Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@03:10:17 GMT

واحدهای صنعتی قم از کمبود نیروی ماهر رنج می‌برند

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۴۹۹۳۰

واحدهای صنعتی قم از کمبود نیروی ماهر رنج می‌برند

محمود سیجانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر اینکه ارتقای بهره‌وری کارخانه‌ها نیازمند به‌کارگیری از نیروهای دارای مهارت است،‌ ادامه داد: صنعت نیازمند نیروی ماهر و متخصص است و تربیت دانشجویان دارای مدرک که از هر گونه مهارتی بی‌بهره هستند، نمی‌توانند مشکل صنعت استان را برطرف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر لزوم توجه فنی و حرفه‌ای برای آموزش مهارت‌های متناسب با نیاز صنایع استان گفت: برخی کارخانه‌ها که به صورت تخصصی کارکرده و تولیدات با سطح فناوری بالا تولید می‌کنند نیازمند نیروی ماهر متناسب با تولیدات خود هستند که در این زمینه ورود و نقش‌آفرینی فنی و حرفه‌ای ضروری است.

رئیس سازمان صنعت،‌ معدن و تجارت قم، ادامه داد: یکی از دلایل آمار بیکاری تحصیل‌کردگان دانشگاه نداشتن مهارت آن‌ها است و در شرایط اقتصادی کنونی،‌ تربیت نیروی دیپلم دارای مهارت بسیار مهم‌تر از تربیت نیروهای لیسانس بدون مهارت است.

سیجانی،‌ افزود: کمبود نیروهای دارای مهارت موجب شده تا برخی از واحدهای صنعتی استان برای برطرف کردن نیاز خود به نیروی ماهر،‌ اقدام به امضای تفاهم‌نامه با فنی و حرفه‌ای برای برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک نمایند.

وی با بیان اینکه تحریم با وجود مشکلات فرصت‌های زیادی نیز برای تولید کشور ایجاد کرده است، ادامه داد: باید از فرصت تحریم برای احیای تولید،‌ رونق صادرات و نیز فعال‌سازی ظرفیت‌های خالی و واحدهای تعطیل‌شده تولیدی استفاده کرد.

سیجانی با تاکید بر اینکه تحریم فضای بزرگ تولید را در کشور ایجاد کرده است،‌ افزود: اصناف حلقه پس از تولید و واسطه مردم با کالاهای تولید داخل هستند که معرفی کالای تولید داخلی توسط اصناف به مردم در رونق اقتصادی کمک بسیاری می‌کند.

۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود ۹۰ درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین حدود ۵۴ هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت می‌کنند.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خور آباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنعت و معدن قم اشتغال زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۹۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۷ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان امروز پنجشنبه 6 اردیبهشت در نشست قرارگاه مرکزی امنیت غذایی گفت: با همت بخش خصوصی و در راستای ارتقای تولید، از ابتدای فروردین تاکنون ۲ میلیون و ۲۸۶ هزار قطعه جوجه در واحدهای مرغداری انجام که این میزان جوجه ریزی نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۱۷ درصد افزایش دارد.

سید محمد رضا سیدحسینی تصریح کرد: با این میزان جوجه ریزی ۳۹۰۰ تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف می شود.

وی گفت: به منظور افزایش ضریب خوداتکایی استان به گوشت مرغ ۳۲۷ واحد ۲۰ هزار قطعه ای مرغ گوشتی و ۱۵ واحد مرغ تخم گذار ۲۰ هزار قطعه ای با سرمایه‌گذاری بیش ۲۶۰۰ میلیارد تومان بخش خصوصی در حال ساخت است.

حسینی خاطرنشان کرد: هم اکنون ۴۰۰ واحد مرغداری ۲۰ هزار قطعه ای فعال با ظرفیت ۸ میلیون قطعه در هر دوره در استان سیستان وبلوچستان مشغول تولید هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟
  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد
  • رشد ۱۷ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی