Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-02@21:32:52 GMT

کودکان‌تان را از مسمومیت با سرب دور نگه دارید

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۷۱۸۱۹

کودکان‌تان را از مسمومیت با سرب دور نگه دارید

موسسه معیار سلامت و ارزیابی (IHME) برآورد کرده‌است: در سال ۲۰۱۷ قرار گرفتن در معرض سرب به فوت ۱.۰۶ میلیون نفر و به کاهش ۲۴.۴ میلیون سال زندگی سالم به دلیل معلولیت و مرگ ناشی از تاثیرات طولانی مدت این ماده بر سلامت منجر شده‌ است. همچنین بیشترین بار و مشکل ناشی از این مسمومیت در مناطق در حال توسعه بوده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشترین نگرانی در مورد مسمومیت با سرب تاثیر مخرب آن بر رشد هوشی کودکان است. از آنجایی که سیستم عصبی کودکان در حال رشد است، احتمال جذب آن نسبت به بزرگسالان پنج برابر بیشتر است. با گذشت زمان سرب در دندان‌ها و استخوان‌ها انباشته می‌شود که سیستم‌های مختلف بدن را تحت تاثیر قرار می‌دهد و به مغز، کبد و کلیه‌ها نفوذ پیدا می‌کند.

شناخت کافی در مورد پیامدهای سرب برای سلامتی وجود دارد و در بسیاری از کشورها اقداماتی انجام گرفته، اما قرار گرفتن در معرض سرب به ویژه در دوران کودکی از جمله نگرانی‌های کلیدی در حوزه سلامت عمومی در سراسر جهان است.

منبع اصلی قرار گرفتن در معرض سرب به ویژه در کودکان استفاده از رنگ‌های حاوی سطح بالایی از این ماده است. این رنگ‌ها به طور گسترده در دسترس قرار دارد و در بسیاری از کشورها در دکور ساختمان‌ها کاربرد دارد؛ این درحالیست که جایگزین‌های مناسب بدون سرب مازاد در دسترس قرار دارند.

به گفته سایت اطلاع‌رسانی سازمان بهداشت جهانی (WHO)، در سال ۲۰۱۱ ائتلاف جهانی حذف رنگ‌های سربی به منظور جلوگیری از تولید و فروش رنگ‌های حاوی سرب و حذف تهدیدهای ناشی از این رنگ‌ها تشکیل شد. تحقق اهداف این ائتلاف مستلزم ارائه چارچوب‌های قانونی ملی برای متوقف کردن تولید، صادرات، واردات، توزیع، فروش و استفاده از رنگ‌های سربی و محصولاتی با پوشش رنگ‌های سربی است.

۴۷۲۳۲

کد خبر 1314030

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مسمومیت سازمان بهداشت جهانی باشگاه استقلال ایالات متحده آمریکا سوریه کردهای سوریه ترکیه حسن روحانی باشگاه پرسپولیس ارومیه لبنان سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۱۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید

آفتاب‌‌نیوز :

رفلاکس اسید می‌تواند یکی از علائم بیماری رفلاکس معده به مری (GERD) باشد. علائم آن شامل خس خس سینه، سرفه و تنگی نفس است که به عنوان تنگی نفس نیز شناخته می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که این بیماری اغلب یک علت زمینه‌ای و گاهی ناشناخته آسم و سایر مشکلات تنفسی است.

زمانی که اسید معده از مری عبور می‌کند، می‌تواند وارد ریه‌ها و گلو شود. آن نواحی را تحریک کند و منجر به مشکلات تنفسی شود، از جمله:

التهاب ریه

اگر اسید در ریه‌ها تنفس شود، می‌تواند باعث التهاب یا تنگ شدن راه‌های هوایی شود و منجر به برونشیت یا ذات‌الریه شود.

تحریک دستگاه تنفسی فوقانی

اگر اسید سیستم تنفسی فوقانی از جمله گلو را تحریک کند، ممکن است ترشح خلط، احتقان قفسه سینه و سرفه را تجربه کنید.

علاوه بر این می‌تواند علائم آسم را برای افرادی که هر دو بیماری را دارند ایجاد کند. اگر رفلاکس اسید درمان نشود، می‌تواند عوارض زیادی ایجاد کند، به ویژه در افرادی که چندین بار در هفته آن را تجربه می‌کنند.

شرایط تنفسی

رفلاکس اسید درمان نشده یا رفلاکس اسید یکی از علل شروع آسم بزرگسالان است. همچنین می‌تواند باعث عفونت سینوسی، زخم و آسیب ریه ناشی از برگشت اسید به ریه‌ها شود.

مشکلات مری

رفلاکس اسید آسیب زیادی به مری می‌زند، لوله‌ای که غذا را از گلو به معده می‌برد. با گذشت زمان، عبور اسید معده به مری می‌تواند باعث ایجاد موارد زیر شود:

تغییر در پوشش مری

سرطان مری

سختی یا درد در هنگام بلع

تنگی مری

رفلاکس اسید درمان نشده می‌تواند منجر به عوارض دیگری مانند موارد زیر شود:

پوسیدگی دندان

کم خوابی

گلودرد مزمن

چگونه رفلاکس اسید و تنگی نفس را مدیریت کنیم؟

صحبت با پزشک در مورد علائم تنفسی مهم است، به خصوص اگر آسم دارید یا مشکوک هستید که ممکن است به آن مبتلا شده باشید. مدیریت رفلاکس اسید می‌تواند به شما در کنترل و کاهش تنگی نفس کمک کند.

تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی

تغییرات سبک زندگی و رژیم غذایی تاثیر قابل توجهی بر افراد مبتلا به رفلاکس اسید دارد.

از خوردن غذا‌ها و نوشیدنی‌هایی (غذا‌های چرب، سرخ شده و تند، کافئین و نوشابه‌های گازدار) که باعث آن می‌شوند خودداری کنید.

دارو‌ها

دارو‌های بدون نسخه و تجویزی می‌توانند به درمان رفلاکس اسید کمک کنند. اگر متوجه شدید که رفلاکس اسید یا تنفس شما به طور ناگهانی بدتر می‌شود، باید با پزشک تماس بگیرید. این امر به ویژه زمانی مهم است که متوجه علائم جدید می‌شوید یا زمانی که علائم موجود شما شروع به تداخل با توانایی شما در انجام فعالیت‌های عادی روزانه می‌کند.

منبع: سلامت نیوز

دیگر خبرها

  • فال انبیا فردا جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • کودکان را از آغوش محروم نکنید/ رابطه بغل کردن با سلامت جسم و روان
  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • بهترین مدل خوابیدن برای حفظ سلامتی بدن