Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان گلستان گفت: ناآگاهی و نبود قوانین بازدارنده و حمایتگر خاص کودکان از جمله عللی است که سلامت جسمی، روانی و اجتماعی کودکان را با خطر مواجه کرده است.

به گزارش ایسنا، هادی هاشمیان در کنفرانس حقوق کودک که با حضور فعالان حوزه حقوق کودکان در گرگان برگزار شد، با بیان اینکه امروز حمایت از کودکان و نوجوانان نه تنها مطالبه جدی فعالان اجتماعی و حقوقدان‌هاست بلکه به مطالبه‌ای عمومی تبدیل شده است، اظهار کرد: یکی از مهمترین این مطالبات تغییر و اصلاح قوانین مرتبط با کودکان و نوجوانان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه گفت: در قوانین کنونی ما حمایت از کودکان بزهکار گسترده‌تر از حمایت‌های قانونی از کودکان بزه دیده است.

رئیس کل دادگستری استان گلستان نبود بستر مناسب برای استفاده از مجازات‌های جایگزین برای کودکان بزهکار، الزامی نبودن وکیل در پرونده اطفال بزهکار، نبود الزام قانونی حضور وکیل و مشاور روانشناختی برای کودکان بزه دیده، تناسب نداشتن مجازات‌های تعیین شده قانونی با شرایط جسمی و روانی کودک بزه دیده را از جمله خلاءهای قانونی برشمرد که نیازمند اصلاح و بازنگری قانونگذار است.

هاشمیان در ادامه سخنان خود به نقش سازمان‌های مردم نهاد در حوزه کودکان و نوجوان اشاره کرد و گفت: سازمان‌های مردم نهاد می‌توانند علاوه بر اعلام جرم علیه کودک آزاران در جلسه‌های دادرسی نیز شرکت کنند.

وی در این جلسه از آمادگی دادگستری برای راه اندازی مراکز و کلینیک‌های حمایت از کودکان خبر داد و گفت: آماده‌ایم این کلینیک را با مشارکت بهزیستی، شهرداری، بهداشت و درمان و سازمان‌های مردم نهاد و دستگاه اجرایی مرتبط با هدف حمایت و ارائه خدمات مشاوره‌ای، توانمندسازی، آموزش و درمان به کودکان و خانواده‌های آنان، در استان راه اندازی کنیم.

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: ناآگاهی و نبود قوانین بازدارنده و حمایتگر خاص کودکان از جمله عللی است که به عمد یا غیرعمد در کشور ما و بسیاری از کشورهای جهان، سلامت جسمی، روانی و اجتماعی کودکان را با خطر مواجه کرده است.

هاشمیان افزود: با توجه به نیاز استان در دفتر حمایت از حقوق زنان و کودکان دادگستری استان طرح‌های کودکیار و همیار قانون را  برای افزایش آگاهی‌های حقوقی در حوزه کودکان و نوجوانان و حمایت از این قشر دنبال می‌کنیم که طرح همیار قانون در گرگان آغاز شده است و مربیان مهدهای کودک و مراکز خیریه آموزش دیده‌اند تا کودکان و نوجوانان را متناسب با شرایط سنی با قوانین و حقوق‌شان آشنا کنند. همچنین اجرای طرح کودکیار هم با مشارکت دستگاه‌های اجرایی به زودی آغاز می‌شود که تمرکز آن بر کودکان بازمانده از تحصیل است.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استان ها سیاسی استانها اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۷۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعکاس مظلومیت کودکان غزه در ادبیات مقاومت

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاسمی‌فرزاد ظهر چهارشنبه در اختتامیه دومین جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان «دوست من کتاب»، گفت: باید به تاریخ و تمدن کشور و آنچه در طول قرون به یادگار مانده افتخار کنیم، در دوران دفاع‌مقدس، ادبیات کهن حس تعلق خاطر به ارزش‌ها و اعتقادات را در رزمندگان نوجوان و جوان تقویت کرده بود.

وی افزود: امروز اگر کشور ما با ثبات و امنیت است، مرهون تلاش گذشتگان و نسل حاضر است که توانستند در راستای حفظ و اعتلای فرهنگ ایران‌اسلامی مؤثر واقع شوند.

قاسمی‌فرزاد ادامه داد: اساساً شخصیت و تربیت در سنین کودکی، پیش‌دبستانی و دبستان که فطرت انسانی پاک است، تأثیر بسیاری می‌پذیرد.

وی اضافه کرد: در دوران کودکی و نوجوانی آنچه را که در قالب شعر و داستان فراگرفتیم در وجود تک‌تک ما نهادینه شده است و آنچه که در کنار ادبیات و کتاب به دست آوردیم نباید از یاد ببریم.

استاندار همدان گفت: هنر در قالب شعر، داستان، نقاشی، خوشنویسی و فیلم می‌تواند مفاهیم بسیار ارزشمندی در وجود انسان نهادینه کند.

وی بیان کرد: از همه کسانی که در عرصه‌های فرهنگ‌سازی برای کودکان تلاش می‌کنند، همچنین از پیشکسوتان حاضر در جمع قدردانی می‌کنم.

قاسمی‌فرزاد تصریح کرد: فعالان فرهنگ‌ساز در حوزه کودکان و نوجوانان نسبت به فرهنگ ملی و اعتقادی، توجه ویژه داشته باشند.

وی اظهار داشت: شعرای بزرگی در طول قرون همچون حافظ، سعدی و باباطاهر داشتیم که سرآمد هستند و در دنیا نظیر ندارند، این بزرگان افتخارات فرهنگی و ادبی ما به شمار می‌روند.

قاسمی‌فرزاد گفت: برای تداوم این زنجیره باید در نسل‌های امروز و فردا این گنجینه گرانبها حفظ شود، به طوری که ادبیات فاخر فرهنگی را با زبان ادبیات روز منطبق و به کودکان و نوجوانان آموزش داد.

وی عنوان کرد: فضای مجازی آسیب بزرگی است که در خلال آن، محتوای هجو و نامربوط که با فرهنگ ما همخوانی ندارد؛ به جوانان و نوجوانان منتقل می‌شود.

قاسمی‌فرزاد ادامه داد: ادیبان، شاعران و نویسندگان با روش‌های نوآورانه می‌توانند بین نوجوانان و جوانان و فضای مجازی فاصله ایجاد کنند.

وی اظهار داشت: یاد کودکانی که در این ایام زیر بمباران‌های شنیع‌ترین افراد به خاک و خون کشیده شدند را گرامی می‌داریم. در طول حدود هفت ماه بیش از ۳۴ هزار انسان که نیمی از این تعداد کودک بودند به شهادت رسیدند.

استاندار همدان گفت: کودکان مظلوم غزه نباید فراموش شوند، بلکه مظلومیت کودکانی که بی‌گناه به خاک و خون کشیده شدند در ادبیات مقاومت انعکاس یابد.

وی افزود: امروز ایران‌اسلامی افتخار دارد به برکت خون شهدا در مقابل مستکبران بایستد از همین رو نقش شعرا و نویسندگان در تقویت و انتقال این فرهنگ بسیار حیاتی است.

کد خبر 6094530

دیگر خبرها

  • انعکاس مظلومیت کودکان غزه در ادبیات مقاومت
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • معرفی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • خوزستان میزبان ‌جشنواره‌ هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان
  • کانون ایلام جزء کانون‌های پیشرو کشور است
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همدان
  • شرایط جسمی و روانی زنان باید مورد توجه ویژه باشد
  • روانشناسان نقش بسیار کلیدی در سلامت فردی و اجتماعی دارند