Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیات هسته گزینش بهزیستی کشور گفت: نیاز است ایده و خلاقیت جدید را در گزینش بکار گیریم.

به گزارش ایسنا، دکتر موسوی چلک در مراسم تودیع و معارفه مسئول گزینش بهزیستی لرستان، اظهار کرد: گزینش خوب مامنی است برای کسانی که قرار بوده پروسه گزینش را طی کنند.

وی اضافه کرد: گزینش و حراست خوب کسانی هستند که با بدنه کارکنان و مدیران آشنا باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیات هسته گزینش بهزیستی کشور گفت: طی چند سال اخیر هیچ شکایتی از گزینش دریافت نکردیم.

موسوی چلک افزود: باید در مورد انجام کارها در بهزیستی قبل از هر اقدامی به حوزه‌های تخصصی سازمان مشورت کنیم، به عنوان مثال اگر بناست مهد کودکی راه‌اندازی شود باید نظر حوزه تخصصی را جویا شویم چرا که معتقدیم گزینش نه تنها مانع توسعه خدمات نمی‌شود بلکه کمک می‌کند یک اتفاقات خوب در این راستا رخ دهد.

وی با بیان اینکه در راستای وظایف قانونی کار می‌کنیم، بیان کرد: ظرفیت‌سازی در بهزیستی استان سبب می‌شود پرونده پشت نوبت نداشته باشیم.

رئیس هیات هسته گزینش بهزیستی کشور اظهار کرد: باید آسیب‌شناسی در سازمان صورت گیرد چنانچه جایی با ابهامات و مشکلاتی برخورد کردید اطلاع دهید و از تجربه افراد سازمان استفاده کنید.

موسوی چلک گفت: نیاز است ایده و خلاقیت جدید را در گزینش به‌کار گیریم؛ گزینش را جزیره نبینید چرا که بخشی از حوزه اداری سازمان است.

عبدالله زاده رئیس دبیرخانه گزینش بهزیستی کشور نیز در این جلسه گفت: استفاده از فرصت‌ها برای خدمت به جامعه هدف ضرورت دارد.

وی اظهار کرد: سازمان ما مددکاری است و کسی که در آن مشغول کار می‌شود جزیی از ماست، گزینش چشم و گوش سازمان بوده که کار آن پیشگیری است.

عبدالله‌زاده عنوان کرد: اگر به کار به عنوان یک مسئولیت نگاه کنیم می‌پذیریم و انجام می‌دهیم. از فرصت‌ها برای خدمت به جامعه هدف استفاده شود.

در ادامه این جلسه فاطمه زهرا توکلی، مدیرکل بهزیستی لرستان نیز گفت: جامعه ما بیش از پیش نیازمند خدمات موثر دستگاه‌های حمایتی نظیر بهزیستی است.

در این مراسم از زحمات مراد خدایی مسئول سابق گزینش بهزیستی لرستان تقدیر و اسفتدیار پولادوند به عنوان مسئول جدید معرفی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی گزينش سازمان بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۲۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد

سازمان ملل اعلام کرد غزه به ۴۰ سال قبل بازگشته است و بازسازی آن در بهترین شرایط ۸۰ سال طول می‌کشد.

به گزارش ایسنا، سازمان ملل هزینه بازسازی نوار غزه را حدود ۴۰ میلیارد دلار تخمین زد و تاکید کرد بازسازی ویرانی‌های عظیم و بی‌سابقه‌ای که در اثر تجاوز طولانی مدت رژیم صهیونیستی به نوار غزه وارد شده، ممکن است ۸۰ سال به طول انجامد.

به گزارش الجزیره، عبدالله الدردری، دستیار دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر دفتر منطقه‌ای کشورهای عربی در برنامه توسعه سازمان ملل متحد، در کنفرانسی خبری در امان پایتخت اردن اعلام کرد، بازسازی نوار غزه یک کار بسیار هزینه بر و زمان بر خواهد بود. بر اساس تصاویر ماهواره‌ای برآورد هزینه‌ها حدود ۱۸ میلیارد دلار است اما روی زمین و در عمل وضعیت بسیار متفاوت است و این برآورد نهایی نیست.

وی افزود: برآورد اولیه برنامه توسعه سازمان ملل متحد برای بازسازی همه چیزهایی که در غزه ویران شده، حدود ۴۰ میلیارد دلار است و این ماموریتی است که جامعه بین‌الملل از جنگ جهانی دوم تاکنون هرگز با آن برخورد نکرده است.

وی با اشاره به بحث و بررسی بازسازی غزه با برخی کشورهای عربی و وجود نشانه‌های مثبت در این زمینه، افزود: اتکا به چارچوب‌های سنتی برای بازسازی به این معناست که ممکن است این کار دهه‌ها طول بکشد و مردم فلسطین چند دهه از رفاه بهره مند نباشند. بنابراین مهم است که مردم را به سرعت در خانه‌های مناسب اسکان دهیم و به حالت عادی اقتصادی و اجتماعی بازگردانیم .

در همین حال، ارزیابی ساخت‌وسازها نشان می‌دهد غزه نزدیک به ۸۰ سال برای بازسازی تمام واحدهای مسکونی تخریب‌شده به زمان نیاز دارد و این در صورتی است که سرعت بازسازی معقول باشد.

الدردری تاکید کرد کل آواری که تاکنون در غزه انباشته شده است به ۳۷ میلیون تن می‌رسد و با توجه به افزایش بسیار زیاد و روزانه آن، آخرین داده‌ها نشان می‌دهد این آوارها تقریبا ۴۰ میلیون تُن است.

وی با اشاره به اینکه ۷۲ درصد ساختمان‌های مسکونی به طور کامل یا جزئی تخریب شده است، خاطرنشان کرد: توسعه انسانی غزه با تمام مولفه‌های آن اعم از بهداشت، آموزش، اقتصاد و زیرساخت‌ها حدود ۴۰ سال به عقب رفته‌اند و این به معنای آن است که ۴۰ سال تلاش و کوشش و سرمایه گذاری‌ها در نوار غزه بر باد رفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گزارشگر ایده‌آل رئیس فدراسیون فوتبال
  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • معاون رئیس‌جمهور: امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • کامرون ایده اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
  • خلاقیت در شیوه‌های آموزشی در کلاس درس یک معلم قمی
  • کامرون ایده ماکرون در مورد اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
  • شرایط سخت رزیدنت‌ها و پزشکان طرحی/ تعهد محضری و ضمانت می گیریم