Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف گفت: با تلاش‌هایی که توسط تمامی اعضای اکوسیستم نوآوری و فناوری دانشگاه صورت گرفته به دنبال ایجاد تفکرات نوین و اثربخش در این مجموعه هستیم و شاهد تحولات بزرگ و اثربخشی خواهیم بود.

به گزارش ایسنا، دکتر موحدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف، در مراسم معارفه مهندس حمیدرضا حسینی به عنوان مدیر جدید شتابدهنده شریف ضمن تقدیر از حضور اثرگذار دکتر کاشانی در شتابدهنده‌ شریف و فعالیت‌های موفقیت آمیز اعضای این مجموعه گفت: اگر در دانشگاه موفقیتی رقم می‌خورد حاصل فعالیت‌های ارزشمند شما جوانان است و نتیجه تلاشهای شما باعث می‌شود دانشگاه صنعتی شریف در آینده در مسیر جدیدی حرکت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: شتابدهنده یکی از عناصر بسیار کلیدی اکوسیستم نوآوری و فناوری دانشگاه صنعتی شریف است که توانسته است تفکرات جدید و خلاقانه‌ای را در این اکوسیستم ایجاد کند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف ابراز امیدواری کرد که قطار نوآوری دانشگاه صنعتی شریف همچون گذشته در کشور پیشگام باشد و با سرعت و توان بیشتری در مسیر خود حرکت کند.

مهندس مجید دهبیدی‌پور رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف نیز در این جلسه از تلاش‌های دکتر کاشانی در پیشبرد اهداف شتابدهنده قدردانی کرد و گفت: دکتر کاشانی به همراه تیم شتابدهنده توانستند این مجموعه‌ی تازه تاسیس را به پایداری برسانند و به آن اعتبار دهند.

وی تعامل را عامل اصلی موفقیت شتابدهنده دانست و تاکید کرد که این مجموعه باید برای گسترش تعاملات خود با واحدهای مختلف دانشگاه تلاش کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف؛ مهندس حمیدرضا حسینی، فارغ التحصیل مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف است و پیش از این مسئول دفتر انتقال فناوری معاونت پژوهشی دانشگاه بوده و اکنون به مدت 2 سال به عنوان مدیر شتابدهنده شریف منصوب شده است.
شتابدهنده شریف اولین برنامه شتابدهی برخاسته از نهاد دانشگاه در ایران است که با هدف شتاب دهی به استارتاپ‌های شریفی (تیم هایی که حداقل نیمی از بنیان گذاران آن از دانشجویان یا فارغ التحصیلان دانشگاه شریف باشند) ایجاد شده است.

شتاب دهنده شریف با ارائه خدمات مشاوره،کارگاه‌های آموزشی، تخصیص فضای کاری در دانشگاه، دسترسی به جامعه کارآفرینان و سرمایه گذاران و تامین نیاز مالی اولیه (تا سقف 25 میلیون تومان) از استارتاپ‌ها پشتیبانی می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه شريف مرکز شتابدهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۶۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب سرباز امریه در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف

به گزارش صدای ایران از ایرنا، گروه پژوهشـی مهندسـی صنـایع سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف در نظر دارد از میـان فارغ‌التحصیلان مقطع کارشـناسی ارشد رشته مهندســـی صنـایع، مهندسـی کامپیوتر و مهندسی فناوری اطلاعات نیروی امریه جذب کند.

طبق اعلام سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، متقاضیان می‌توانند تا تاریخ اعـزام تیـرماه ۱۴۰۳ به بعد رزومـه خود را با موضوع «امریه - نام خانوادگی» به آدرس ایمیل: Tricks@jdsharif.ac.ir ارسال کرده و جهت جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۶۷۶۴۱۲۹۲ - ۶۷۶۴۱۲۹۱ تماس گیرند.

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • المپیاد ورزشی فناورانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • بختیاری‌زاده: اتفاقات ‌ناگوار فولاد ماحصل تفکرات مدیریت‌های سال‌های قبل است
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • جذب سرباز امریه در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • فرجام مجاهدی که نامش بر دانشگاه صنعتی نشست