Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی با رد ابلاغ بخشنامه‌ای جدید درخصوص عفاف و حجاب، گفت: ضوابط ابلاغی به دستگاه‌ها درخصوص عفاف و حجاب همواره در چارچوب اسناد بالا دستی کشور است.

دکتر تقی رستم‌وندی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور اظهار کرد: ضوابط ابلاغی به دستگاه‌ها درخصوص عفاف و حجاب همواره در چارچوب اسناد بالا دستی کشور، به ویژه مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده و از این به بعد نیز همین مسیر پیگیری خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی ضمن تکذیب ابلاغ بخشنامه‌ای جدید درخصوص عفاف و حجاب افزود: در سال 94 مجموعه ضوابط مدیریتی به دستگاه‌ها ابلاغ و در آن توصیه‌ها و پیشنهادهایی برای تقویت فرهنگ عفاف و حجاب به مدیران و دستگاه‌ها ارائه شده است.

وی اضافه کرد: در ضوابط مدیریتی ارائه شده از سوی وزارت کشور، مجموعه‌ای از توصیه‌های مدیریتی به همه دستگاه‌ها صورت گرفته و از جمله در خصوص نحوه انتخاب منشی و مسؤول دفتر، به صورت ترجیحی به کارگیری منشی یا مسئول دفتر، توصیه شده است. لذا هیچ اجباری در کار نبوده بلکه این مسئله یک ضابطه مدیریتی برای بهبود فضای کاری بانوان بوده است.

رستم وندی ادامه داد: ظرف چهار سال گذشته با اقبالی که مدیران دستگاه‌ها داشتند و همکاری داوطلبانه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، به خوبی این سیاست در بسیاری از دستگاه‌ها پیگیری شده است.

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی ضمن اشاره به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص عفاف و حجاب، ادامه داد: در مصوبه سال 84 این شورا بر مناسب سازی فیزیکی و فرهنگی محیط کار در ادارات، بانک ها، مدارس، دانشگاه‌ها و شرکتهای خصوصی برای شاغلین و مراجعین و در سال 98 نیز مجدد مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی بر مناسب سازی محیط کار بانوان برای تامین اخلاقی و آسایس بانوان تاکید کرده است.

وی افزود: همواره ایجاد فضای امن، آرام و کاهش اختلاط بین زن و مرد در محیط های اداری، جزو سیاستهای کلان نظام بوده است. وزارت کشور هم در تمام پیگیری‌های خود به مدیران دستگاه‌ها این مسئله را تاکید کرده است./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۰۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل آینده آبی‌ها مشخص شد

به گزارش "ورزش سه"، مهمترین بحث درخصوص این روزهای باشگاه استقلال به انتخاب جانشین علی خطیر بازمیگردد. پس از برکناری شبانه مدیرعامل آبی ها که با امضای سه عضو هیئت مدیره این باشگاه صورت گرفت، همه در انتظار تصمیم نهایی پتروشیمی خلیج فارس هستند تا به عنوان مالک باشگاه، مدیر جدید استقلال را انتخاب کند.

در مقطع فعلی، زمام امور در باشگاه استقلال به دست فرشید سمیعی سپرده شده است. عضو هیئت مدیره آبی ها که در مقام سرپرست مدیرعاملی آبی ها بر کارهای مدیریتی نظارت دارد و حتی خود او نیز شانس این را دارد که در قامت مدیرعامل جدید استقلال، جانشین خطیر شود.

با این وجود و پس از برکناری خطیر، بحث و گمانه زنی درباره انتخاب جانشین وی نیز افزایش یافت و نام های زیادی در فضای مجازی منتشر شده است. نام تعدادی از مدیران مختلف که پیش از این نیز تجربه نشستن روی صندلی ریاست باشگاه استقلال را در کارنامه دارند به همراه نفرات دیگری که در سال‌های اخیر همواره یکی از گزینه‌های مطرح شده در فضای مجازی برای نشستن روی صندلی ریاست باشگاه بوده‌اند، در میان کاندیداها دیده می شود.

یکی از این اسامی، مصطفی آجورلو است. فردی که در دوره مدیریتی او، استقلال توانست به قهرمانی بدون شکست در لیگ برتر دست یابد و به یکباره در میانه های نیم فصل نخست لیگ قبل، از کار برکنار شد و جای خود را به علی فتح الله زاده داد. برکناری پرحاشیه آجورلو با واکنش های زیادی همراه شد و از آنجایی که فرهاد مجیدی و ریکاردو ساپینتو همواره در دوره مدیریتی آجورلو از وی تعریف و تمجید کرده اند، سبب شده تا نام او به عنوان یکی از کاندیداها مطرح شود بخصوص اینکه او رابطه بسیار خوبی نیز با جواد نکونام دارد.

نام دیگری که همواره در این سالها به عنوان گزینه مدیریت استقلال مطرح شده، سعید آذری است. مدیر سابق ذوب آهن و فولاد که دست بر قضا از مقبولیت خاصی نیز میان هواداران استقلال برخوردار است. حتی پیش از نشستن علی خطیر روی صندلی ریاست، او یکی از جدی ترین گزینه های مدیریت باشگاه بود ولی در نهایت این اتفاق رخ نداد.

اما آنگونه که از گوشه و کنار به گوش می‌رسد، شهریاری که به عنوان نماینده تام الاختیار هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در باشگاه استقلال مشغول به کار شده، از طرف مالک جدید آبی‌ها این قدرت را دارد تا در خصوص مسائل مدیریت و اثرگذار باشگاه استقلال تصمیم گیری کند. فردی که پیش از این و در سال‌های گذشته علاوه بر سابقه مدیرعاملی باشگاه صبا باتری، حضور در هیئت مدیره استقلال را نیز در کارنامه دارد. ممکن است حتی خود شهریاری به عنوان رئیس هیئت مدیره در این باشگاه مشغول فعالیت شود و شخص دیگری در سمت مدیرعاملی منصوب شود و عملا امور مدیریتی باشگاه استقلال از فیلتر شهریاری و هلدینگ خلیج فارس رد شود.

به هر شکل تا زمان قطعی شدن انتخاب مالک باشگاه استقلال و هیئت مدیره آبی‌ها باید منتظر ماند. در حال حاضر فرشید سمیعی که پیش از این نیز یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه بود، به عنوان سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال وظیفه دارد تا مسائل جاری باشگاه را با هماهنگی با مالک آبی‌ها پیش ببرد.

دیگر خبرها

  • مدیرعامل آینده استقلال مشخص شد
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها مشخص شد
  • تکرار حمایت قاطع دستگاه قضایی شهرستان از طرح نور
  • توصیه مهم امام جمعه زاهدان برای اجرای قانوان عفاف و حجاب
  • رادان: دشمن اصل مترقی حجاب را هدف قرار داده است
  • اقدام ویژه دستگاه قضایی زرند در حمایت از طرح عفاف و حجاب
  • اولویت مجلس آتی تعیین تکلیف لایحه عفاف و حجاب باشد
  • قصه سنگلج به کجا رسید؟
  • سردار رادان در باره گشت حجاب: ما به خواست رئیس جمهور ، رئیس دستگاه قضا و وزیر کشور وارد شدیم
  • سردار رادان در باره طرح حجاب: ما به خواست رئیس جمهور ،رئیس دستگاه قضا،وزیر کشور وارد این صحنه شدیم