Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی گفت: به رغم اینکه بیشترین خسارت های ناشی از سیل در ابتدای سال جاری مربوط به حوزه راه و شهرسازی است اما اداره کل مربوط در بحث جذب اعتبارات بسیار ضعیف عمل کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، رضا رجب زاده در نخستین نشست کارگروه تدوین پهنه بندی خطر سیل استان، بر تکمیل پهنه بندی خطر سیل استان با هدف کاهش آسیب پذیری ها و خسارت های ناشی از سیل تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: خسارت های ناشی از سیل سال جاری موجب شد موضوع پهنه بندی خطر سیل در کشور با جدیت بیشتری پیگیری شود و دستورالعمل های لازم از سوی وزارت کشور به استان ها ابلاغ شد.

رجب زاده افزود: با توجه به پیگیری های قبلی و قانون جدید مدیریت بحران کشور این مهم توسط آب منطقه ای و سایر دستگاه ها در حال انجام است و بنابر گزارش شرکت آب و منطقه ای طول مسیر رودخانه های مهم و حساس استان دو هزار و ۲۰۰ کیلومتر است که تاکنون طرح مطالعاتی هزار و ۳۶۰ کیلومتر آن انجام شده است.

وی تاکید کرد: مطالعات جهت ساماندهی و لایروبی رودخانه های آبریز به سدهای استان باید در اولویت شرکت آب و منطقه ای باشد.

رجب زاده افزود: اعتبارات دولتی برای لایروبی رودخانه های استان کافی نیست و باید طی تفاهم نامه ای بین سازمان صنعت، معدن و تجارت و شرکت آب و منطقه ای استان زمینه حضور بخص خصوصی به این حوزه فراهم شود.

معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی گفت: شرکت آب و منطقه ای استان باید بستر و حریم رودخانه ها را به فرمانداری ها و شهرداری ها اعلام کند.

وی ادامه داد: به اعتقاد بنده باید موضوع ساماندهی رودخانه ها با مدیریت واحد اجرایی شود تا از بروز تخلفات و اظهار نظرات مختلف جلوگیری شود.

رجب زاده خاطرنشان کرد: استان باید هر سه ماه یکبار در مورد پیگیری موضوع پهنه بندی خطر سیل به وزارت کشور گزارش دهد و بنابراین دفاتر فنی، شهری و روستایی استانداری گزارشهای لازم را از دستگاه های اجرایی متولی دریافت کند.

وی گفت: تمامی دستگاه های اجرایی باید برای پیگیری موضوعات مجموعه مدیریت استان حساسیت بیشتری داشته باشند و نسبت به مکاتبات بی تفاوت نباشند.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی خسارت سیل نقشه پهنه بندی سیلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۷۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید بارندگی در این استان‌ها

سازمان هواشناسی نسبت به وقوع رگبار باران در نقاط مختلف کشور و تشدید بارش در شش استان همچنین جاری شدن روان‌آب و سیلابی شدن مسیل‌ها هشدار داد.

به گزارش مشرق، سازمان هواشناسی با اشاره به تشدید فعالیت سامانه بارشی آورده است: وقوع رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک در نقاط مستعد بارش تگرگ چهارشنبه (۵ اردیبهشت) در گلستان، سیستان و بلوچستان و فارس و پنج‌شنبه (۶ اردیبهشت) در کرمان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی پیش‌بینی می‌شود.

در این شرایط جوی لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ دور از انتظار نیست.

به توصیه سازمان هواشناسی احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی مد نظر قرار گیرد.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ آورده است: رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک، در نقاط مستعد بارش تگرگ چهارشنبه در مازندران، مرکزی، قم، شرق لرستان، تهران، پنج‌شنبه در خراسان رضوی، یزد، چهارمحال و بختیاری، جنوب و شرق اصفهان، هرمزگان، شرق و شمال فارس، شرق سمنان و شرق خراسان شمالی و جمعه در جنوب کرمان و شرق هرمزگان رخ خواهد داد.

احتمال آب‌گرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، تگرگ، وزش باد نسبتاً شدید، لغزندگی و کاهش دید بویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال سقوط سنگ از ارتفاعات، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال خسارت به نهال، درختان آسیب پذیر و محصولات باغی و زراعی وجود دارد بنابراین سازمان هواشناسی نسبت به احتیاط در سفرها به ویژه برون شهری، عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها و اتخاذ تمهیدات لازم جهت حفاظت از تولیدات کشاورزی و احتیاط در انجام هر گونه عملیات کشاورزی توصیه می‌کند.

دیگر خبرها

  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر
  • سیلاب ۸۸۳ میلیارد ریال به کلاله خسارت زد
  • رگبار شدید باران از فردا شروع می شود
  • هشدار نارنجی؛ رگبار شدید باران از فردا شروع می شود
  • هشدار نارنجی ادامه بارش‌ها در خراسان جنوبی
  • افزایش اعتبار هنرستانهای خراسان شمالی /هنرستان ها باعث رشد اقتصادی منطقه می شود
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است
  • «صادقانی» سرپرست اداره کل طرح‌های توسعه شهری و منطقه‌ای شهرداری اصفهان شد
  • تشدید بارندگی در این استان‌ها
  • تخصیص 108 میلیارد اعتبار برای طرح های آب و خاک محمودآباد