Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، طبق برنامه‌ریزی کمیسیون ماده ۱۰ قانون فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی صبح دیروز پنجشنبه دوم آبان ماه قرار بود انتخابات دبیران کل احزاب ملی برای عضویت در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار شود که همین گونه هم شد، اما عاقبت این جلسه ختم به خیر نشد.

بعد از قرائت قرآن و پخش سرود ملی؛ حمید مولانوری دبیر کمیسیون پشت تریبون رفت و از مبانی قانونی و پراهمیت کمیسیون ماده ۱۰ گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس طبق دستورعمل هیئت رئیسه سنی با حضور بادامچیان از موتلفه اسلامی و راه چمنی اصلاح طلب، مولانوری، نمایندگان قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی شکل گرفت.

پس از رای گیری و انتخاب هیات رئیسه جلسه؛ اولین اعتراض از سوی یکی از کاندیدا‌ها یعنی قدرتعلی حشمتیان به مولانوری شد که از طیف ما کسی در هیات رییسه نیست؛ اما دبیرکل موتلفه به شوخی به حشمتیان گفت که من طیف شما هستم.

بیشتر بخوانید: ترک جلسه انتخابات کمیسیون ماده ۱۰ قابل دفاع نیست

اصل حاشیه جلسه از اعتراض دبیرکل حزب مردمی اصلاحات به حضور قائم مقام اعتماد ملی شروع شد که باعث بحث‌های شدید میان او، هیئت رئیسه و مخالفان این اعتراض شد.

مولانوری در پاسخ اعتراض حجت الاسلام فومنی گفت که بنا به محدودیتی که برای دبیران کل سه حزب حاضر در جلسه و به رسمیت شناخته شده وجود داشت، این اتفاق افتاده است اما فومنی و همراهان او در این اعتراض قانع نشدند؛ تا جایی که مصطفی کواکبیان با صدای بلند فریاد زد که مقصر این وضع وزارت کشور است؛ چرا جلسه را تشکیل دادید و دعوت کردید که حالا بخواهید دستورالعمل را تفسیر کنید.

محمود صادقی دیگر نماینده مجلس شورای اسلامی حاضر در این جلسه به انتقاد‌ها مبنی بر حضور الیاس حضرتی به عنوان قائم مقام واکنش نشان داد و گفت این از استثنائات قانونی است.

اما در نهایت تصمیم به نظر ناظران کمیسیون و هیئت رئیسه یعنی سه نماینده از سه قوه کشور رسید که بنا به نظرات مختلف در پایان مولانوری اعتراض را وارد دانست و در پی همین اختلافات، الیاس حضرتی، محمودصادقی و دیگر همراهان این دو در حالتی که با صدای بلند اعتراض می‌کردند و بسیار خشمگین بودند جلسه را ترک کردند.

از این حرکت تعبیر به آبستراکسیون شد تا شاید جلسه از نصاب بیفتد و لغو شود اما با تلاش‌های صورت گرفته و رایزنی‌ها انتخابات انجام شد.

بیشتر بخوانید: محدودیت‌های دبیران کل ربطی به خود احزاب ندارد/ مجریان انتخابات کمیسیون ماده ۱۰ اجازه سلب حق رأی نداشتند

در تمام این زمان کرباسچی دبیرکل کارگزاران با آرامشی خاص به تماشا نشسته بود و هیچ دخالتی نکرد تا آنجا که به درخواست روح الامینی برای کنترل یاران اصلاح طلب خود، با لبخند بحث را تغییر داد.

در نهایت انتخابات انجام شد و حسن غفوری‌فرد و عباسعلی حشمتیان به دور دوم رفتند تا رقابت بین اصولگرایان و مستقلین انجام شود و اصلاح‌طلبان از داشتن نماینده مستقل در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب وزارت کشور محروم شوند.

انتخابات دور دوم احتمالاً هفته آینده انحام خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اصلاح طلبان احزاب سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۱۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم

 مجید متین‌فر ،معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم  در گفت‌وگویی پیرامون موضوع ساختمان به کد نوسازی ۳۶-۱۸۸-۴۰۲-۴ اظهار کرد: صدور پروانه ساخت این بنا در دوره قبلی مدیریت شهرداری قم و بین سال‌های ۱۳۹۰ لغایت ۱۳۹۳ و دقیقاً مطابق با رأی کمیسیون ماده ۵ استان قم صادر شده است که کمیسیونی در سطح مدیریت عالی استان بوده و شهرداری تصمیم‌سازی در آن ندارد.

وی صدور پروانه ساخت بنای این ساختمان را در ۳ طبقه منفی با ۱۰۰ درصد سطح اشغال به‌منظور پارکینگ و ۱۱ طبقه روی پیلوت با ضریب اشغال ۵۰ درصد برای کاربری مسکونی عنوان کرد و افزود: براساس صورت‌جلسات کمیته طرح تفصیلی اداره کل راه و شهرسازی استان و مطابق بند ۱۳ کمیسیون ماده پنج مورخ ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۲، برابر حداکثر ۵۰ درصد عرصه اولیه و تعداد حداکثر ۳۴ واحد مسکونی و با رعایت تأمین پارکینگ‌های مورد نیاز و مطابق ضوابط و مقررات در این پلاک پروانه ساخت توسط شهرداری قم در پنجم شهریورماه ۱۳۹۳ صادر شد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم در ادامه شکایت مجموعه جامعه‌الزهرا از این مجتمع در منطقه ۴ شهرداری قم مربوط به سال ۱۴۰۰ را مطرح کرد و گفت: در خردادماه سال ۱۴۰۰ شکایتی از سوی مدیر جامعه‌الزهرا به شهرداری منطقه ۴ واصل شد که درخواست جلوگیری از ادامه کار ساختمان فوق را به علت ارتفاع و تعداد طبقات داشته که با طرح این شکایت و بلافاصله ورود شهرداری قم، ابتدا میزان تخلفات در سطح اشغال به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارسال شد که در نهایت منجر به رای جریمه برای صاحب ملک شد.

متین فر ابراز کرد: در خصوص مشرفیت ملک و رفع آن برابر ضوابط و مقررات پایان کار و مقررات ملی ساختمان نیز تعهدنامه کتبی و محضری از مالک ساختمان اخذ گردید تا تمامی این موارد رفع شود و قطعا در زمان اخذ پایان کار نیز تمامی ضوابط و مقررات دقیقاً بررسی خواهد شد و تا رفع آن هیچ‌گونه پایان کاری صادر نخواهد شد.

منبع:فارس

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • عباس عبدی خطاب به نواصولگرایان: آی‌ کیوتان در اندازه گنجشک هم نیست
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • در جلسه علنی شورای شهر شیراز چه گذشت؟
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب