Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیره پیروزبخت در واکنش به خبر ارجاع یا صادرات محموله ۱۴۰ هزار تنی ذرت آلوده وارداتی در بندر امام خمینی خوزستان گفت: دو محموله در سال‌های ۹۲ و ۹۵ به این بندر وارد شده که با ورود سازمان استاندارد هیچ یک از این محموله‌ها امکان ترخیص پیدا نکرده است.

رییس سازمان استاندارد با بیان اینکه، محموله وارداتی اولیه در سال 92 وارد این بندر شده بود که اجازه ترخیص به آن داده نشد، گفت: به دلیل وجود سم آفلاتوکسین سازمان استاندارد اجازه ترخیص این محموله‌ را در آن زمان صادر نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه، 5.5 میلیون تن در سال واردات ذرت به کشور صورت می‌گیرد، گفت: وجود یک محموله 120 هزار تنی ذرت آلوده در مقیاس 5 میلیون تن عدد بزرگی به حساب نمی‌آید که نگرانی ایجاد کند.

20 هزار تن در سال 92 و 120 هزار تن در سال 95 به کشور وارد شده که این محموله همچنان در انبارهای گمرک بندر امام خمینی دپو شده است.

پیروز بخت با تاکید بر اینکه بحث صادرات یا ارجاع این محموله‌‌ به سازمان استاندارد ارتباطی ندارد گفت: به عنوان مثال فرض کنید میزان نوعی سم در برنج وارداتی به ایران به طور مثال 10 است اما ممکن است این میزان در اروپا 50 باشد چراکه میزان مصرف آنها کمتر از ایران است، به هر حال این مقیاسها در کشورها متفاوت است.

به گفته پیروبخت، این محموله‌ها هنوز به داخل کشور ایران وارد نشده است که بحث صادرات آن وجود داشته باشد اما به هر حال کشور واردکننده سوم بایستی در خصوص میزان سم قابل قبول خود اظهار نظر کند و سازمان استاندارد ایران در این خصوص مانعی ایجاد نمی‌کند.

وی افزود، این محموله به کشوری ارسال خواهد شد که به لحاظ استاندارهای وارداتی سم موجود در این محموله برای آنها قابل پذیرش باشد.

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000FuF برچسب ها: استاندارد ، واردات ، ذرت

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: استاندارد واردات ذرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۱۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنبه‌های شرعی حفاظت از محیط زیست به مردم بازگو شود

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با تاکید بر آگاهی‌بخشی و فرهنگسازی موضوع محیط زیست در جامعه گفت: مردم باید از جنبه‌های شرعی به موضوع محیط زیست به ویژه حرمت آلوده کردن و تخریب محیط زیست آگاه باشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی در دیدار با مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: محیط زیست به عنوان یک مسأله جهانی باید مورد توجه جدی مسئولان کشورمان قرار داشته باشد. 

وی با بیان اینکه همه انسانها برای حفظ امنیت و سلامت خودشان باید مسائل زیست محیطی را رعایت کنند، افزود: آگاهی بخشی و فرهنگسازی در این رابطه باید در اولویت برنامه‌ها قرار داشته باشد.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با اشاره به اهمیت و جایگاه محیط زیست در آموزه‌های دینی و قانون اساسی، گفت: تاکنون آنگونه که باید و شاید نسبت به مسأله محیط زیست فرهنگسازی نشده است.

وی بر ضرورت آشنا کردن کودکان با مسأله محیط زیست تأکید کرد و افزود: بر اساس عقل و شرع، حفظ و تقویت منابع ملی و سرمایه‌های خدادادی برای نسل‌های آینده ضرورت دارد. 

آیت الله فاضل لنکرانی با بیان اینکه مسأله محیط زیست باید هرچه بیشتر از نظر فقهی مورد توجه قرار بگیرد، تصریح کرد: قطعا مردم باید از جنبه‌های شرعی این موضوع به ویژه مسأله حرمت آلوده کردن و تخریب محیط زیست آگاه باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک/ برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست
  • مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت، به خودرو‌ها آسیب می‌زند
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • پولادگر: تیم گلبال مسافر پاریس شد/ نگران میزان بودجه در سال پارالمپیک هستیم
  • مکمل های بهبود کیفیت سوخت، به خودروها آسیب می زند
  • ایران رئیس کمیته کشاورزی «اسمیک» شد
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • جنبه‌های شرعی حفاظت از محیط زیست به مردم بازگو شود