Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با بیان اینکه موضوع جدایی ری از تهران در صلاحیت شورای اسلامی شهر نیست گفت: دولت و مجلس باید در این زمینه به توافق برسند و موافقت یا مخالفت اعضای شورا تأثیر چندانی در تصمیم‌گیری ‌دولت ندارد. ۰۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۰ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

حجت نظری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ری، با اشاره به موضوع جدایی ری از پایتخت اظهار داشت: در موضوع استقلال شهرستان ری معتقدم که باید جنبه‌های مختلف این موضوع برای رسیدن به بهترین راه‌حل بررسی شود که بهترین راه‌حل قطعاً راهی است که شهروندان ری از وضعیت منتفع شده و شرایط ری نیز به شرایط بهتری از امروز تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش شورای شهرستان در پیشبرد امور بیان کرد: اگر بتوان دستگاه‌های مختلف را برای پذیرش زعامت شورای شهرستان ری که متشکل از شوراهای بخش‌ها و شهرهای شهرستان ری است مجاب کرد و آن را تثبیت کرد شورای شهرستان می‌تواند نقش تسهیل‌گری و هدایت‌گری داشته باشد و در سیاست‌گذاری‌ها شرایطی را ایجاد کند که به نفع شهروندان ری باشد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران افزود: شورای اسلامی شهرستان ری متشکل از 3 نفر از اعضای شورای شهر تهران، ری و تجریش و 12 نفر از مجموعه شوراهای شهرستان ری است که بر تمامی مسائل اشراف داشته و امکان برقراری ارتباط با ادارات و دستگاه‌ها را دارند.

تهران| آیا جدایی از پایتخت شهرری را در ریل توسعه قرار می‌دهد؟تصمیم‌گیر اصلی درباره جدایی ری از تهران مجلس است؛ شورای شهر موضعی نداردنژادبهرام: شورای شهر با جدایی ری از تهران مخالف است

نظری با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان ری تصریح کرد: ری یکی از زیستگاه‌های بشر است که از ابتدا شهر بوده و با تمام داشته‌های مذهبی و کهن و تاریخی می‌تواند ظرفیت‌های بزرگی را رقم بزند.

وی با بیان اینکه اظهارنظر در موضوع جدایی ری از تهران در صلاحیت شورای اسلامی شهر نیست گفت: دولت و مجلس باید در خصوص موضوع استقلال ری به توافق برسند و موافقت یا مخالفت اعضای شورا تأثیر چندانی در تصمیم‌گیری ‌دولت نخواهد داشت.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به این پرسش که چرا تصمیم‌گیری در موضوع استقلال ری هیچ‌گاه به نتیجه نرسیده است تصریح کرد: حتماً وضع موجود تصمیم قطعی است و تا به حال نظر مجری قانون بر جدایی ری از تهران نبوده و این تصمیمی است که تاکنون اجرا شده است.

نظری با بیان اینکه وضع موجود عملاً براساس تصمیمات اداره کل تقسیمات کشوری است افزود: در اصل 173 قانون اساسی و قانون دیوان عدالت اداری آمده است که هر شهروندی می‌تواند از تصمیمات دولت و کارکنان دولت به دیوان عدالت اداری شکایت کند و اگر تصمیمی یا اقدام خلاف قانون باشد دیوان می‌تواند آن را ابطال کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر این تصمیم وزارت کشور در خصوص حوزه شهری ری خلاف قانون باشد با شکایت هر شهروند به دیوان عدالت اداری این تصمیم می‌تواند ابطال شود لذا تا زمانی که ابطالی اتفاق نیفتد این اتفاق قانونی است.

انتهای پیام/ز

R7840/P/S6,60/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۸۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشاکاری ۲۵ درصدی شالیزار‌های محمودآباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران،محمد هادی‌زاده اظهار کرد: با توجه دارا بودن ۱۷ هزار ۵۴۵ هکتار سطح زیرکشت این شهرستان، عملیات شخم و شیار در همه شالیزاری‌های انجام شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با اشاره به اینکه تاکنون ۴۵۵۰ هکتار از اراضی شالیزاری شهرستان معادل ۲۵ درصد نشاکاری شد، افزود: نشا سنتی در ۱۳۲۰ هکتار و نشا مکانیزه در ۳۲۳۰ هکتار شالیزار این شهرستان صورت گرفت.

به گفته هادی‌زاده هفت هزار کیلوگرم انواع بذور اصلاح و گواهی شده برنج بین کشاورزان محمودآبادی توزیع شد.

وی تصریح کرد: درصد آبگیری آببندان‌ها را ۹۲ درصد، سطح و تعداد آزمون خاک را ۲۳ نمونه اعلام کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد اظهار داشت: بررسی فنولوژی گیاه و نمونه گیری جهت تعیین بیولوژی آفت ساقه خوار برنچ و سایر موارد، بطور مستمر توسط کارشناسان پهنه در مراکز این مدیریت ادامه خواهد داشت و توصیه‌های فنی به بهره‌برداران داده می‌شود.

دیگر خبرها

  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • خسارت بیش از ۸۸ میلیارد تومانی در پی بارش های اخیر در کلاله
  • اهتمام به نظر همه اعضا از تنش در شوراها می‌کاهد
  • مربیان باید موضوعات را با ارزش‌های دینی تبیین و تشریح کنند
  • ژاوی در بارسا ماندنی شد
  • آغاز برداشت چغندرقند از مزارع دزفول
  • ‌ارزیابی صلاحیت حرفه‌ای بیش از ۸۰۰ نفر از نیرو‌های پیمانکاری شرکت برق فارس
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم
  • تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا مشکلات دارویی برطرف شود
  • نشاکاری ۲۵ درصدی شالیزار‌های محمودآباد