Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار سمنان از مرمت و بهسازی ۱۰ خانه تاریخی در سمنان خبر داد و گفت: این خانه‌های تاریخی هم‌اکنون آماده بهره برداری هستند.

به گزارش ایسنا- ناظم رضوی در سمینار توسعه گردشگری استان سمنان با اشاره به ظرفیت‌های بالای گردشگری در استان و شهر سمنان اظهار کرد: باید سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری با استفاده از سرمایه گذاران منطقه‌ای و بومی مورد توجه قرار گیرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شهرداری سمنان برای سرمایه‌گذاران فرش قرمز پهن می‌کند خاطرنشان کرد: شهرداری سمنان به منظور توسعه گردشگری بهسازی و  بازسانی بناهای تاریخی و بهره گیری از این اماکن به عنوان مراکز بومگردی را در دستور کار خود قرار داده است.

این مدیر شهری  معرفی ظرفیت‌های گردشگری را امری ضروری خواند و افزود: باور پذیری و  شناخت کافی و اعتماد به ظرفیتهای موجود در راستای  توسعه گردشگری در استان باید تقویت شود ، چرا که هنوز برخی از مردم  سمنان هنوز بر ظرفیت ها و پتانسل های شهر شناخت کافی ندارند .

شهردار سمنان بر لزوم ارتقاء شناخت شهروندان سمنانی از ظرفیت‌های گردشگری این شهر تاریخی تاکید و تصریح کرد: در همین ارتباط یکی از برنامه شهرداری سمنان در ایام‌نوروز این بود که شهر سمنان را به مردم این شهر بیشتر بشناسانند و در این راستا  باغ گردی به‌عنوان یکی از برنامه‌های شهرداری سمنان باهدف شناساندن شهر سمنان و بهره‌گیری مردم از فضاهای تفرجگاهی، باغ‌ها و بوستان‌ها و طبیعت شهر از سوی  شهرداری این شهر دنبال شد .

وی بر لزوم بهره‌گیری از تجربیات گردشگری شهرهایی همچون یزد و کاشان تاکید و تصریح کرد: این شهرها در زمینه جذب گردشگری توفیقات خوبی داشتند بنابراین با توجه به وجوه مشترک سمنان با این شهرهای کویری، تجربیات آنها می‌تواند به رونق گردشگری در سمنان کمک کند.

ناظم رضوی از برنامه‌ریزی برای تبدیل برخی خانه‌های سنتی و تاریخی به موزه‌های شهری خبر داد و گفت: در همین راستا باتوحه به اینکه  تقسیم آب در باغات از جاذبه های خاص سمنان محسوب می‌شود، در یکی از بناهای قدیمی شهر سمنان  موزه تخصصی آب  استان سمنان با چینش ادوات آبرسانی در آینده نزدیک افتتاح خواهد شد .

وی ضمن تاکید بر لزوم بازشناسی فرصت‌های گردشگری  شهر سمنان و باغ راه‌ها و اماکن تاریخی و امامزادگان این شهر افزود: شهرداری به‌دنبال شناساندن ظرفیت‌های گردشگری شهرستان سمنان به مردم و گردشگران است و در همین راستا برای تبدیل خانه‌های تاریخی مرمت شده به مکانی برای جذب گردشگر آمادگی داریم.

شهردار سمنان با بیان اینکه تقسیمات سیاسی در حوزه گردشگری مصداق ندارد اضافه کرد: گردشگری مقوله به هم پیوسته‌ای است بنابراین نباید اجازه داد برخی مسائل در ادبیات اداری سایه بیاندازد .

وی با بیان اینکه استان سمنان از ظرفیت های خوب حمل و نقل در بخش‌های ریلی، زمینی و هوایی برخوردار است گفت: باید از این ظرفیت‌ها در جهت جذب گردشگر و رونق این صنعت در استان بهره گرفت.

ناظم رضوی با اشاره به برنامه‌های متنوع شهرداری سمنان در حوزه کودک و نوجوان خاطرنشان کرد: در همین راستا شهرستان سمنان جز ۷ شهر کاندیدای انتخاب شهر دوستدار کودک در کشور قرار گرفته است.

وی با اذعان به اینکه گردشگری لزوما شرح وظایف و خدمات میراث فرهنگی نیست،یادآوری کرد: بسیاری از نهادها می‌توانند فعالت‌های خود را با رویکرد توسعه گردشگری برنامه‌ریزی و به رونق صنعت گردشگری در استان کمک کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری شهرداری سمنان شهر دوستدار کودک خانه های تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۳۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سازه جدید در عمارت تاریخی که شهرداری قالیباف به انجمن مداحان واگذار کرده بود

به گزارش خبرآنلاین، این کمیته همچنین اعلام کرد: خانه منسوب به فخرالدوله یکی از بناهای تاریخی شهر تهران است که در قالب پرونده «مجموعه ساختمان‌های خیابان فخرآباد» به شماره ۸۰۰۸ به تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۱ در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است و در حقیقت این بنا متعلق به «منشور الملک» است و به غلط این بنا را به «فخرالدوله» نسبت می‌دهند.

ایسنا در خبری نوشت:کمیته پیگیری حفاظت از خانه‌های تاریخی تهران این توضیح را اضافه کرد که عمارت فخرالدوله در سال ۱۳۸۸ و به دستور محمدباقر قالیباف، شهردار وقت تهران، به انجمن مداحان واگذار شد. این بنا تا پیش از آن، محل مدیریت بافت تاریخی و گردشگری شهرداری منطقه ۱۲ بود. سوم شهریور سال ۱۴۰۲ نیز با همراهی شهرداری منطقه ۱۲ و بنا به درخواست خانه مداحان، یک شهید گمنام پس از تشییع در مدرسه عالی شهید مطهری، در محوطه ورودی این بنا به خاک سپرده شد و به استناد گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، وحیدرضا انارکی، شهردار منطقه ۱۲ از ایجاد مقبره‌ای درخور شأن برای این شهید گمنام در محرم همان سال خبر داده بود.

این کمیته یادآور شد: پس از تعطیلات عید نوروز ۱۴۰۳، شهرداری منطقه ۱۲ بدون استعلام از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، سازه‌ای نامتناسب با این عمارت تاریخی روی مقبره این شهید والامقام ایجاد کرد که اعتراضات فراوانی از سوی مردم و مسئولان ایجاد کرد و در همان زمان مصطفی خرسندی، رئیس خانه مداحان نیز در مصاحبه‌ای در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ با برخی رسانه‌ها اعلام کرد که کار ساخت این سازه متوقف شده است و پس از استعلام و اعلام نظر میراث فرهنگی این بنا ساخته خواهد شد.

اکنون با پیگیری‌های کمیته مردم‌نهاد حفاظت از خانه‌های تاریخی تهران به عنوان یک سازمان مردم‌نهاد غیردولتی و همت معاونت میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، دستور حذف این سازه و توقف ساخت آن به خانه مداحان اعلام شد و در چند روز اخیر این سازه به طور کامل برچیده شد و نمای خانه منسوب به فخرالدوله دوباره به حالت اولیه خود برگشت.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899170

دیگر خبرها

  • تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی ایجاد کرده است
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی
  • نمایشگاه کتاب و ظرفیت «گردشگری ادبی»
  • اجرای ۱۸ پروژه شاخص بافت تاریخی قم در سال گذشته
  • سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی
  • ماجرای سازه جدید در عمارت تاریخی که شهرداری قالیباف به انجمن مداحان واگذار کرده بود
  • مرمت طرح‌های مشترک میراث فرهنگی و شهرداری در میبد
  • خانه انصاری ارومیه مرمت می‌شود