Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید مرتضی وجدان در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته «بیمه» در اداره کل بیمه سلامت استان برگزار شده بود، اظهار کرد: مهمترین هدف سازمان بیمه سلامت، تحت پوشش بیمه قرار دادن تمام مردم کشور است.

وی افزود: پیشتیبانی بانک‌های ارائه دهنده خدمات، یکی از وظایف اصلی ماست که ارائه خدمات آن‌ها در سطوح یک، دو و سه قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بالغ بر ۵۵ درصد جمعیت استان، تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند، تصریح کرد: تعداد هفت هزار و ۶۹  بیمار خاص که شامل بیماری‌هایی چون ام اس، تالاسمی، پیوند کلیه دیالیزی‌ها و هموفیلی‌ها می‌شوند نیز، تحت پوشش بیمه سلامت قرار داده‌ایم.

مدیرکل بیمه سلامت استان خراسان رضوی ابراز کرد: تعداد چهارهزارو ۶۵۹ موسسه طرف قرارداد بیمه سلامت استان هستند، همچنین ما سعی داریم تا پایان سال جاری تعداد دفاتر پیشخوان را ۵۷ دفتر به ۸۷ دفتر افزایش دهیم.

وی با اشاره به اینکه هفت هزار و ۸۴۰ نفر از اتباع غیر ایرانی در استان نیز،  تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند، افزود: ما جز استان‌ها پیشرو کشور در این زمینه هستیم.

مدیر کل بیمه سلامت استان ادامه داد: اعتبار اداره‌کل در سال ۹۸ بیش از هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در بخش درمان است، حدود ۴۱۰ میلیارد تومان پول، توزیع و در اختیار موسسات  قرار داده شده است. بر این اساس ما پول موسسات دانشگاهی را در خرداد ماه به صورت قطعی و در تیرماه تا ۷۰  درصد به صورت علی الحساب  پرداخت کردیم. مطالبات داروخانه‌ها نیز تا مرداد ماه به صورت علی الحساب پرداخت شده است. همچنین مطالبات سال ۹۷ دانشگاه‌ها و موسسات  به صورت کامل  تسویه شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان خراسان رضوی، ابراز کرد: طی عقد قراردادی با کمیته امداد، از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه، تعداد ۳۸ هزار و ۳۲۰ نفر دفترچه بیمه برای ممدجویان کمیته امداد صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری، بیماران مجهول الهویتی که خدمات درمانی آن‌ها بلاتکلیف بود، تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند، بیان کرد:تا امروز تعداد ۱۵۷ بیمار مجهول الهویت ایرانی  با هماهنگی بهزیستی تحت پوشش قرار گرفته و برای آن‌ها دفترچه صادر شده است.

وجدان در خصوص پروژه نسخه نویسی الکترونیک، گفت: درحال حاضر هشت شهرستان در حال اجرای این قانون هستند که ما در استان خراسان از تعداد ۲۸۳ مطب در استان باید ۱۴۴ مطب را تحت پوشش قرار دهیم، همچنین از ابتدای اجرای این طرح، تاکنون ۱۱ هزارو ۶۳۵ نسخه الکترونیکی تجویز شده است.

وی با تاکید بر پروژه رسیدگی الکترونیک به اسناد بستری، بیان کرد: قرار بود از هر مرکز دانشگاهی یک بیمارستان تحت پوشش قرارگیرد، اما اکنون به جای شش بیمارستان ما موفق شدیم طی مراوداتی که با دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ۴۱ بیمارستان در استان را تحت پوشش رسیدگی الکترونیک قرار دهیم. از مزایای این طرح، حداقل صرفه جویی در نیروی انسانی و منابعی مثل کاغذ است، ما در خراسان رضوی، سالانه بیش از ۸۰۰ میلیون تومان، بابت کاغذ اسناد بیماران بستری هزینه می‌کردیم.

مدیر کل بیمه سلامت کشور، با اشاره به اینکه حدود ۱۰ درصد جمعیت کشور، فاقد هرگونه پوشش بیمه‌ای هستند، گفت: در راستای قانون بیمه اجباری همگانی، سازمان بیمه سلامت سعی دارد تا از آبان ماه سال جاری، این قانون را اجرایی کند که برای  اجرایی کردن آن باید  آزمون وسع انجام شود، که بر اساس آن افراد به دهک‌های دهگانه تقسیم می‌شوند.

وی افزود: برای استفاده از قانون اجباری بیمه‌همگانی، بایستی  افراد به دفاتر پیشخوان مراجعه کرده، کسانی‌که که توانایی پرداخت دارند، مبلغ ۴۸ هزار و ۸۰۰ تومان به ازای هر نفر، پرداخت کرده و برای یکسال بیمه ‌شوند. کسانیکه چنین توانایی ندارند، باید فرم‌هایی را پر کرده و با خود اظهاری به صورت رایگان یا با تخفیف ۵۰ درصدی می‌توانند خود و خانواده‌شان را تحت پوشش قرار دهند.

وجدان ادامه داد: دهک‌های یک تا چهار که ۰ تا ۴۰ درصد قانون کار را دریافت می‌کنند، به صورت رایگان و دهک‌های پنج که بین ۴۰ تا ۱۰۰  درصد قانون کار را دریافت می‌کنند با ۵۰ درصد تخفیف و کسانی که بالای ۱۰۰ درصد قانون کار را می‌گیرند باید همه حق بیمه خود را پرداخت کنند.

وجدان ادامه داد: دهک‌های یک تا چهار که ۰ تا ۴۰ درصد قانون کار را دریافت می‌کنند، به صورت رایگان و دهک‌های پنج که بین ۴۰ تا ۱۰۰  درصد قانون کار را دریافت می‌کنند با ۵۰ درصد تخفیف و کسانیکه بالای ۱۰۰ درصد قانون کار را می‌گیرند باید همه حق بیمه خود را پرداخت کنند.

کد خبر 4755228

منبع: مهر

کلیدواژه: بیمه سلامت مشهد اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران بوشهر ایلام زائران اربعین قزوین گرگان شهرکرد سانحه تصادف استانداری سمنان شیراز بازگشت زائران اربعین موکب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۷۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی، گفت: در بازرسی‌ها بیش از ۵۰۰ مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند. - اخبار استانها -

علیرضا حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی، اظهار داشت: ابتدای انقلاب تنها 20 درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بودند، اما اکنون بیش از 55 درصد جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و در استان مرکزی 75 درصد جمعیت تحت پوشش بیمه قرار دارند این در حالی است که در برخی از شهرهای اراک، ساوه، زرندیه و دلیجان که جزو شهرهای صنعتی محسوب می‌شوند بیش از 80 درصد جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند.

وی افزود: ابتدای انقلاب تنها 20 نفر بیمه پرداز وجود داشت اما اکنون نسبت پشتیبانی چهار به یک رسیده است، تزار تامین اجتماعی از سال 99 منفی بوده که یکی از دلایل اصلی آن، بازنشستگی‌های پیش از موعد بود اما در دو یا سه سال آخیر اتفاقا مثبتی رخ داد و دولت به تعهدات خود در قبال بدهی خود عمل کرد، همچنین مجلس بودجه‌ سالیانه برای این امر در نظر گرفته است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد: اتفاق خوشایندی که سال گذشته رخ داد این بود که سازمان برای پرداخت مطالبات مستمری بگیر و تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت خود هیچگونه تسهیلاتی از بانک دریافت نکرد در حالی که سال ماقبل برای جبرای کسری، از بانک‌های مختلف وام دریافت می‌کردند، اگر سازمان‌ در سال 1402 مانند سال ماقبل آن تسهیلات دریافت می‌کرد حدودا باید 25 همت سود به بانک‌ها پرداخت می‌شد که خوشبختانه این اتفاق رخ نداد.

حسینی بیان کرد: برای بیش از 25 هزار نفر طی یکسال گذشته در استان اشتغال ایجاد شده‌است که دلیل اصلی آن پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغالزایی است، همچنین تیم بازرسی از کارگاه های استان سازمان تامین اجتماعی سال گذشته قوی‌تر شد و تعداد و کیفیت بازرسی از کارگاه‌های استان افزایش پیدا کرد، در این بازرسی‌ها بیش از 500 مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اتفاقاتی که سازمان تامین اجتماعی دنبال می‌کند  پرداخت دستمزد واقعی به کارگران است، خوشبختانه سال گذشته 30 درصد از کارفرمایان دستمزد واقعی پرداخت کردند که این مهم در سال  1403 نیز پیگیری می‌شود. یکی دیگر از مباحث مورد دیگری سازمان، اشتغال اتباع بیگانه در کارگاه‌ها است و طبق قانون اشتغال اتباع بیگانه بدون پروانه در کشور ممنون است و در فرایندی که بازرسان سازمان تامین اجتماعی از کارگاه‌ها بازدید می‌کنند اگر اتباعی بدون کارت کار اشتغال داشته باشند باید با نیروی ایرانی جایگزین شوند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: سال گذشته بیش از 12هزار میلیارد تومان درآمد تامین اجتماعی استان بود و تراز سازمان تامین اجتماعی استان مثبت شد، در حالی که سال 1401 ماهانه 100 میلیارد تومان سازمان کسری داشت. خوشبختانه تعاملات خوبی بین حوزه کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی وجود دارد و به دنبال حل مشکلات هستند. سال گذشته طرح رایحه خدمت بین 100 دستگاه اجرایی استان اجرا شد که تامین اجتماعی جزو دومین دستگاه برتر در ارائه خدمت بود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • مهمترین اخبار ۱۱ اردیبهشت/افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت
  • ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی قشر کارگر هستند
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت