Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی با اشاره به موضوع امنیت منطقه و حوزه خلیج فارس گفت: همیشه هر منطقه در داخل خودش ، با وفاق و نزدیکی و همگن کردن امور و انسجام موفق بوده است.

 نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تصور کنید که کشورهای آسیایی و یا آمریکا در اتحادیه اروپا شرکت می کردند ، آیا نتیجه می‌گرفتند؟ اتحادیه اروپا باید در منطقه خودش فعالیت و توافق کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جعفرزاده ایمن آبادی با اشاره به تلاش آمریکا برای ائتلاف در جهت دخالت در خلیج فارس، مطرح کرد: کشورهایی که به دنبال ائتلاف در یک منطقه دیگر هستند و تازه هم به آن منطقه می گویند که باید هزینه‌های ما را هم تامین کنید؛ از همان ابتدا به دنبال منافع خود هستند و دلشان برای مردم آن سرزمین نسوخته است.

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه آمریکایی ها تلاش بسیاری کردند تا جمهوری اسلامی را در خلیج فارس به انزوا بکشانند، تاکید کرد: بنابراین به 8 کشوری که وزارت امورخارجه به جهت ائتلاف دعوتنامه فرستاده است، تمکین کنند و برای برقراری صلح دائمی در منطقه از دامن غربی ها ،شرقی ها و هر گروه دیگری که باعث ایجاد افتراق می شود، بیرون بیایند،هوش و حواسشان جمع کنند و به منافع کشور خودشان بپردازند.

وی با اشاره به پیشنهاد صلح هرمز از طرف رئیس جمهوری کشورمان ادامه داد: با توجه به اینکه ۲۵ درصد نفت جهان از منطقه هرمز گذر می‌کند و انرژی دنیا از اینجا تامین می شود، هرچه کشورها به همدیگر نزدیک شوند، نتیجه مثبت را خواهند گرفت و این پیشنهاد صلح هرمز طرح ابتکاری و طرح بسیار درستی است.

نایب رئیس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس شورای اسلامی، بااشاره به موضوع نفتکش "سابیتی" تصریح کرد: امیدوارم که برخی کشورهای عربی منطقه با توجه به صحبت های وزیر امور خارجه و مسولانشان قدری سرعقل آمده باشند، افزایش تنش در منطقه هزینه های این کشورها را بالا می برد، آرامش و صلح در منطقه موجب رشد و توسعه کشورها می‌شود.اگر ایران آسیب ببینند همه آسیب می بینند و اگر ایران سود ببرد به کشورهای دیگر هم سود می‌رسد و ما همواره به دنبال بازی بُرد -بُرد هستیم 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: برد مجلس شورای اسلامی خلیج فارس اتحادیه اروپا سابیتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۴۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاظمی قمی: نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم

نماینده ویژه رئیس‌جمهور ایران در امور افغانستان در گفت‌وگویی به تبیین آخرین وضعیت روابط تهران- کابل پرداخت.

به گزارش ایسنا، حسن کاظمی قمی در خصوص توجه خاص افغان‌ها به چابهار گفت: سیاست ما این بوده حوزه مکران و چابهار توسعه پیدا کند و برنامه‌های توسعه‌ای را دنبال می‌کنیم.

وی در ادامه گفت: از جمله اقداماتی که در منطقه چابهار و مکران صورت می‌گیرد مسئله احداث فرودگاه بزرگ بین‌المللی است. ما به دنبال جذب سرمایه‌گذار خارجی در منطقه چابهار هستیم.

کاظمی قمی در  گفت‌وگو با ایراف در خصوص حق‌آبه ایران و رویکرد نمایندگی ایران در مورد واکنش‌های دولت سرپرست افغانستان در این موضوع اشاره کرد: آنچه دارالحکومه انجام می‌دهد، برآمده از تصمیمی است که در دارالخلافه در قندهار گرفته می‌شود. رهبری طالبان اعلام کرد در چارچوب معاهده ۱۳۵۱ باید حق آب مردم ایران را بدهند و حکم حکومتی داد.

وی در پاسخ به سوالی در مورد روش برخورد ایران با طالبان تصریح کرد: در دوران حکمرانان جدید در افغانستان از مسیر اقدامات دیپلماتیک و سایر اقدامات حرکت می‌کنیم. جمهوری اسلامی ایران نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کند.

نماینده ویژه رئیس‌جمهور در خصوص خط راه‌آهن چابهار به افغانستان گفت: مسیر کریدور ترانزیت ایران-افغانستان، چین را به آب‌های آزاد و قاره اروپا و آفریقا وصل می‌کند. در چارچوب طرح یک راه یک کمربند، الان چینی‌ها دنبال می‌کنند، کریدور ایران-افغانستان مفهوم دارد.

وی اشاره کرد: احتمالاً نشست‌های سه جانبه‌ای را میان ایران-افغانستان-چین برگزار خواهیم کرد. کشورهای دیگر منطقه هم از این کریدور استقبال کرده‌اند. ثبات و امنیت منطقه در گرو ثبات و امنیت افغانستان است.

کاظمی قمی در پایان گفت: افغانستان مسیر دستیابی‌اش به آب‌های آزاد از ایران کوتاه‌ترین و امن‌ترین حتی اقتصادی‌ترین است. با توجه به شرایطی که امروز به ویژه با بحران اوکراین بوجود آمده، مسئله کریدورهای ترانزیت منطقه‌ای معنای جدی‌تری به خودش گرفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از مردم افغانستان حمایت می کنیم
  • تاکید امام جمعه پیرانشهر بر رعایت اخلاق اسلامی
  • رئیسی: ایران در تعامل با کشورهای آفریقایی تامین منافع متقابل را دنبال می‌کند
  • نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • کاظمی قمی: نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع | به‌دنبال گسترش روابط کشورهای همسو و مستقل است
  • ایران به‌دنبال گسترش روابط کشورهای همسو و مستقل است
  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است
  • توطئه‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی شکست خورد/ آمریکا به زودی از منطقه خارج می‌شود
  • طعنه سردار سلیمانی به کشورهای منطقه /هیچ پرنده خارجی نمی‌تواند از آسمان ایران عبور کند