Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، خدیجه مظفری عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا (س) در نشست جایگاه زن و خانواده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر ظرفیت‌های قانون اساسی که صبح امروز در سالن مصلی نژاد دانشگاه الزهرا(س) برگزار شد، با اشاره به جایگاه زن در قانون اساسی ایران اظهار کرد: قانون اساسی ایران جزو معدود قوانین اساسی جهان بوده که به‌صورت مفصل به زنان پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با مروری بر سینما و دیگر پدیده‌های پیش از انقلاب اسلامی، شاهد نگاه ابزاری به زن هستیم؛ اما بعد از پیروزی انقلاب، زن جایگاه متفاوتی پیدا کرد.

وی ادامه داد: برخورد با موضوع زنان در برخی موارد صحیح نبوده و نیاز به دقت بیشتری داشته‌ایم. از یک سو گروهی عقیده دارند رسالت اصلی زنان در خانواده است و نباید حضوری پررنگ در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی داشته باشند و گروهی دیگر معتقد به حضور زنان در این عرصه‌ها هستند.

عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا (س) بیان کرد: نقش زن نه در خانه؛ بلکه در خانواده تعریف می‌شود. باید تناسب و تعادلی ایجاد کرد تا میل زنان به حضور در اجتماع برآورده شود.

مظفری خاطرنشان کرد: قانون‌گذاری‌های مفید و موثری در این حوزه صورت گرفته؛ اما دید جامعی وجود نداشته است. زنان بیشتر در بخش خصوصی مشغول به‌کار هستند؛ اما کارفرمایان معمولا از جذب زنان اجتناب می‌کنند. باید سیاست‌های تشویقی در نظر گرفت تا کارفرمایان به استخدام زنان ترغیب شوند.

وی افزود: اعتقاد دارم در برخی موارد به افراط کشیده شده و می‌توان این مسئله را در احداث پارک بانوان دید؛ چرا که اعضای خانواده در ساعات تفریح باید در کنار یکدیگر باشند. می‌توان این بودجه را به تاسیس و تجهیز مکان‌های ورزشی برای بانوان اختصاص داد.

عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا (س) ادامه داد: در برخی مواقع لازم که ضرورت دارد، هزینه شده است؛ به‌طور مثال زنان در هر ساعتی از شبانه‌روز نمی‌توانند به پزشک زن دسترسی داشته باشند. همچنین فکری برای دختران نوجوانان و هیجانات آن‌ها نکرده‌ایم. یعنی نمی‌توانیم بانوان فنی و آشنا به کارهایی مانند تاسیسات پرورش داد تا نیازی به حضور مردان برای تعمیر شیر آب در محیط خوابگاه‌ها نباشد؟

مظفری یادآور شد: هرچند وضعیت در سال‌های اخیر بهتر شده؛ اما همچنان تعداد زنان در هیئت‌های علمی دانشگاه‌ها و مدیران میانی دستگاه‌های اجرایی چندان زیاد نیست.

وی بیان کرد: علیرغم حقوق بسیاری که زنان بعد از انقلاب اسلامی به دست آورده‌اند، نیازمند نگاهی ویژه هستیم تا مشکلات مرتفع شود.

نشست مشترک گروه حقوق دانشگاه الزهرا (س) و پژوهشکده شورای نگهبان با عنوان جایگاه زن و خانواده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر ظرفیت‌های قانون اساسی امروز سه‌شنبه ۳۰ مهرماه ۹۸ با حضور محمد روشن عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و رئیس پژوهشکده خانواده، علی بهادری جهرمی رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه، خدیجه مظفری و الهه مرندی عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.

انتهای پیام/

168 / 31 خدیجه مظفری دانشگاه الزهرا (س) جایگاه زن

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه الزهرا س جایگاه زن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۵۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان

در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در دانشگاه سیستان و بلوچستان پیرامون علل مهاجرت و پیامدها و راهکارهای پیشگیری از آن بحث و بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، دومین روز از گردهمایی سه روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرده است، امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ برگزار شد.

علی باباپور عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز درباره علل مهاجرت و پیشگیری از آن اظهار کرد: برخی از کشورها تلاش دارند نخبگان یا دانشجویان ما را به دلایل مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی و غیره به مهاجرت وادار کنند که لازم است دانشجویان را نسبت به پیامدهای مهاجرت هوشیار کنیم.

وی همچنین به تشریح چالش‌های ترویج سبک زندگی سالم پرداخت و گفت: با پیشگیری از افراط و تفریط در زمینه‌های مختلف می‌توانیم چرخ زندگی را متعادل کنیم.

پرسش و پاسخ شرکت‌کنندگان پیرامون مشاوره، سلامت و سبک زندگی از دیگر برنامه‌های دومین روز همایش ملی بود.

گفتنی است، چنگیز رحیمی عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز نیز در این گردهمایی در زمینه "ساماندهی مدیریت خدمات مشاوره برای مدیران" و احسان اسکندری عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در زمینه "راهکارهای حل چالش‌های روانی - اجتماعی دانشجویان، به ارائه سخنرانی پرداختند.

کد خبر 747904

دیگر خبرها

  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری
  • نقش مهم شبکه خانواده در حل بسیاری از مسائل جامعه
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد
  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد