Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@15:16:20 GMT

تلاش برای استقرار مرکز اورژانس در دانشگاه تهران

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۵۳۶۲۲

تلاش برای استقرار مرکز اورژانس در دانشگاه تهران

معاون دانشجویی دانشگاه تهران از تلاش این دانشگاه برای راه اندازی مرکز اورژانس در این دانشگاه خبر داد و گفت: در حال حاضر یک موتورآمبولانس در پردیس دانشگاه به دانشجویان خدمات درمانی ارائه می دهد.

دکتر سعید حبیبا در گفت و گو با ایسنا ضمن بیان این مطلب بر ضرورت استقرار مرکز اورژانس در محوطه دانشگاه تهران تاکید کرد و اظهار کرد: براساس تفاهم‌نامه‌ این دانشگاه با اورژانس تهران به منظور رسیدگی هرچه سریع‌تر به بیماران اورژانسی در حال حاضر یک دستگاه موتور اورژانس با تجهیزات کامل پزشکی یا پایگاه اورژانس در ساختمان معاونت دانشجویی دانشگاه مستقر شد و فضایی را در اختیار آنها قرار دادیم که بتوانند موتور اوژانس، پرستار و تیم اجرایی در این فضا مستقر شود تا بتوانند به دانشجویان، اساتید و کارمندان منطقه بتوانند خدمات‌رسانی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با تاکید بر اینکه موتور آمبولانس در پردیس مرکزی دانشگاه تهران راه اندازی  شده است، تصریح کرد: ما دنبال این هستیم مرکز اورژانس را در دانشگاه تهران مستقر کنیم و با توجه به آمار بالای دانشجو در پردیس شمالی و کوی دانشگاه وجود یک پایگاه اورژانس بسیار ضروری به نظر می رسد.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه فعالیت اجرایی موتور آمبولانس از سال گذشته شروع شده است، یادآور شد: این پایگاه اورژانس از ساعت 9 صبح تا 9 شب آماده خدمت رسانی در قالب موتور آمبولانس (موتورلانس) به مجموعه پردیس مرکزی دانشگاه تهران و توابع دانشگاه تهران اعم از خوابگاه‌ها و دانشکده‌ها است. این موتور آمبولانس‌ها مجهز به تجهیزات پیشرفته پزشکی شامل دستگاه نوار قلب، مونیتورینگ و شوک قلبی است که درلحظه سیگنال الکترونیکی را به مرکز 115 انتقال داده و از پزشکان متخصص مستقر در اورژانس دستورات لازم را دریافت می‌کنند.

دکتر حبیبا از نجات جان یک دانشجوی دانشکده هنر به دلیل پرتاب از پله‌ها با کمک موتورآمبولانس خبر داد و گفت: با توجه به آمار بالای دانشجویان دانشگاه تهران هر لحظه ممکن است اتفاقات پیش بینی نشده‌ای را شاهد باشیم به همین جهت علاوه بر فعالیت موتور آمبولانس،‌باید به پایگاه اورژانس نیز مستقر باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تهران موتور آمبولانس معاون دانشجویی دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۳۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • چرا در دیدار پرسپولیس و سپاهان آمبولانس نبود
  • واکنش هیات فوتبال استان به تهران به ماجرای عدم حضور آمبولانس اورژانس در دیدار پرسپولیس و سپاهان
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ماجرای استفاده بلاگر شیرازی از آمبولانس اورژانس در حال پیگیری است
  • سوانح رانندگی در خراسان رضوی ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • ثبت ۱۵ هزار و ۹۴۹ ماموریت اورژانسی در هفته گذشته
  • استفاده از آمبولانس برای کلیپ اینستاگرامی
  • استقرار نخستین موتور هواپیما در دانشگاه حکیم سبزواری
  • نوزاد عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهرمتولد شد
  • حرکت یافتن زندگی در چهارچرخ امداد