Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمارهای گمرکی چین نشان می دهد که‌ این کشور به رغم تحریم های آمریکا همچنان از ایران نفت وارد کرده و خرید نفت شرکت های چینی از ایران در ماه سپتامبر به حدود ۵۳۹ هزار تن رسیده است. ۰۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۰ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، آمارهای گمرکی چین نشان می دهد که عربستان در ماه سپتامبر همچنان بزرگترین تامین کننده نفت چین بوده و خرید نفت شرکت های چینی از ایران به حدود 539 هزار تن رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمله پهپادهای یمنی به تاسیسات نفتی عربستان در 14 سپتامبر که موجب تعطیلی نیمی از تولید نفت این کشور شد، احتمالا تاثیر خود را در آمارهای ماه اکتبر نشان خواهد داد.

بر اساس آمارهای اداره کل گمرک چین، میزان صادرات نفت عربستان به چین در ماه سپتامبر به 7.17 میلیون تن معادل حدود 1.74 میلیون بشکه در روز رسیده که نسبت به 7.79 میلیون تن ماه اوت کاهش نشان می دهد.

در همین حال میزان صادرات ایران به چین نیز در ماه سپتامبر به دلیل ادامه تحریم های دولت آمریکا و تنش ها در خاورمیانه کاهش داشته است. بر این اساس، میزان خرید نفت چین از ایران در ماه گذشته میلادی به 538 هزار و 878 تن رسید، در حالی که این رقم در ماه اوت 787 هزار و 657 تن بوده است.

بر اساس تحلیل جدیدی که توسط موسسه رفینیتیو اویل ریسرچ انجام داده است: «همه محموله های نفتی که چین پس از تشدید تحریم های آمریکا از ایران خریده، در مخازن متعلق به ذخایر ملی چین در تیانجین، جینژو، هوئیژو و شوشان ذخیره شده است.»

اما لیف تحلیلگر ارشد مسائل نفتی در این موسسه افزود، تانکرهایی که نفت ایران را از ماه می به این طرف تحویل چین داده اند، متعلق به شرکت ملی نفتکش ایران بوده اند.

بر اساس آمار گمرک چین ایران در ماه گذشته میلادی با قرار گرفتن بالاتر از آمریکا هشتمین تامین کننده بزرگ نفت چین بوده است.

انتهای پیام/

R1012128/P/S7,80,85/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "چین"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار چین اخبار چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۲۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت

ترکیه اعلام کرد در ازای لغو تحریم‌های آمریکا به احتمال زیاد به اجرای برنامه مونتاژ جنگنده نسل جدید F-35 باز می‌گردد. 

از این رو، فواد اوکتای، رئیس کمیسیون امور بین الملل پارلمان ترکیه اعلام کرد آنکارا از آمریکا می‌خواهد که تحریم‌های اعمال شده علیه آنکارا را در چارچوب قانون «مقابله با دشمنان آمریکا از طریق تحریم» (CAATSA) بررسی کند.

کانال تلویزیونی TRT به نقل از اوکتای نوشت: ترکیه علاقه‌ای به بازگشت به برنامه F-35 نشان نمی‌دهد، بنابراین تحریم‌های CAATSA که علیه آنکارا در ارتباط با خرید سامانه‌های موشکی ضد هوایی اس-۴۰۰ از روسیه اعمال شده است، باید دوباره مورد بحث و بررسی قرار گیرد. 

معاون سابق رئیس جمهور ترکیه (۲۰۱۸-۲۰۲۳) در راس هیئت پارلمانی در کنگره آمریکا گفت: موارد اس-۴۰۰ و اف-۳۵ را نباید با هم اشتباه گرفت. 

ترکیه در سال ۲۰۱۹ پس از خرید اس-۴۰۰ از روسیه از برنامه توسعه F-35 حذف شد. ترکیه برخی از قطعات بدنه و برخی از سیستم‌ها را برای این جنگنده‌ها تولید می‌کرد. ایالات متحده اعلام کرد که بازگشت ترکیه به برنامه تنها در صورت کنار گذاشته شدن اس-۴۰۰ امکان پذیر است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • کره‌شمالی: گروه‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها شکست خواهند خورد
  • مهار ایران توسط چین؛ چالش‌هایی برای اهرم فشار آمریکا
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران، پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران/ پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • رژیم صهیونیستی در حال بررسی اعمال تحریم علیه ترکیه