Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با اعلام آغاز بیمه اجباری درمان در ۱۳ آبان ماه امسال گفت: بیمه اجباری فرصتی است برای کسانی که فاقد هر نوع بیمه هستند و لازم است افرادی که از بیمه برخوردار نیستند، مراجعه کرده و تحت پوشش بیمه اجباری قرار گیرند. ب تاریخ انتشار: 11:54 - 03 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۱۸۵۰

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، طاهر موهبتی امروز جمعه سوم آبان و همزمان با آغاز هفته بیمه سلامت، در پیش خطبه نماز جمعه امروز تهران، با اشاره به دستاورد‌های بیمه سلامت در کشور اظهار کرد: بیمه خدمات درمانی منطبق با دستورات مبین اسلام و اصل ۲۹ قانون اساسی در حال خدمات دهی به مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از زمانی که اصل ۲۹ قانون اساسی دولت را مکلف کرده است که گروه‌های مختلف جامعه از جمله بازنشستگان را تحت حمایت بیمه‌های درمانی و بهداشتی قرار دهد، دستاورد‌های مهم و ارزشمندی در این حوزه حاصل شده است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با بیان اینکه ۴۰ میلیون نفر از ایرانیان از خدمات سازمان بیمه سلامت برخوردار هستند، تصریح کرد: کارکنان دولت، بازنشستگان، روستاییان و عشایر، خانواده شهدا و جانبازان، مددجویان سازمان بهزیستی، طلاب و ... از خدمات بیمه سلامت برخوردار هستند.

موهبتی با اشاره به اجلاس اخیر وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی، گفت: طرح تحول سلامت از افتخارات کشور ما است که یک پوشش هماهنگ بیمه‌ای در کشور ایجاد کرده است. در اجلاس اخیر نیز رئیس سازمان بهداشت جهانی بر این موضوع تصریح کرد که پوشش بیمه‌ای هماهنگ برای گروه‌های مختلف جامعه از جمله محرومان، اقدام بسیار مثبتی است.

وی تاکید کرد: در حال حاضر ۹۰ درصد هزینه هزینه‌های مردم در بیمارستان‌های دولتی و ۷۰ درصد خدمات درمانی مربوط به بیماری‌های سرپایی توسط دولت پرداخت می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با بیان اینکه بیمه رایگان یکی از توصیه‌های مقام معظم رهبری بوده است، گفت: بر اساس سیاست‌های کلی نظام در حوزه سلامت بیمار نباید جز رنج بیماری، دغدغه دیگری داشته باشد. برای همین اساس هم دسترسی عادلانه به خدمات درمانی و بهداشتی همواره مورد توجه مقام معظم رهبری بوده است.

وی ادامه داد: یک دوره‌ای در مناطق محروم و مرزی پزشک متخصص وجود نداشت، اما خوشبختانه در حال حاضر ۲۸ میلیون ایرانی ساکن در روستا‌ها و عشایر و همچنین در شهر‌های کوچک از ۱۲ خدمات پزشکی از جمله مامایی، تصویربرداری، دندانپزشکی و ... برخوردار هستند. ۴ هزار مرکز خدمات روستایی و ۱۸ هزار خانه بهداشت با حضور یک تا سه بهورز در کشور فعال هستند.

موهبتی افزود: اخیراً با همکاری سازمان بیمه سلامت و وزارت بهداشت طرح‌های همگانی کنترل فشارخون و کنترل دیابت در کشور اجرایی شد.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت همچنین با اشاره به حذف بیماری سرخک و سرخچه و دریافت گواهی حذف آن از سوی سازمان بهداشت جهانی گفت: این از افتخارات نظام است. در حال حاضر ۴۸ لوازم مصرفی در حوزه درمانی تحت پوشش بیمه سلامت است. همچنین ۷۳ هزار بیمار خاص مورد توجه هستند.

مدیرعامل بیمه سلامت با اشاره به استقرار سازمان الکترونیکی هدایت سازمان‌های بیمه‌ای کشور، گفت: مدیریت سازمان‌های بیمه‌ای بدون IT مانند هدایت هواپیما بدون رادار است؛ بنابراین توجه و تاکید بسیاری بر ایجاد پرونده الکترونیک سلامت وجود داشته و این اقدام ارزشمند به همت وزارت بهداشت انجام شده است.

وی ادامه داد: قطعاً پرونده الکترونیک سلامت به ایجاد دیتا‌های مناسب برای سیاست‌گذاری‌های صحیح و خرید راهبردی خدمات کمک خواهد کرد. در حال حاضر اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیک در ۲۵ شهر و ۴۴۰ بیمارستان در حال انجام است.

موهبتی با اشاره به اینکه در ۱۳ آبان ماه امسال با حضور معاون اول رئیس جمهور بیمه اجباری آغاز به کار خواهد کرد، گفت: بیمه اجباری فرصتی است برای کسانی که فاقد هر نوع بیمه درمانی هستند. امیدواریم که هموطنانی که از بیمه برخوردار نیستند، مراجعه کرده و بتوانند تحت پوشش بیمه اجباری قرار گیرند؛ چراکه نباید منتظر باشیم تنها در زمان بیماری نسبت به بیمه اقدام کنیم.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: طاهر موهبتی بیمه سلامت خبرگزاری میزان بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۲۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور از اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت در بودجه ۱۴۰۳ خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در صفحه شخصی خود در فضای مجازی با تاکید بر ویژگی‌های ممتاز قانون بودجه 1403، نوشت: اعتبار مورد نیاز برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان خدوم نظام سلامت با رقم 10 هزار میلیارد تومان در بودجه امسال به تصویب رسید.

وی گفت: نگهداشت کادر درمان و ارتقای نظام سلامت یکی از مقوم‌های کلیدی سرمایه اجتماعی و از جمله اولویت‌های اصلی دولت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند 
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی