Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-28@09:54:49 GMT

مخالفت شبه‌نظامیان کُرد با توافق ترکیه و روسیه

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۶۴۲۴۹

مخالفت شبه‌نظامیان کُرد با توافق ترکیه و روسیه

شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» و «حزب اتحاد دموکراتیک» اعلام کردند که توافق به دست آمده بین ترکیه و روسیه در شهر سوچی را قبول ندارند.

به گزارش مشرق، نیروهای شبه‌نظامی کُرد «نیروهای دموکراتیک سوریه» که اخیرا با آغاز عملیات ترکیه از سوی آمریکا رها شده‌اند، نسبت به توافق اخیر روسیه و ترکیه اعتراض کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«مظلوم عبدی» فرمانده نیروهای دموکراتیک به رادیو «صدای آمریکا» گفت که کُردها نمی‌توانند به روسیه اطمینان کنند؛ زیرا مسکو همپیمان دمشق است و با ترکیه هماهنگی دارد.

عبدی تصریح کرد که سیاست روسیه، حمایت از دولت سوریه است، نه حمایت از کُردها.

وی با اشاره به اینکه کُردها در جریان عملیات ترکیه در شهر «عفرین» تجربه‌ای با روسیه داشته‌اند، ادعا کرد که در آن زمان مسکو به آنکارا اجازه داد در منطقه عفرین، نفوذ خود را گسترش دهد.

این فرمانده کُرد با بیان اینکه در این خصوص نیز نمی‌توانند به روسیه تکیه کنند، تصریح کرد سیاستی که مسکو و دمشق در پیش گرفته‌اند، برای حفظ منافع خودشان است نه کُردها.

عبدی به نقل از «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا گفت که «پس از خروج نظامیان آمریکا از سوریه، [ترامپ] با روسیه تماس خواهد گرفت تا از رهگذر دستیابی به توافقی با دمشق و روسیه، برای مسئله کُردها راهکاری پیدا کند».

این مسئول کُرد اما مدعی شد که این اظهارات ترامپ، روشن نیست و نباید به روسیه اجازه داد که در منطقه تغییری ایجاد کند.

«توافق سوچی خارج از قوانین بین‌المللی است»

در همین ارتباط، روزنامه الوطن سوریه به نقل از یک منبع مسئول در حزب «اتحاد دموکراتیک» کُرد گزارش داد که کُردها، روسیه را نماینده خود در سوچی اعلام نکرده بودند.

اتحاد دموکراتیک همچنین تاکید کرد که توافق به دست آمده در سوچی، «خارج از چارچوب مشروعیت و قوانین بین‌الملل» است.

این گروه کُرد در پایان مدعی شد که روسیه هدفی جز تحقیر کُردها ندارد.

ارتش ترکیه به همراه تروریست‌های موسوم به «ارتش آزاد» سوریه از 17 مهر ماه عملیات نظامی خود را در شمال سوریه و با هدف دور کردن خطر شبه‌نظامیان کرد سوریه آغاز کردند.

هشت روز پس از این عملیات (25 مهر) آنکارا و واشنگتن توافق کردند که ترکیه به مدت 120 ساعت عملیات خود را متوقف کند تا شبه‌نظامیان «یگان‌های مدافع خلق» کُرد از منطقه امن خارج شوند.

پس از توافق آمریکا و ترکیه، «رجب‌طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه 30 مهر ماه جلسه‌ای در سوچی برگزار کردند و به توافقی دست یافتندکه طبق آن یگان‌های کُرد در طول 150 ساعت، 30 کیلومتر از مرز ترکیه و سوریه عقب‌نشینی می‌کنند و نیروهای امنیتی ترکیه و روسیه گشت‌زنی‌های مشترکی را در این منطقه انجام می‌دهند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق روح الله زم سوریه ترکیه روسیه نیروهای دموکراتیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۴۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری دانشجوی معترض آلمانی به جرم مخالفت با نسل کشی در غزه

دریافت 7 MB کد خبر 6090084

دیگر خبرها

  • افشای جزئیات توافق شکست خورده میان روسیه و اوکراین
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • دستگیری دانشجوی معترض آلمانی به جرم مخالفت با نسل کشی در غزه
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • افشاگری دی‌ولت از سند محرمانه‌ای که می‌توانست به جنگ اوکراین پایان دهد
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • خروج نظامیان آمریکایی از نیجر؛ پیروزی استراتژیک برای روسیه