Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-07@10:28:36 GMT

مهلت شركت در جشنواره مطبوعات فارس تمدید شد

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۵۹۰۳۹

مهلت شركت در جشنواره مطبوعات فارس تمدید شد

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از روابط عمومی اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، صابر سهرابی، مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس امروز، اول آبان‌ماه از تمدید مهلت ارسال آثار به سومین دوره جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری این استان تا پانزدهم آبان‌ماه جاری خبر داد.
وی با بیان اینکه این دوره از جشنواره با نگاه ویژه به سیل فروردین‌ماه شیراز و تاثیر آن بر رفتارهای فرهنگی، اجتماعی و انسانی برگزار می‌شود، گفت: این جشنواره در دو بخش «حرفه‌ای» و «ویژه» پذیرای اثار کلیه روزنامه‌نگاران، خبرنگاران، نویسندگان و عکاسان خبری رسانه‌های دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سهرابی درتشریح اهداف این جشنواره گفت: سومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری استان فارس با هدف هم‌افزایی ظرفیت‌های رسانه‌ای، بررسی آسیب‌ها و چالش‌های مهم استان در رسانه‌ها، ارائه راهکار برای آسیب‌ها و مشکلات موجود، بیان ظرفیت‌ها و جریان‌سازی رسانه‌ای به‌منظور ایجاد ارتباط موثر میان مردم و مسئولان توسط خانه مطبوعات و رسانه‌های فارس با همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان برگزار می‌شود.
به گفته سهرابی، بخش حرفه‌ای جشنواره، پذیرای آثاری در قالب «سرمقاله و یادداشت»، «مصاحبه»، «گزارش»، «خبر»، «تیتر»، «طراحی و صفحه آرایی» و «عکس» خواهد بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در تشریح موضوعات مورد پذیرش «بخش ویژه» این دوره از جشنواره نیز گفت: «سیل فروردین‌ماه شیراز»، «شعار سال»، «۴۰ سالگی انقلاب و تبیین پیشرفت‌ها و آسیب‌ها برای تحقق گام دوم»، «شناسایی و تبیین آسیب‌های اجتماعی و بیان راهکار»، «معرفی ظرفیت‌های مغفول مانده استان فارس» و «نقش رسانه‌ها در توسعه یا عدم توسعه استان با تکیه بر روزنامه‌نگاری توسعه‌گرا» از جمله موضوعاتی است که علاقه‌مندان می‌توانند در قالب‌های «سرمقاله و یادداشت»، «مصاحبه»، « گزارش» و «عکس» نسبت به ارسال آثار خود دراین بخش اقدام کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح شرایط و ضوابط شرکت در این جشنواره پرداخت و گفت: کلیه روزنامه‌نگاران، خبرنگاران، نویسندگان و عکاسان خبری رسانه‌های دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی- فعال در استان فارس- می‌توانند حداکثر در ۳ قالب روزنامه‌نگارانه و در هر قالب با ۲ اثر در بخش حرفه‌ای شرکت کنند. علاوه براین امکان ارسال حداکثر ۲ اثر در بخش ویژه نیز برای علاقه‌مندان فراهم شده است، اما نکته قابل توجه این است که در بخش ویژه، در هر زمینه پیشنهادی تنها یک برگزیده معرفی خواهد شد.
سهرابی افزود: آثار ارسالی باید از تاریخ اول خرداد سال ۱۳۹۷ لغایت سی‌ام مهرماه سال ۱۳۹۸ در یکی از رسانه‌های مکتوب، پایگاه‌های خبری و خبرگزاری‌های دارای مجوز استان فارس منتشر شده باشند.
به گفته وی بارگذاری آثار از طریق سامانه متمرکز جشنواره‌های رسانه‌های سراسر کشور به آدرس pressfestival.ir و حداکثر تا تاریخ پانزدهم آبان‌ماه سال جاری امکان‌پذیر است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس اظهار كرد: پس از انجام داوری‌ها و مشخص شدن نتایج، مراسم اختتامیه جشنواره آخر آذرماه سال ۹۸ برگزار می‌شود.
سهرابی از عدم پذیرش آثار و مطالب بدون امضا و با امضای مستعار توسط دبیرخانه جشنواره خبر داد و افزود: در صورت کسب یکی از رتبه‌های برتر توسط شرکت‌کنندگان، ارسال عین مطبوعات یا کپی برابر با اصل آن به دفتر خانه مطبوعات و رسانه‌های استان الزامی است.
وی گفت: مطالب مربوط به رسانه‌های لغو مجوز شده، فاقد مجوز و همچنین بولتن‌های داخلی ادارات امکان شرکت در جشنواره را نخواهند داشت، همچنین مطالب غیرمحلی و غیر استانی مندرج در نشریات از دور رقابت در این جشنواره حذف خواهند شد. همچنین ویژه نامه‌های استانی روزنامه‌های کثیرالانتشار نمی‌توانند در جشنواره شرکت كنند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس فرهنگي جشنواره مطبوعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۹۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انزوای رژیم صهیونیستی در جشنواره‌ها/ از فرصت‌ها استفاده نکردیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تازه ترین جلسه شورای هنر روز دوشنبه هفدهم اردیبهشت ماه به ریاست محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد مخدی دادمان رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی و تعدادی دیگر از مدیران برگزار شد.

وزیر فرهنگ در این جلسه گفت: سال گذشته طبق گزارش دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای هنر جزو شوراهای بسیار فعال است که باید به دلیل اهتمام بر این کار از اعضای این شورا و آقای ایمانی خوشخو تشکر کرد.
وی افزود: دستاورد مهم این شورا ابلاغیه‌های متعدد در زمینه حمایت از هنر و اسناد بالادستی مثل ایجاد سند موسیقی است که سال گذشته صورت گرفت.

از فرصت‌ها استفاده نکردیم

رییس شورای هنر گفت: ابلاغ ایجاد شهر جهانی صنایع خلاق اتفاق مبارکی است؛ استانداران قزوین و یزد، شهرداری مشهد و مسؤولان اصفهان طرح‌هایشان را برای ایجاد مجموعه‌هایی در این زمینه ارایه کردند، البته باید در نظر داشت دستورالعمل این کار برعهده شورای هنر قرار دارد و در حال تنظیم است.

وی افزود: در روزهای گذشته برای شرکت در اجلاسی به باکو رفته بودم، برآوردم از این سفر این است که زمینه حضور جمهوری اسلامی در همه عرصه‌ها وجود دارد و این ضعف ما است که نتوانستیم از این فرصت ها استفاده کنیم.

رییس شورای هنر در مورد نشان خیرین هنر، تصریح کرد: هرچه این امر گسترش یابد می‌توانیم از فضای عمومی برای کمک به جریان هنر و زیرساخت‌های هنری استفاده کنیم.

وزیر فرهنگ با تاکید بر اهمیت دوسالانه ونیز، گفت: همیشه در عرصه های فرهنگی هنری این اشکال را داشتیم که ایران ۲ هزار سال پیش را ترسیم می کردیم که باید به این مسأله پرداخته شود؛ اما امروز بحمدالله هنرمندان اصیل جریان انقلاب در این عرصه حضور دارند و انشاالله باعث خیر و برکت بیشتری خواهند شد.

اولویت‌های دستگاه دیپلماسی فرهنگی ایران

اسماعیلی با اشاره به نامه هشت هزار هنرمند تجسمی علیه رژیم صهیونسیتی برای تحریم صهیونیست‌ها، افزود: دانشگاه‌های دنیا نیز به این جنایات واکنش نشان دادند؛ یکی از اولویت های دستگاه دیپلماسی فرهنگی ما تلاش برای انزوای کامل رژیم صهیونسیتی از جشنواره هاست

وزیر فرهنگ گفت: به دلیل جنگ اوکراین، روسیه را از جام جهانی فوتبال و المپیک محروم کردند، حتما باید دستگاه های دیپلماسی ورزشی پی‌گیری این مسأله را در دستور کار قرار دهند؛ باید فضای افکار عمومی دنیا را بر سر این قضیه، حساس نگه داریم و این رویدادها به محلی برای اعتراض به رژیم صهیونسیتی تبدیل شود.

بنیاد رودکی موظف به حمایت از موسیقی سنتی است

رییس‌ شورای هنر در مورد حمایت از موسیقی اصیل ایرانی نیز تصریح کرد: بنیاد رودکی موظف شده در تالار وحدت و رودکی صرفا از موسیقی های سنتی حمایت کند.

گفتنی است، بررسی سند هنرهای نمایشی(تئاتر)» در دستور کار این جلسه از شورای هنر قرار گرفت.

رییس حوزه هنری و نامه هشت‌هزار هنرمند برای تحریم رژیم صهیونیستی

در بخشی از این جلسه محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری در این جلسه با اشاره به برگزاری دوسالانه ونیز، گفت: از معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکر می کنم؛ اتفاقی که در دوسالانه هنرهای تجسمی ونیز رخ داد ارزشمند بود چراکه بعد از سالها به فرزندان هنرمند انقلاب مثل مجموعه حوزه هنری اعتماد شد که این رویکرد برآمده از تفکری است که در دولت سیزدهم وجود دارد.

وی افزود: دوسالانه ونیز یکی از معتبرترین رویدادهای هنری دنیاست. اینکه در چنین رویدادی آنچه در پاویون جمهوری اسلامی عرضه می شود تبیین و ارایه هنرمندانه از مظلومیت کودکان غزه است ارزشمند محسوب می شود. تهیه آثار هنری توسط هنرمندان انقلابی ارزش دوم بود؛ این آثار دی سال قبل در جریان رویدادی در مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری انقلاب اسلامی خلق شده و نتیجه همکاری هنرمندان بود که ارزش سوم محسوب می شود.

رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی با بیان اینکه انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی قابل اعتنا بود، افزود: نکته دیگر همبستگی شکل گرفته میان هشت هزار تن از هنرمندان تجسمی بود که به اتفاق نامه ای را به دبیرخانه این رویداد ارسال کردند تا رژیم صهیونسیتی را تحریم کند؛ ولی دبیرخانه این نامه را نپذیرفت. البته رژیم صهیونسیتی در اقدامی پیش‌دستانه پاویون خود را (احتمالا به دلیل واکنش های احتمالی هنرمندان) بسته بود که اتفاقی ارزشمند محسوب می شود.

شصتمین دوره بینال ونیز از ۲۱ آوریل با شعار «خارجی‌ها همه‌جا» با حضور ۹۵ کشور آغاز شد و این تعداد حضور کشورها از زمان بعد از همه‌گیری کووید بی سابقه بوده است. نمایشی (تئاتر)» در دستور کار این جلسه از شورای هنر قرار گرفت.

کد خبر 6098135 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • شمسایی: منفعت برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه است
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • انزوای رژیم صهیونیستی در جشنواره‌ها/ از فرصت‌ها استفاده نکردیم
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • وزیر فرهنگ درگذشت یکی از بزرگان موسیقی کشور را تسلیت گفت
  • سینه‌ این هنرمند لبریز از اشعار و عرفان بود