Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، عبدالرضا گلپایگانی معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران در حاشیه بازدید رئیس بنیاد مستضعفان از ساختمان جدید پلاسکو گفت: این پروژه، یک پروژه ملی است زیرا اتفاقات تلخی که در حادثه ریزش پلاسکو رخ داد و شهادت آتش نشانان این پروژه را از سایر پروژه ها متمایز کرد و شهرداری نیز در جریان ساخت ساختمان جدید، همراهی هایی با بنیاد مستضعفان داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آواربرداری، نخاله های به جا مانده با هزینه شهرداری و همراهی بنیاد مستضعفان به محل جدید منتقل و زمین آماده ساخت پروژه ساختمانی شد.

وی افزود: دو بار نقشه های این ساختمان طراحی و هر دوبار برای طراحی آن مسابقه سراسری برگزار شد. پروژه خوبی در حال احداث است. تعداد طبقات و مساحت مشابه ساختمان قبلی است و امیدواریم ساختمان جدید به نماد مهندسی کشور تبدیل شود.

گلپایگانی تصریح کرد: ضوابط ساخت و ساز و مهندسی  در این ساختمان رعایت شده و بنیاد هزینه قابل توجهی در این زمینه انجام داده است. فرآیندهای صدور پروانه انجام شده و مجوزها همراه با کامل شدن نقشه ها، مرحله به مرحله صادر می شود اما کارگاه ایجاد شده و حضور پیمانکاران ذیصلاح و ناظران ذیصلاح ما را از لحاظ ساختمانی مطمئن کرده و همچنین توجه ویژه ای نیز به یادمان آتش نشانان شهید نیز در ساختمان جدید شده است.

گلپایگانی  در پاسخ به سوالی در خصوص تامین پارکینگ در ساختمان پلاسکو گفت بر اساس مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی ساختمان ها برای ساخت و اخذ پروانه موظف به تامین پارکینگ هستند.

وی گفت: در خصوص ساختمان پلاسکو به جهت محل قرار گیری و همچنین شرایط ساختمان امکان ساخت پارکینگ در محل وجود نداشته است.

گلپایگانی خاطرنشان کرد: از همین رو مقرر شده است تا الزام به ساخت پارکینگ در محل برداشته شده و به جای آن تامین پارکینگ در محلی نزدیک به ساختمان انجام گیرد.

وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص اینکه آیا پاساژ پروانه و پارکینگ طبقاتی پروانه جزء گزینه های تامین پارکینگ پلاسکو محسوب می شود یا خیر؟ اظهار داشت: یکی از مکانهای مورد نظر همین پارکینگ پروانه است البته هنوز توافق صورت نگرفته و مکان های دیگری هم در دست بررسی قرار دارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شهرداری پارکینگ ساختمان پلاسکو معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۶۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم از تکمیل سه سقف از هفت سقف پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) خبر داد.

مسعود بخشی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ دو پروژه شاخص سرمایه گذاری که بیش از یک سال مجموعه شهرداری را درگیر کرده بود، به پایان رسید؛ یکی تونل غدیر و بلوار جعفر طیار (ع) که تا خیابان شهیدان فاطمی ادامه داشت همزمان با شب عید تحویل شهروندان داده شد و دیگر رمپ‌های شمال شرقی بلوار فردوسی و پیامبر اعظم (ص) که قبل از نیمه شعبان در اختیار تحویل مدیریت شهری قرار گرفت.

وی افزود: تولید و حمل و پخش ۲۱۰ هزار تن آسفالت، تولید ۱۲۰ هزار تن مصالح معدنی و ۴۴ هزار قالب جدول بتنی در مجموعه ساخت قطعات بتنی طی سال گذشته انجام گرفت.

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم خاطرنشان کرد: در بخش معدن و مصالح معدنی که منجر به تولید مصالح زیرسازی و زیراساس و اساس در پروژه‌ها می‌شود، معدن ونارچ یکی از مکان‌هایی است که شهرداری سال‌ها از آن بهره برداری می‌کرد و در ۷۰ درصد نیاز شهرداری را این معدن پاسخگو بود.

بخشی اضافه کرد: در سال گذشته سازمان توسعه و عمران موفق شد مجوز کار در یک معدن کوهی در کهک را نیز بگیرد.

وی افزود: مجوز این کار از مجاری قانونی طی و گرفته شد و در سال جدید موضوع بحث انفجار و بهره برداری از معدن اتفاق می‌افتد.

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم با اشاره به تدوین برنامه دقیق و پیگیری‌های روزانه برای اجرای پروژه‌های عمرانی تاکید کرد: از جمله این پروژه‌ها تقاطع نیک اندیش با بلوار سردار سلیمانی است که سال گذشته آغاز شد و در حال پیگیری است.

بخشی گفت: پروژه پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) ۱۶ هزار متر مربع زیربنا دارد و از هفت سقف، سه سقف آن به پایان رسیده است.

وی ادامه داد: احداث مسیر دسترسی تونل غدیر به پیامبر اعظم (ص) پروژه دیگر است که از سال ۱۴۰۲ آغاز شد، پروژه تقاطع صدوقی و فردوسی و رمپ شرقی-غربی قسمت جنوبی تقاطع فردوسی و پیامبر اعظم (ص) نیز پروژه‌هایی هستند که در سال ۱۴۰۲ آغاز شده و در صورت تأمین منابع، در سال ۱۴۰۳ به بهره برداری می‌رسند.

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم اظهار کرد: رفع معارضات پروژه‌ها، تأمین منابع و مصالح، تجهیز کارگاه و موضوعات جدی این پروژه‌ها سال گذشته جلو رفته و در حال حاضر روی روال خوبی در حال پیگیری است.

کد خبر 750848

دیگر خبرها

  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • معارضات پروژه بزرگ بسط شرقی حرم مطهر برطرف شد
  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه
  • پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • ایجاد ۳۰هزار پارک حاشیه‌ای در مناطق یک، ۴ و ۵ | ۱۰ پارکینگ جدید در تهران ساخته می‌شود
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است