Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد :معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه چهار گفت: تعداد نصب کنندگان نرم افزار جمع آوری پسماندهای خشک و اپلیکیشن بهماند در منطقه چهار به ۱۰ هزار نفر رسید.

به گزارش امتداد ، “حمیدرضا رشیدی فرخی” در این باره گفت: با توجه به اطلاع رسانی و ترویج فرهنگ تفکیک از مبدا در راستای جلب مشارکت شهروندان و معرفی هرچه بیشتر نرم افزار اپلیکیشن بهماند در سطح مراکز دولتی، خصوصی، سازمانها، مجتمع ها و … ساکنان منطقه چهار اقدام به نصب و استفاده از اپلیکیشن بهماند از طریق نرم افزار اینترنتی بازار و بصورت رایگان کرده و در حال حاضر ۱۰ هزار نفر از شهروندان از این برنامه استفاده می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به روند جداسازی زباله در سطح منطقه گفت: با کاهش تولید زباله و جداسازی زباله های خشک و تر در خانه یا محل کار و استفاده از اپلیکیشن بهماند، اولین و ساده ترین قدم برای کمک به محیط زیست برداشته می شود.

فرخی با اشاره به معضل تفکیک زباله در شهر گفت: یکی از معضلات فعلی که همواره جزو دغدغه‌های مدیریت شهری است موضوع زباله بوده که ما اعتقاد داریم حلقه گمشده ماجرا در اختیار شهروندانی است که می بایست با روش‌های مختلف میزان تولید زباله را کاهش و تفکیک زباله در مبداء را افزایش دهند.

معاون خدمات شهری منطقه چهار پیرامون مشخصات این اپلیکیشن گفت: کارآیی اپلیکیشن بهماند به صورتی است که پس از نصب نرم افزار مذکور بر روی گوشی های تلفن همراه افراد و استفاده از این برنامه ،یک کد کاربری به شهروندان اعطا شده و هنگامی که شهروند، سازمان و شرکت ها اعلام کنند که پسماند خشک دارند با تعیین زمان مناسب از سوی شهروندان، این پسماند توسط نیروهای اپلیکیشن جمع آوری می شود.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین اهدف این اپلیکیشن حذف خودرو‌های ملودی است که در گذشته برای جمع آوری زباله‌ها از درب منازل مشکلاتی را برای شهروندان از لحاظ زمانی و بی نظمی‌های احتمالی ایجاد کرده بود، حال آنکه این اپلیکیشن با نظم و مقررات دقیق در اختیار شهروندان قرار گرفته و اجرا می‌شود.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۷۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است

رضا محمدی اظهار کرد: حدود ۷۰ سال است که زباله‌ها در مجموعه آرادکوه دفع می‌شود و انتقال این مجموعه به همین راحتی نیست.

وی ادامه داد: منابع طبیعی با همکاری محیط زیست باید زمین مورد نیاز را در اختیار شهرداری قرار دهند تا اقدامات برای انتقال این مجموعه صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران تاکید کرد: شهرداری تهران نیز موافق جابجایی این مجموعه است، اما هنوز زمینی برای انتقال آرادکوه به شهرداری تحویل داده نشده است.

محمدی با اشاره به خرید دستگاه زباله سوز ۶ هزار تُنی افزود: در صورت راه اندازی این دستگاه زباله سوز مشکلات محیط زیستی آرادکوه تا حدودی برطرف می‌شود و شهرداری تهران تلاش دارد هر چه زودتر این دستگاه زباله سوز را راه‌اندازی کند.

تاکید سازمان محیط زیست بر جابجایی بازیافت آرادکوه

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست روز گذشته با تاکید بر اینکه نظر این سازمان در بحث مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه جابجایی آن است، گفت: رودخانه پسماند جنوب تهران در حال تخلیه است چرا که منابع آب و خاک را با مشکل مواجه می‌کرد.

علی سلاجقه افزود: در منطقه آرادکوه پیش از این اقدامات خوبی انجام گرفته است، اما نظر سازمان حفاظت محیط زیست جابجایی آن است. شهرداری تهران نیز استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها برای حل مساله آرادکوه را مطرح کرده است و این موضوع در قالب کارگروه ملی مدیریت پسماند و به منظور تولید سوخت کارخانه‌های صنعت سیمان در دست پیگیری است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: همچنین اقداماتی در جهت مکلف شدن صنایع منطقه جنوب تهران به انجام وظایف زیست‌محیطی در دست انجام است.

 مجتمع پردازش و بازیافت زباله «آرادکوه» حدود ۷۰ سال پیش در مساحتی یک هزار و ۴۰۰ هکتاری در ابتدای جاده قدیم تهران برای دفع زباله‌های پایتخت راه اندازی شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • واکنش چمران به پول‌پاشی میلیاردی شهرداری برای مدیرانش: اطلاع ندارم!
  • واکنش چمران به ودیعه میلیاردی به مدیران شهرداری
  • پاسخ رئیس شورای شهر به پرداخت ودیعه میلیاردی به برخی از مدیران شهرداری
  • جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است
  • استعدادیابی ۹ هزار نفری هیات فوتبال استان تهران
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • کارزار نجات انجیلسی در مازندران
  • ملتهب شدن اوضاع کرانه باختری در سایه حمله مجدد نظامیان صهیونیست
  • قطعه سوم کمربندی نسیم شمال قزوین افتتاح می‌شود
  • طنین معنویت سرزمین وحی در ورزشگاه ۱۲ هزار نفری آزادی تهران+ گزارش عکس