ۴۸۲ نشریه نهمین زبان نشریات نمایه شده در DOAJ است.

وی به ارائه خلاصه عملکرد پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی پرداخت و گفت: دانشگاه محقق اردبیلی طی شش سال اخیر در رتبه علمی یک پله ارتقا داشته است. این دانشگاه به ‌عنوان دانشگاه جامع دارای تنوع موضوعی قابل قبولی در مقاله‌ها داشته است.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه عملکرد دانشگاه محقق اردبیلی رتبه بالاتری نسبت به میانگین کشور را دارد، به روند رو به رشد میزان اثربخشی مقالات چاپ شده در جامعه علمی اشاره کرد و گفت: ۱۰ کشور ارجاع دهنده به مقالات ایرانی به ترتیب چین، ایران، هند، آمریکا، عربستان سعودی، ترکیه، مصر، کره جنوبی، پاکستان و مالزی هستند.

وی با اشاره به حضور شش پژوهشگر یک درصد برتر جهان در دانشگاه محقق اردبیلی، گفت: روند رو به رشد دانشگاه محقق اردبیلی در این زمینه بسیار قابل توجه است. همچنین این دانشگاه ۱۶ پژوهشگر ۲ درصد برتر جهان و ۱۲دانشمند برتر پراستناد در حوزه علوم‌انسانی، علوم‌اجتماعی و هنر و معماری دارد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی دارای جایگاه قابل توجه و پراهمیت است.

جبرائیل رزمجو معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با اشاره به تولیدات علمی دانشگاه محقق اردبیلی در سال‌های اخیر، گفت: سال گذشته بازنگری آئین‌نامه گرنت نیز انجام شد و شاهد افزایش چند برابری پاداش‌ها در آن بودیم.

وی با اشاره به پذیرش ۴۱ پژوهشگر پسادکتری در دانشگاه محقق اردبیلی در سال گذشته، افزود: امسال نیز با مجوز وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزایش تعداد پژوهشگر پسا دکتری را شاهد خواهیم بود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه دو ماموریت اصلی برای دانشگاه در حوزه گردشگری و سیب‌زمینی تعریف شده است، ادامه داد: در سال‌جاری نیز در حوزه‌های انرژی، گلخانه و غیره نیز به ماموریت‌های دانشگاه محقق اردبیلی افزوده خواهد شد.

وی یادآور شد: پیشرفت‌ها و تولیدات علمی دانشگاه محقق اردبیلی حاصل زحمات کلیه دانشگاهیان اعم از دانشجویان، اعضای هیات علمی و دانشجویان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون سراسری رشته علوم تجربی در کرمانشاه
  • ارایه خدمات رایگان به دانش‌آموزان ابتدایی حاشیه شهر سنندج
  • رقابت بیش از ۳۹ هزار داوطلب کرمانشاهی در نوبت اول آزمون سراسری
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • پذیرش بدون آزمون در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • نخستین رشته تخصصی دندانپزشکی در بیرجند مجوز گرفت
  • تعطیلی برخی واحدهای دانشگاه آزاد در زمان برگزاری کنکور