Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@00:09:19 GMT

نیازمند توجه به ادبیات خلاق در جامعه هستیم

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۶۱۶۹۹

نیازمند توجه به ادبیات خلاق در جامعه هستیم

نجفی گفت: ادبیات رسمی و آموزش لازم است اما برای سلوک کافی نیست و باید وارد ادبیات خلاق شد؛ پرورش قدرت خیال از جمله عوامل تولید ادبیات خلاق است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «عبدالمجید نجفی» امروز در نشست سرای اهل قلم نمایشگاه کتاب تبریز با بیان اهمیت ادبیات در زندگی اظهار داشت: ادبیات تعریف دوباره زندگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال حوزه کتاب و نشر خاطرنشان کرد: زندگی عادی به عنوان یک امر واقعی تبدیل به کلیشه می‌شود و باید با خلاقیت به آن جذابیت و جنبه عملی بخشید، مادامی که شخصی دست به عمل نزده است زندگی اش آغاز نمی شود.

نجفی ادامه داد: ما می توانیم در هر کاری که انجام می دهیم به ویژه در کارهای تربیتی هر روز در خود رستاخیزی بیافرینیم، در حیطه ادبیات خلاق رسیدن مقصد خاصی ندارد بلکه باید هر روز برای رشد ذهن ها تلاش کنیم. 

وی ادامه داد: جسم وجودی به هرسنی باشد و کالبد جسمانی هم ترک شود، کسانی که کارهای معلمی و پرورشی داشته اند در جان شیفته مخاطبان خود زنده باقی می مانند.

این فعال حوزه فرهنگ و کتاب تصریح کرد: ادبیات رسمی و آموزش لازم است، اما برای سلوک کافی نیست و باید وارد ادبیات خلاق شد و پرورش قدرت خیال ازجمله عوامل تولید ادبیات خلاق است.

نجفی در بخش دیگری از سخنان خود حلقه‌ مفقوده در ادبیات کودکان و نوجوان ر ایجاد سوال و تقویت پرسش‌گری دانست و گفت: نیازمند تغییر نگرش در حوزه ادبیات کودک و نوجوان هستیم.

گفتنی است، هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز از ۲۹ مهر تا ۴ آبان ذر تبریز برپاست.

پایان پیام/533

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین زائران اربعین حسینی پیاده روی اربعین مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد اربعین ۹۸ اصفهان شیراز ادبیات خلاق عبدالمجید نجفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۱۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است

مسعود حسنلو، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار علم و فناوری خبرگزاری آنا، ۴۰ درصد شرکت‌های حوزه صنایع خلاق را درارتباط با مقطع سنی کودک و نوجوان دانست و گفت: حوزه کودک و نوجوان حوزه عامی است؛ زیرا حوزه آموزش و یادگیری، حوزه اسباب بازی، پلتفرم‌ها، انمیشین و به طور کلی حدود ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق در حوزه کودک و نوجوان فعالیت می‌کنند. 

وی با اشاره به ظرفیت خوب کشورمان در زمینه انیمیشن سازی افزود: در حوزه انمیشن سازی شرکت‌های خوبی داریم که محصولات آن را علاوه بر اینکه روی پرده‌ی سینما می‌رود؛ ظرفیت صادرات به کشور‌های دیگر را نیز دارد و برخی از این صادرت گرفته است. 

حسنلو ادامه داد: در حوزه اسباب بازی جریان تولیدی خوبی در کشور شکل گرفته است، اما به دلیل نقل و انتقالات مالی آمار شفافی در این زمینه وجود ندارد. انمیشن پسر دلفینی در بازار روسیه و ترکیه نزیک به ۲ میلیون دلار فروش داشته است که اینها اعداد قابل توجهی هستند. 

دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با اشاره به صادرات اسباب بازی افزود: در حوزه اسباب بازی ۲۰ تا ۳۰ میلیون دلار صادرات در سال انجام می‌گیرد که این عدد در اقتصاد اسباب بازی بسیار کم است ولی ظرفیت کشور بیشتر است. 

وی با اشاره به نقص در زیرساخت حوزه بازی‌های رایانه‌ای گفت: در حوزه گیم نیز صادرات خوبی داشتیم، اما مسئله اصلی این است که در حوزه صنایع خلاق هنوز زیر ساخت کافی برای جهش وجود ندارد. ما وقتی می‌توانیم از صادرات صحبت کنیم که زیر ساخت تولید در کشور به خوبی فراهم شده باشد و شرکت‌ها سرریز تولیدات را صادر کنند تا بتوانند در ادامه برای کشور ارز آوری داشته باشند. 

حسنلو در آخر صادرات را یکی از زنجیره‌های مهم صنایع خلاق دانست و گفت: در حوزه صنایع خلاق سرمایه گذاری جدی حاکمیتی نداشتیم، این مسیر در حال شکل گیری است. هدف جدی ما در این حوزه صادرات است، زیرا اقتضای صنایع خلق همین است و بدون صادرات زنجیره این صنعت کامل نمی‌شود؛ صادرات باید در اولویت باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • معرفی شخصیت حجت‌الاسلام مطلبی مصداق امر به معروف است
  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • پرفروش‌های داستانی حوزه مقاومت در نمایشگاه
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • جمهوری اسلامی؛ عصر شکوفایی ادبیات اقوام/ شیرنوایی نابغه ای که ناشناخته مانده است
  • بزرگداشت آیت الله ضیاءالدین نجفی(ره) در قم برگزار شد
  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش