Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سردار سرلشگر محسن رضایی پنجشنبه در آیین افتتاحیه اولین دوره آموزش و تربیت مدیران راهبردی جهادی در سرای گیت بوستان اهواز اظهار داشت:  انتقال نسل در حال انجام شدن است و اگر این امر به خوبی انجام نشود، کشور با مشکلات متعددی مواجه می شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد : اکنون در کشور با عدم توازن مواجه هستیم و در بخش هایی به قدرت بزرگ منطقه تبدیل شده ایم اما در بخشی از امور کشور نیز نظیر اقتصاد ، عقب مانده ایم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در هرج پیشرفت بوده بی شک به دلیل مدیریت قوی و جهادی است ؛ این دوره مدیریت جهادی راهکارهایی ارایه می دهد که مدیران به سمت مدیریت جهادی حرکت کنند و قدرت های عظیم را پشت سد جمهوری اسلامی متوقف کنند.

وی بیان کرد : اکنون با وجود مشکلات کشور نیازمند کارشناسان ، مدیران و مجریان جهادی هستیم .

سرلشگر رضایی تصریح کرد : مهمترین دستاورد انقلاب ما پس از دوران دفاع مقدس ، رهبری و مدیریت جهادی است که مظلوم ترین واژه  حال حاضر است .

وی گفت: در حال حاضر به غیر از حوزه نظامی از این ثروت عظیم استفاده نمی شود در حالی که این علم و دانش بوده که پشتوانه پیشرفت های نظامی ما بوده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در این دوره می‌توان به این موضوع پرداخت که آیا این دانش قابل انتقال به حوزه های دیگر است و یا فرمانده موفق جنگ می تواند در حوزه اقتصادی نیز موفق باشد .

وی تصریح کرد : مدیریت جهادی بی شک می تواند این مشکلات را برطرف کند اما مدیریت جهادی در حوزه غیر نظامی باید بومی شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: زندگی روزمره ما همواره با جهاد همراه است و همه ما در زندگی با رویدادها و حوادث متعددی مواجه می شویم به طور مثال رییس یک کشور جنگ را رویداد مهم می داند و افراد  یک خانواده شاید یک بیماری را رویداد مهم بدانند .

وی گفت: مدیریت جهادی مدیریت موفق رویدادهای زندگی است و با کمترین هزینه از رویداد ها عبور می کند؛ ما گمان داریم که تنها در جنگ باید مدیریت جهادی داشته باشیم اما در مدیریت جهادی همیشه با رویدادهای انفعالی مواجه نیستیم بلکه خود مدیر رویداد می سازد .‌

وی گفت:جوانان امروز هیچ کمبودی نسبت به گذشته ندارند و باید این تفکر در آن ها ایجاد شود که ما می‌توانیم .

سردار رضایی گفت: نحوه مواجهه ما با رویدادها مدیریت جهادی می خواهد اما تاکنون مرتب در کشور القا می شود که بدون آمریکا و انگلیس نمی توانیم کاری کنیم.

وی ادامه داد : از بین بردن اعتماد به نفس در کشور بزرگترین خیانت به نسل جدید بود و آن هایی که به عنوان ارتباط بین الملل راه های زیادی در پیش گرفتند، اعتماد به نفس را از بین بردند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: جمله « ما نمی توانیم» آنقدر تکرار شده که جوانان ما همیشه به دنبال حامی می گردند که با مدیریت جهادی می‌توانیم این روحیه از دست رفته را در نسل جدید تقویت کنیم.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۰۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پیام طبرسی متخصص بیماری‌های عفونی، در روز جهانی مبارزه با مالاریا (۲۵ آوریل مصادف با ششم اردیبهشت)، از مالاریا به عنوان بیماری انگلی شایع در جهان نام برد و گفت: حذف و ریشه کنی مالاریا یکی از اهداف سازمان جهانی بهداشت است.


این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به وضعیت شیوع مالاریا در ایران، گفت: این بیماری در سال‌های دور شیوع گسترده‌ای در کشور داشت، اما با بهبود وضعیت بهداشت در مناطق روستایی و آندمیک مالاریا و تلاش کارشناسان بهداشت محیط و شبکه‌های بهداشتی در سالیان اخیر تا آستانه ریشه کنی مالاریا پیش رفت.
به گفته طبرسی، روند ریشه کنی مالاریا در چند سال گذشته به علت همسایگی با کشور‌های مالاریا خیز در حاشیه جنوب شرقی کشور (افغانستان و پاکستان)، شیوع کرونا و اختصاص تمام ظرفیت شبکه‌های بهداشتی به کنترل کرونا دچار اختلال شد به نحوی که امسال آمار مبتلایان به مالاریا افزایش داشته است.
این متخصص بیماری‌های عفونی گفت:در یک سال گذشته در برخی مناطق به خصوص مناطق جنوب شرقی، شاهد افزایش موارد ابتلا بودیم که وزارت بهداشت در تلاش است بیماری را در آن مناطق کنترل و ریشه کن کند.
انتقال بیماری فقط از طریق پشه آنوفل است و فرد به فرد صورت نمی‌گیرد. به این معنا که در مناطقی که این پشه وجود ندارد حتی اگر فرد مبتلا به مالاریا وجود داشته باشد بیماری منتقل نمی‌شود.
مناطق آندمیک مالاریا در ایران، محدود به استان‌های جنوب شرقی هم مرز با افغانستان و پاکستان است و شیوع و عدم کنترل مناسب مالاریا در این کشور‌ها و وجود مراودات با ایران باعث انتقال مالاریا در استان‌های جنوب شرقی کشور شده است.
افرادی که از مناطق غیرآندمیک به مناطق آندمیک مالاریا سفر می‌کنند باید نکات ایمنی و حفاظتی را برای پیشگیری از ابتلا به بیماری رعایت کنند و با هماهنگی مراکز بهداشتی، داروی پیشگیری از ابتلا به مالاریا مصرف کنند.

دیگر خبرها

  • مسؤولان پیگیر رفع بیکاری و مشکلات معیشتی مردم باشند
  • داعش در افغانستان از بین رفته است
  • طالبان: سه کشور همسایه زمینه داعش در منطقه را فراهم کرده‌اند
  • خدمت رسانی گروه‌های جهادی در مناطق کمتر برخوردار خانمیرزا
  • محسن رضایی:باید از ظرفیت فرماندهان ارشد جنگ برای تربیت راویان جوان بهره برد
  • نامه سرگشاده محسن رضایی خطاب به محمد خاتمی/ بیانیه فلاحیان در مورد ارتکاب به قتل فرزندش
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • (عکس) محسن رضایی در جمع اعضای شریان
  • عکسی عجیب از محسن رضایی در جمع اعضای شریان /راه او از قالیباف و حدادعادل جدا شد؟
  • احتمال احیای داعش در منطقه تا چه حد جدی است؟