Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با اشاره به فرصت ۶ ماهه برای جبران عقب‌ماندگی بازآفرینی بافت فرسوده در اسلامشهر گفت: به منظور تسهیل در نوسازی و اقدامات مشترک به صورت ویژه دفاتر تسهیل‌گری در این شهرستان راه‌اندازی می‌شود. ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۰ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، محمد تقی‌زاده امروز در نشست ستاد بازآفرینی پایدار شهری، بهسازی، نوسازی و توانمندسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهرستان اسلامشهر با اشاره به اهمیت موضوع بازآفرینی در استان تهران اظهار داشت: شهرستان اسلامشهر هم به لحاظ دومین شهرستان پرجمعیت استان تهران و هم به دلیل شرایط خاص و وجود بافت‌های فرسوده و سکونتگاه‌های غیررسمی از اهمیت ویژه‌ای در حوزه بازآفرینی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر جلب اعتماد عمومی به حاکمیت، نظام و رضایتمندی مردم تأکید کرد: بیش از 86 درصد جمعیت اسلامشهر شهرنشین هستند و تقاضا دارم دستگاه‌های شهرستانی و استانی اهتمام جدی به موضوع بازآفرینی در همه ابعاد داشته باشند چرا که رضایت و جلب رضایتمندی مردم از وظایف ماست.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران به اینکه بازآفرینی تنها محدود به محلات هدف نمی‌شود افزود: خط‌کش نگذاریم و بافت فرسوده را جدا سازیم بلکه اقدامات ما باید پیشگیرانه باشد که عدم رسیدگی به مسائل شهری در نقاط غیرهدف ممکن است سبب افزایش بافت‌های فرسوده شود.

‌‌4.5 میلیون نفر در محدوده بافت فرسوده شهری استان تهران سکونت دارند‌63 محله در محدوده بافت فرسوده تهران تا 1400 نوسازی می‌شودتهران| بیش از نیمی از واحدهای روستایی دماوند در بافت فرسوده قرار دارند

تقی‌زاده سپس با اشاره به مصوبات نشست بازآفرینی بافت‌های فرسوده در اسلامشهر تصریح کرد: امیدوارم مسائل و موضوعات مطرح شده در نشست امروز در قالب برنامه‌های منسجم و در قالب ارائه اقدامات مشترک شهرداری‌های اسلامشهر، چهاردانگه و احمدآباد و دستگاه‌های اجرایی خدمات‌رسان شهرستان به فرمانداری مصوب و به بازسازی، بهسازی و بازآفرینی بافت‌های فرسوده کمک کند.

 وی ادامه داد: به منظور تسهیل فضاها و نوسازی و اقدامات مشترک به صورت ویژه، دفاتر تسهیل‌گری باید در شهرستان راه‌اندازی و امور پیگیری شود و ما نیز در پروژه‌هایی که محرک توسعه شهر باشد با همه محدودیت‌ها و سختی‌هایی که در این راستا وجود دارد با نگاه تسهیل‌گری به موضوع مورد بررسی می‌نگریم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران گفت: طرح‌ها، پروژه‌ها و درخواست‌هایی که از سوی ستاد بازآفرینی اسلامشهر به مجموعه استان می‌آید را خارج از موضوع کار کارشناسی و خارج از زمان‌بندی و نظام بوروکراسی اداری باید با سرعت بیشتری بررسی شود تا بتوان خدماتی در حوزه بازآفرینی ارائه کرد.

تقی‌زاده با اشاره به اینکه تنها 6 ماه تا پایان سال برای جبران عقب‌ماندگی‌ها فرصت است خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی شهرستان برنامه‌هایشان را در قالب اقدام مشترک که مشخصات فنی داشته ارائه و بلافاصله پروژه و الزامات فنی و برآورد لازم را به پیوست برنامه اقدام مشترک بدهند تا سازمان مدیریت بتواند به راحتی و سرعت بیشتری این موضوع را پیگیری کند.

انتهای پیام/ح

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۵۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامشهر بیشترین نذورات برای عتبات عالیات در استان تهران را دارد

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود اسماعیل بیگی در جلسه ستاد بازسازی عتبات عالیات اسلامشهر از تلاش‌ها و پیگیری‌های فرماندار و اعضای این ستاد در اسلامشهر قدردانی کرد و گفت: اسلامشهر و یکی دیگر از شهرستان‌های استان سال گذشته بیشترین نذورات را در امر بازسازی عتبات عالیات اهدا کردند که قابل تقدیر است.

جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات استان تهران با بیان اینکه مؤسس ستاد بازسازی عتبات عالیات سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی است، افزود: با همت این شهید والامقام اقدامات بسیاری توسط این ستاد در سال‌های گذشته صورت گرفته است.

وی اظهار داشت: در حال حاضر توسعه حرم حضرت سیدالشهداء (ع) در حال انجام است و مردم می‌توانند در این پروژه مشارکت داشته باشند.

بر اساس این گزارش در ادامه این جلسه حجت الاسلام سراقی رئیس ستاد بازسازی اسلامشهر به ارائه گزارشی از اقدامات این ستاد در سال گذشته جهت جمع آوری نذورات مردم شهرستان پرداخت.

کد خبر 6088706

دیگر خبرها

  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • رئیسی: بانک هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد/مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم/دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران
  • دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران
  • اسلامشهر بیشترین نذورات برای عتبات عالیات در استان تهران را دارد
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده
  • مقاوم سازی بافت‌های فرسوده در بوئین زهرا با جدیت دنبال می‌شود
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فرسوده در بویین زهرا
  • اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده شش شهرستان سیستان وبلوچستان
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور