Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده فریمان در مجلس گفت: اگر می‌خواهیم مجلس پاکدست، کارآمد و سلامت داشته باشیم باید در بحث مالی کاندیداها با یک سازوکار مناسب شفاف‌سازی ایجاد کنیم. ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۷ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، چگونگی تأمین هزینه‌های انتخاباتی و منابع مالی داوطلبان و نحوه هزینه‌کرد آن در قالب پرونده‌ای با عنوان «معمّای پول و پارلمان» در خبرگزاری تسنیم پیگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در روزهای گذشته با تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این باره به گفتگو نشستیم تا ببینیم برای تبلیغات انتخاباتی چقدر هزینه کرده‌اند. بررسی متوسط حقوق و دریافتی یک نماینده مجلس دهم دیگر گزارش ما در مورد این موضوع بود، تا مشخص شود یک نماینده در 4 سال دوره نمایندگی چه‌میزان دریافتی دارد که برخی از کاندیداها تا میلیاردها تومان برای کسب کرسی‌های پارلمان هزینه می‌کنند؟

پرونده‌ «معمّای پول و پارلمان»|تشکیل مجلس رانتی نتیجه ورود پول‌های کثیف به انتخاباتپرونده‌ «معمّای پول و پارلمان»|راه جلوگیری از ورود پول‌های کثیف به انتخابات تصویب قانون استپرونده‌ «معمّای پول و پارلمان»|رحیمی: نماینده ای که مدیون پول دیگران است نمی‌تواند برای مردم کار کندپرونده‌ «معمّای پول و پارلمان»|سالک: برخی کاندیداها به استفاده از پول‌های کثیف در ایام انتخابات عادت کردند

احسان قاضی‌زاده هاشمی نماینده فریمان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه متاسفانه پول‌های کثیف در انتخابات وجود دارد، گفت: دستگاه‌های نظارتی به ویژه شورای نگهبان باید به این موضوع ورود جدی داشته باشد.

وی با تاکید براینکه شورای نگهبان باید از طریق دفاتری که در استان‌های مختلف دارد بر فعالیت انتخاباتی افراد نظارت داشته باشد، ادامه داد: متاسفانه همین الان که حدود 4 ماه به انتخابات مانده و ثبت‌نام‌ها انجام نشده و افرادی که تائید صلاحیت می‌شوند مشخص نشده‌اند، در شهرهای مختلف به عناوین مختلف برخی کاندیداهای احتمالی مراسم‌های در  تالارها و مساجد با حضور هزار نفر و 2 هزار نفر برگزار می‌کنند و شام و نهار می‌دهند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه برخی از کاندیداها در برخی شهرها کارناوال به راه می‌اندازند، گفت: باید مشخص شود این پول‌های چند میلیونی و حتی میلیاردی از کجا آمده است و چگونه قرار است این پول‌ها برگردانده شود؟.

نماینده فریمان در مجلس با تاکید براینکه این حجم عظیم هزینه کرد واقعاً عجیب است، اضافه کرد: قطعاً برخی با هزینه‌های چند صد میلیونی و  حتی چند میلیاردی اگر وارد مجلس شوند وام‌دار و مدیون افراد دیگری خواهند شد و بعد از آن نمی‌توانند به وظیفه اصلی خود برسند.

قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد: شورای نگهبان باید هزینه کرد مالی نمایندگان فعلی، ادوار و کاندیداهای احتمالی را رصد کند، همین الان فردی را سراغ دارم که حداقل تاکنون 10 سفره هزار نفری داشته، اگر هزینه کرد فعلی این فرد را محاسبه کنید به اندازه 4 سال حقوق نمایندگی وی خواهد شد، خود این موضوع شائبه‌ای ایجاد می‌کند که این پول‌ها از کجا آمده است؟ و آیا در جهت خرید رای پیش از برگزاری انتخابات است یا خیر؟

وی ادامه داد: اگر می‌خواهیم مجلس پاکدست، کارآمد و سلامت داشته باشیم و این اتفاقاتی که برای مجلس دهم رخ داد تشدید نشود، وقت رسیدگی به آنها همین الان است و باید در بحث مالی کاندیداها با یک سازوکار مناسب شفاف‌سازی ایجاد کنیم.

انتهای پیام/

R1373/P/S1,15/CT1 واژه های کاربردی مرتبط نمایندگان مجلس مجلس دهم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نمایندگان مجلس مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۵۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر روزهای برگزاری نشست علنی مجلس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بر این اساس مجلس در روزهای یکشنبه سه شنبه و چهارشنبه هر هفته نشست علنی برگزار می کند که جلسه سه شنبه ها نظارتی خواهد بود.

این روال در مدت زمان حدود سه هفته ای که تا پایان دوره یازدهم مجلس باقی مانده ادامه خواهد داشت.

آخرین نشست علنی دوره یازدهم مجلس در روز چهارشنبه دوم خردادماه برگزار می شود.

دیگر خبرها

  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد
  • علیرضابیگی: دولت رئیسی ناکارآمدی و مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرده
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • تغییر روزهای برگزاری نشست علنی مجلس
  • چه کسانی کاندیدای رهبری نظام بعد از امام بودند و چند رأی بدست آوردند؟ /وقتی متمم قاون اساسی با حکم ۲ رهبر به تصویب رسید!
  • برای حج تمتع هیچ نماینده‌ای از مجلس اعزام نمی‌شود/ افزایش قیمت ارز نرخ حج را گران کرده است
  • یک نماینده مجلس: اپراتورها از جیب مردم سرقت می‌کنند!
  • دستیار نماینده پارلمان اروپا به اتهام جاسوسی برای چین از کار تعلیق شد
  • بازداشت دستیار نماینده پارلمان اروپا در آلمان به اتهام جاسوسی + عکس