Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@06:20:27 GMT

تشریح فعالیت‌های ناجا در راهپیمایی اربعین

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۷۲۶۸۰

تشریح فعالیت‌های ناجا در راهپیمایی اربعین

سردار محسن فتحی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، در تشریح فعالیت های ماموران پلیس در عملیات اربعین اظهار کرد: ماموریت نیروی انتظامی در اربعین یکی از زیباترین ماموریت های ناجا است که تمامی پرسنل ناجا با دل و جان از آن استقبال می کنند و بدنبال آن هستند که زمان اربعین فرا برسد. وی افزود: ناجا فعالیت های خودش را برای اربعین  از ماهها قبل  شروع کرده است؛ فعالیت های ناجا در عملیات اربعین بدین شکل است که یک خدماتی را باید قبل از اربعین انجام دهد و یک خدماتی را باید حین عملیات اربعین به زائران ارائه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده قرارگاه اربعین افزود: امسال قبل از زمان اربعین به دلیل اینکه سفر به عراق در این بازه زمانی نیازی به ویزا نداشت احتمال این می رفت که درخواست برای صدور گذرنامه نسبت به سال قبل بیشتر باشد. نیروی انتظامی به موقع این موضوع را رصد کرد و چالش را به موقع شناسایی و به موقع طرح عملیات که همین برگه های تردد اربعین بود را به مرحله اجرا گذاشت.

صدور بیش از ۶۰۰ هزار برگ تردد

وی گفت: البته این را بگویم که این طرح را با تلاش های شبانه روزی توانستیم یک هفته ای روی خط بیاوریم و در نهایت  قریب به ۶۰۰ هزار برگه تردد را صادر کنیم و مجموعا از اول محرم تا اربعین قریب به ۲ میلیون سند مسافرتی (هم برگه تردد و هم گذرنامه) تحویل زائران بدهیم که در مقایسه با سال گذشته در این زمینه ۱۰ درصد رشد داشته ایم. فتحی زاده تصریح کرد: در عملیات اربعین هم قریب به ۳۰ هزار نیرو در بخش های مختلف مانند مرزها، پشت مرزها، در مسیرها و در جاده ها بکار گرفتیم. فرمانده قرارگاه اربعین ادامه داد:  همچنین برای میزبانی از زائران اربعین غیرایرانی اقدامات ویژه ای را داشته ایم. به عنوان مثال از نقاط شرق کشور میزبان زائران افغانستانی و پاکستانی بودیم و در شمال غرب میزبان زائران آذربایجان و ترکیه بودیم. این زائران غیرایرانی تحت نظارت و کنترل ماموران ناجا بودند تا از مرزهای کشور وارد  و از مرزهای دیگر خارج شوند. وی افزود: الحمدالله امسال یکی از بهترین عملیات های کنترل تردد و عبور زائران را در عملیات اربعین داشتیم و با توجه به اینکه حجم تردد در اکثر مرزها بالا بود اما روانی حرکت را در مرزها شاهد بودیم که در همینجا یادآور می شوم در سال گذشته مشکلاتی را در همین حوزه داشتیم.

توضیحاتی در مورد گوشی‌های سرقتی در ایام اربعین

فتحی زاده در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه افرادی که گوشی موبایل خود را چه در داخل کشور و چه در عراق گم کرده اند و احتمال می دهند از سوی ناجا پیدا شده باشد (همراه خانمی که در استان خوزستان دستگیر شده بود و قریب به ۸۰ تلفن همراه همراهش بود، باشد) چکار باید کنند، گفت: یکی سری از گوشی هایی که همراه آن متهم بوده است سیمکارت داشته اند و از روی سیمکارت تونسته ایم صاحبانشان را پیدا کنیم. و برای باقی گوشی هایی که نزد ناجا قرار دارد بدنبال اطلاعاتی هستیم تا بتوانیم صاحبان آنها را پیدا کنیم. فرمانده قرارگاه اربعین گفت: آنهایی که گوشی شان را در داخل کشور گم کرده اند و یا از آنها سرقت رفته است باید به کلانتری محل مراجعه و تشکیل پرونده دهند اما آنهایی که احتمال می دهند گوشی همراهشان، همراه آن متهم بوده است اجازه بدهند پلیس کارهای شناسایی خودش را انجام دهد. وی اظهار داشت: البته اینها را هم بگویم اگر شخصی خیلی پیگیر است و عجله دارد باید به استان خوزستان و کلانتری های خرمشهر مراجعه کند.

ستاد مرکزی اربعین باید به کمبودهای مرزی توجه کند

فتحی زاده در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه از سوی  فرماندهان مرزبانی اعلام شده است موقعیت آن طرف مرزها مناسب زائران ایرانی نیست و برای این موضوع چه برنامه ای دارید؟ گفت: این موضوع در حوزه مسئولیت  و صلاحیت پلیس نیست. ستاد مرکزی اربعین باید به این موضوع رسیدگی کند. موضوع مرز یک بحث است، امنیت مرز ها بحث دیگر. که البته این را بگویم در زمینه امنیت مرزها مشکلی نداشتیم. فرمانده قرارگاه اربعین ادامه داد: این بحث مربوط به پایانه های عراق می‌شود و به مرزبانی ناجا را مربوط نمی شود. و البته این را هم بگویم این موضوع مربوط به مسائل زیرساختی می‌شود که آن هم مربوط به دولت عراق است.

معتقدیم  زیرساخت های پایانه ای و مرز عراق برای انتقال زائرین به  عمق کشور عراق قدری ضعیف است و باید کمک کنیم تا این مشکلات برطرف شودوی گفت: معتقدیم  زیرساخت های پایانه ای و مرز عراق برای انتقال زائرین به  عمق کشور عراق قدری ضعیف است و باید کمک کنیم تا این مشکلات برطرف شود.

فتحی زاده  افزود: امروز در جلسه از مسئولین خواستیم با دولت عراق تفاهم کنند تا از ظرفیت های مردمی و ظرفیت های دیگری مانند خیران استفاده کنند و آنها را پای کار بیاورند تا بتوانند زیرساخت های آن سوی مرزها را ساماندهی کنند، جاده ها را مرتب کنند و امکاناتی را فراهم کنند که زائران ایرانی در آن سوی مرزها کمتر دچار زحمت شوند. فرمانده قرارگاه اربعین در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه افرادی می گویند هنگام خروج از مرز چه از نظر بازرسی بدنی و چه بازرسی از وسایل آنها (عبور وسایل از دستگاه ایکس ری) این کارها انجام نشده و این کار شاید باعث این شود تا مواد ممنوعه ای از مرز رد شود و یا خطراتی، دیگر زائران را تهدید کند، گفت:  ما کنترل های نامحسوس و امنیتی را در همه لایحه ها داشتیم. این ایرادی که مطرح کردید صحیح است و البته ایراد ما است. آماده سازی زیرساخت ها و تجهیزات در مرزها را برعهده مسئولیت مربوطه قرار داده ایم و از آنها درخواست کردیم که این زیرساخت ها را تقویت کنند. بالاترین تردد از مرز مهران نزدیک به ۲۵۰ هزار در روز ثبت شده است وی تصریح کرد: به عنوان مثال بالاترین تعداد تردد از مرز مهران برای یک روز  حدود ۲۵۰ هزار زائر بود که اگر قرار بر این بود با تجهیزات موجود در مرزها بخواهیم بازرسی های کامل را انجام دهیم قطعا گره ترافیکی انسانی ایجاد می شد. تجهیزاتی که ما در مرزها داریم برای ۱۰ الی ۱۵ هزار نفر کافی است. فتحی زاده افزود: تجهیزات را باید مسئولین مربوطه اعم از مسئولین پایانه ها تامین کنند. مسئولین دولتی و دستگاههای مربوطه باید به فکر تامین تجهیزات در مرزها باشند. فرمانده قرارگاه اربعین یادآور شد: البته ما برای کمبود تجهیزات در مرزها سازوکارهای دیگری را هم پیش بینی کرده ایم و از طریق های دیگری، رفتارهای کنترلی را انجام می دهیم، الحمدالله مشکلات در مرزها به حداقل رسیده است. وی گفت: برای سال آینده هم طرح های نوینی داریم که نظارت ها و کنترل ها را نسبت به امسال ارتقا بدهیم اما این را هم باید بدانیم که شرایط اربعین شرایط ویژه ای است و باید نگاه ویژه ای به تمام خدمات در این بازه زمانی داشته باشیم. کد خبر 4755505 مهسا شمس

منبع: مهر

کلیدواژه: اربعین حسینی ناجا اربعین 98 اربعین حسینی شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش نیروی انتظامی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران سازمان حج و زیارت قوه قضاییه محسن هاشمی نجف اشرف بهزیستی شورای شهر شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۲۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آغاز فعالیت ستاد اربعین دستگاه‌های وابسته به وزارتخانه در سیستان و بلوچستان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، سیدمحمدرضا حسینی اظهار  داشت: سیستان و بلوچستان به عنوان دروازه شرقی حرم حضرت اباعبدالله الحسین(ع) طی سالیان اخیر پذیرای خیل عظیم زائران پاکستانی اربعین حسینی است که وظیفه داریم به نحو مطلوب شرایط را برای استقبال از زائران امام حسین(ع) فراهم کنیم.

وی عنوان کرد: سال گذشته با تشکیل قرارگاه مرکزی اربعین در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و برنامه‌ریزی برای استقبال، اسکان و پذیرایی از زائران اربعین حسینی در چند نقطه کشور، اقدامات خوبی صورت گرفت که در سال جاری تقویت خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: در فرصت محدود باقیمانده، دستگاه‌های تابعه وزارتخانه باید در قالب ستاد اربعین فعالیت خود را آغاز و نسبت به اتخاذ شرایط مطلوب برای میزبانی هرچه بهتر از زائران پاکستانی ابا عبدالله الحسین(ع) اقدام کنند.

حسینی گفت: نشر و گسترش معارف امام حسین(ع) در سراسر گیتی وظیفه تک تک محبین و علاقمندان به مکتب اهل بیت علیهم السلام است که میزبانی شایسته از زوار ابا عبدالله و تسهیل شرایط برای زیارت از جمله راه‌های گسترش معرفت حسینی به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی