Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از همدان، صالح جباری، رئیس اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان همدان، امروز ۳۰ مهرماه در آیین بزرگداشت حماسه ۳۰ مهر در همدان، اظهار کرد: طی دو سه سال گذشته تلاش شد تا بزرگداشت حماسه ۳۰ مهر برای دانش‌آموزان استان برگزار شود و در کنار آن اهدافی چون رسانه‌ای و اجتماعی شدن نیز وجود داشته باشد اما هدف اصلی دانش‌آموزان و قرابت آن‌ها با دانش‌آموزان سال ۵۷ باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جباری با اشاره به اینکه اگر دانش‌آموزان در سال ۵۷ احساس وظیفه کردند، امروز شما دانش‌آموزان به‌جای آن‌ها هستید و با آغاز جنبش دانش‌آموزی این هویت را تجدید می‌کنیم، تأکید کرد: جنبش دانش‌آموزی به سمت فراموشی رفته و شما دانش‌آموزان باید در حیطه دانش‌آموزی همت و مطالبه کنید.

وی ابراز امیدواری کرد با عنایت شهدای دانش‌آموز این اتفاق مبارک شروع شود و از فردا در هر مدرسه‌ای کمک به احیای جنبش دانش‌آموزی صورت بگیرد.

خواهر شهیدان اسلامی نیز بابیان اینکه ۳۰ مهر حماسه بزرگ دانش‌آموزان و نقطه عطف انقلاب ما بوده است، به بیان خاطرات این روز پرداخت و اظهار کرد: تظاهرات مردم همدان در ۳۰ مهر به دنبال دستگیری یکی از خواهران توسط ساواک و همچنین هتک حرمت به این دانش‌آموز صورت گرفته بود.

اسلامی افزود: پس‌ازاین اتفاق دختر دانش‌آموز تصمیم به خودکشی گرفته بود که با اعتراض خانواده و دانش‌آموزان، برای اعتراض به عمل شرم‌آور اعضای ساواک شعارنوشته‌ها و دست‌نوشته‌هایی را آماده کردیم و فردای آن روز ساعت ۹ صبح در جلوی دبیرستان پروین تجمع کردیم که مدارس پسرانه ابن‌سینا، شریعتی، امام و جمعی از بازاریان نیز در این تجمع به ما پیوستند و تظاهرات از آرامگاه بوعلی آغاز و تا نزدیکی‌های میدان با جمع کثیری از مردم کشیده شد، ساعت ۱۱ از بالای هتل دایی قاسم و بانک ملی تیراندازی شروع شد، از طرفی بلافاصله سنگرها ایجاد و ساواکی‌ها بر سر مردم سنگ می‌ریختند، محل تجمع ما مدرسه آخوند بود اما اجازه حرکت به ما نمی‌دادند و دراین‌بین تعدادی از همشهریان به شهادت رسیدند.

این خواهر شهید به نقش مادران در تربیت دینی و اسلامی جوانان اشاره کرد و با بیان اینکه جوانان آن زمان استثنایی بودند و الان نظایر آن‌ها «حججی» ها هستند، تأکید کرد: از همه بانوان می‌خواهم مطالعه کنند و به‌روز باشند، وصیت‌نامه شهدا را مطالعه کنند.

یادآور می‌شود که حماسه ۳۰ مهر سال ۵۷، اتفاق بسیار مهمی در استان همدان بوده و به‌عنوان مقدمه و جرقه‌های انقلاب از آن یاد می‌شود اما به‌جز رئیس بنیاد شهید شهرستان همدان، مسئولی در مراسم گرامیداشت این روز حاضر نشده بود و در پایان مراسم مدیرکل آموزش‌وپرورش استان و مدیرکل صداوسیمای مرکز همدان در جمع حاضر شدند.

 

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان جنبش دانش آموزی دانش آموزان حماسه 30 مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۴۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است

حسین ایثارگر روز یکشنبه در حاشیه بازدید از هنرستان طالقانی و شماری از دیگر مدارس شهر ششتمد، گفت: یکی از الزامات توسعه، مهارت آموزی است و توجه به این مقوله، زمینه رشد تولید و اشتغال پایدار را در جامعه فراهم کرده و از نگرانی های جامعه در مسیر ایجاد اشتغال برای نسل جوان می کاهد.

وی با بیان اینکه یکی از مسیرهای پیشرفت کشور توجه به مهارت است، اظهار کرد: لازم است در کنار توجه به مباحث علمی و تئوری، آموزش های مهارتی و نیازمحور نیز مورد توجه آموزش و پرورش و دانش آموزان قرار گیرد.

فرماندار ششتمد گفت: در کنار رشته های نظری، باید هدایت دانش آموزان به رشته های مهارتی و تولیدی نیز مورد توجه قرار گیرد تا بخشی از نیاز بازار کار به نیروی انسانی از این طریق تامین شود.

ایثارگر افزود: ایجاد برخی واحدهای صنعتی در حوزه فرآوری معدنی و صنایع دیگر در شهرستان ششتمد در دست انجام است که تربیت نیروی کار ماهر در این حوزه ها می تواند مورد توجه قرار گیرد.

وی با تشکر از تلاش های جامعه فرهنگی، افزود: معلمان با تربیت نسل آینده در مسیر آگاهی و روشنی بخشی جامعه و توسعه و بالندگی کشور ایفای نقش می کنند.

شهرستان ششتمد در ۲۵۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد، چهار هزار و ۸۰۰ دانش‌آموز دارد که در ۹۱ واحد آموزشی تحصیل می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • ۲۳ ایده به مرحله نهایی جشنواره «ایده‌شو» دانش‌آموزی راه یافت
  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • برپایی نمایشگاه مشاغل دانش‌آموزی زارچ 
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • ۱۶۵ دانش آموزخبرنگار در اردبیل دوره های آموزشی را سپری می کنند
  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند