Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، اسماعیل عبدالهی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد بوشهر در جلسه هیئت رئیسه واحد بوشهر با بیان اینکه آغاز سال تحصیلی جدید در واحدها و مراکز دانشگاهی و مدارس سما استان با نظم مطلوبی آغاز شده است، گفت: این نظام مندی و هماهنگی باید مستمر و ادامه دار باشد.

عبدالهی با تأکید بر این که انتظار است در سال تحصیلی جدید خدمات علمی، آموزشی، پژوهشی و رفاهی بهتری به رهپویان علم و دانش ارائه شود، اظهار کرد: رضایتمندی دانشجویان و والدینشان یک اولویت در برنامه‌های دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری اینکه دانشجو یک عنصر فعال و مطالبه‌گر در جامعه است، تصریح کرد: دانشگاه باید با آمادگی کامل در مقام پاسخگویی به مطالبات به حق دانشجویان برآید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر اینکه نارضایتی دانشجویان به هیچ وجه قابل توجیه نیست، اضافه کرد: بررسی، پیگیری و پاسخگویی مناسب و به موقع به درخواست های دانشجو باید همواره مد نظر تک تک ارکان دانشگاه باشد.

عبدالهی با بیان اینکه دانشگاه و جامعه نیازمند توانمندی های معنوی و علمی دانشجویان است، اذعان کرد: دانشگاه باید زمینه ساز بلوغ ظرفیت‌های علمی، عملی و فکری دانشجویان باشد، چرا که تحقق این امر، علاوه بر دستاورد بیشتر برای دانشگاه و کشور، مقاوم سازی دانشگاه در مقابله با چالش ها را سبب خواهد شد.

این مسئول با تأکید بر اینکه نظم و انضباط باید سرلوحه در تمام امور باشد، اظهار کرد: کل نظام هستی و نظام دینی بر همین چارچوب قابل تفسیر است.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه با نظم کارها با مطلوبیت بیشتر و در راستای اهداف واقعی خود انجام خواهد گرفت، گفت: نظم در لغت معنایی شبیه تقوا دارد . نظم سبب انجام فعالیت ها بدون اختلال و فارغ از آشفتگی خواهد بود.

وی با بیان اینکه نظم یک امر عقلانی است و هنر یک مسلمان واقعی این است که نظم را در امور ایجاد کند، عنوان کرد: امام صادق (ع) می‌فرمایند «نظم یعنی تدبیر، حکمت و هماهنگی در اشیاء که عقل را به حیرت وا خواهد داشت. هر جا مشکل و ایرادی وجود دارد، نتیجه بی نظمی، اختلال و عدم اهتمام است.»

این مسئول با بیان اینکه نظم بر تمام امور دینی اولی تر و مقدم تر است، خاطرنشان کرد: نظم هم در برنامه تکوین وجود دارد و هم تشریع و خداوند تبارک و تعالی پدید آورنده این نظام است. هرگونه خلل در این نظام، نیستی و نابودی را به همراه خواهد داشت.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با اشاره به روایتی از مولای متقیان حضرت علی (ع) در خصوص برتری عدل و جود نسبت به یکدیگر، تشریح کرد: امیر مؤمنان به 2 دلیل عدل را برتر از جود دانسته است. اول اینکه عدل بر عکس جود هر چیزی را بر جای خود قرار خواهد داد و دیگر اینکه عدل یک تدبیر عمومی است در حالی که جود یک هدیه و عرضه خصوصی به فرد یا افراد است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه نظارت، گام بسیار مهمی در امر نظام بخشی است، توضیح داد: نظارت، مستلزم حضور فیزیکی و معنوی، اشرافیت، ایجاد هماهنگی شبکه ای و عملیاتی است.

وی ادامه داد: این نظام زمانی شکل خواهد گرفت که تمامی اجزاء، مدبّرانه، مسئولانه و با وقت شناسی بر همه امور نظارت و حضوری راهبردی داشته باشند.

عبدالهی با یادآوری این مهم که همه در مقابل یکدیگر و وظایف انسانی، اداری و اجتماعی مسئول هستیم، بیان کرد: رابطه سازمانی نه رابطه ای منفعت طلبانه، بلکه رابطه ای تکلیفی، مسئولانه و متعهدانه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه پیشرفت علمی باید دغدغه اصلی در دانشگاه باشد، اظهار کرد: ضمن برخورد با حاشیه‌ها، حاشیه سازها و تبعیض، باید خدماتی که وظیفه دانشگاه است به طور مستمر ارائه شود.

وی تکریم ارباب رجوع را کیفیت بخشی مداوم به خدمات برشمرد و یادآور شد: با برنامه ریزی منظم و خدمات مطلوب، تریبون واقعی جذابیت ها و ظرفیت های دانشگاه باشیم.

عبدالهی با تأکید بر اینکه دانشگاه های استان با پیش بینی و ارائه موارد مطرح شده در بودجه، تعهدات و الزاماتی نسبت به سازمان دارند، گفت: برنامه ها و اقدامات مقرر و مصوب در بودجه باید با اهتمام و پیگیری مسئولانه اجرایی شود.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در پایان ضمن تأکید بر آسیب شناسی و ارائه راهکارهای مناسب و اثرگذار، خواستار آمایش جدی رشته های تحصیلی شد.

انتهای پیام/

331 / 31 دکتر اسماعیل عبدالهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۴۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند

وزیر علوم گفت: حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سال‌های اخیر در دانشگاه‌ها به حدی است که می‌تواند برای همه امیدآفرین باشد و به اقتدار ملی منجر شود و اخبار این تولیدات علمی زمانی به خوبی منتقل می‌شود که رسانه‌های بومی و دانشجویی به آن بپردازند - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، محمدعلی زلفی‌گل همزمان با برگزاری آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی تیتر 13 که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی با حضور نشریات دانشجویی دانشگاه‌‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مشهد، روند رو به رشد و تعالی این عرصه مهم فعالیت دانشجویی را بازگو می‌کند، بنابراین نشریات دانشجویی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

وی افزود: رونق نشریات دانشجویی در سال های اخیر و توجه آنها در عرصه‌های مختلف در ساحت نشریات مکتوب و مجازی، گویای آن است که دانشگاه در عرصه نشریات دانشجویی با همه مسائل و تنگناهای موجود، پویا، و روبه جلو است و این گواه روشنی از اهتمام دانشجویان، استادان، مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های کشور به امر مهم رسانه و نشریات دانشجویی ماست.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری تصریح کرد: اهمیت ارتباطات در دنیای کنونی بر هیچ کس پوشیده نیست و این درحالی است که دانشگاه ها به دلیل داشتن مجموعه های دانشجویی ظرفیت‌های زیادی برای تولید دانش و فناوری دارند.

زلفی‌گل گفت: حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سال های اخیر در دانشگاه ها به حدی است که می‌تواند برای همه امیدآفرین و روحیه دهنده باشد و به افزایش سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی منجر شود.

وی عنوان کرد: با استفاده از ظرفیت‌های ابتکاری، خلاق و هنرمندانه، با شعار فرهنگ فناوری و فناوری فرهنگی، می‌توان جهش نوینی در تولید آثار رسانه ای دانشجویی با رویکرد حل مسئله در زمینه دانشگاه‌ها و دستاوردهای آن منتشر کرد .

 وزیر علوم تحقیقات و فناوری تاکید کرد: انتقال و پیام رسانی این حجم از تولید دانش و فناوری زمانی به خوبی انجام می‌شود که رسانه و نشریات با ظرفیت بومی به آن بپردازند.

وی گفت: رسانه‌ها و نشریات دانشجویی در دانشگاه‌ها با ظرفیت کم نظیری که دارند با پویایی و بالندگی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • رویداد «صدرا» بهترین فرصت برای تبادل اندیشه‌ دانشجویان و صاحبان صنایع است
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای نشان از بلوغ فناوری هسته‌ای ایران است
  • برگزاری دوره آموزشی آشنایی با مبانی فکری اسلام ناب و انقلاب اسلامی