Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی بانک یاران زمین، در این گردهمایی  فرهاد اینالوئی  معاون فناوری اطلاعات بانک ایران زمین با تشریح شرایط کسب و کارهای آنلاین  ضمن معرفی محصولات دیجیتال بانک ایران زمین بیان داشت: با توجه به برنامه های کلان بانک ایران زمین تا سال 1400 این بانک به بانک دیجیتال تبدیل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که امروز شاهد رشد فزاینده کسب‌ و کارهای نوین هستیم، اظهار داشت: خرسندیم که سند راهبردی بانکداری دیجیتال در وزارت اقتصاد و بانک مرکزی تهیه و ابلاغ شده است چرا که این اقدام می تواند کشور را به سوی توسعه پایدارهدایت کند.

اینالوئی با بیان این که بانک ایران زمین از 3 سال گذشته برنامه های کلان خودرا در جهت اجرایی شدن بانکداری دیجیتال آغاز کرده است، گفت: اکنون با تغییر شرایط کسب و کار و رشد روز افزون فعالیت های تجاری در بستر فضای مجازی، چرخه تکمیل فرایند ها توسط پرداخت‌یارها و با کمک شرکت‌های پرداخت و بانک ها تکمیل وسرعت ارائه خدمات به این کسب و کارها  افزایش خواهد یافت.

وی افزود: خلاقیت، سرعت و ارائه خدمات متنوع و ساده سازی فرآیندهای دریافت درگاه‌های پرداخت مواردی است که توسط پرداخت‌یاران انجام و موجب تسهیل ارائه خدمات دیجیتال به مردم در آینده ای نزدیک خواهد شد.

در این گردهمایی اصغر باباپور مدیرامور بانکداری مدرن بانک ایران زمین با اشاره به ارائه 200 خدمت در پلتفرم ایران زمین بوم بیان داشت: با توجه به فعالیت های متنوع شرکت های پرداخت یار بانک ایران زمین با ارائه پلتفرم ایران زمین بوم تلاش می کند ضمن دریافت تجربه مشتریان فضای مناسبی را برای فعالیت آن ها فراهم سازد.

وی با تاکید بر این موضوع که تکمیل فرایند ارائه خدمات مستلزم همکاری بانک ها ، پرداخت یارها و شرکت های پرداخت است، گفت: بانک ایران زمین تلاش می کند با برگزاری جلسات مختلف فنی نظرات طرفین را برای اجرای بهتر خدمات عملیاتی سازد.

حسین درویشها مدیرامور اعتبارات بانک ایران زمین نیز با اشاره به اقدامات انجام گرفته در حوزه بانکداری شرکتی این بانک اظهار داشت: تلاش شده است که در خصوص شرکت های پرداخت یار و با توجه به دستورالعمل های بانک مرکزی بسته های حمایتی از سوی این مدیرت برای آنها تدوین و ارائه شود که این موضوع با تعامل طرفین می تواند به مرحله اجرا نیز برسد.

فرید جهانبخش مدیر امور تحقیق و توسعه بانک ایران زمین ضمن ابراز خرسندی از حضور شرکت های پرداخت یاردر بانک ایران زمین اظهار داشت: مدیریت امور تحقیق و توسعه به عنوان نقطه اتصال شرکت های پرداخت یار با مدیریت های مختلف بانک ایران زمین تلاش می کند با دریافت ایده ها و تقاضاهای هریک از شرکت ها بستری مناسب جهت ارائه خدمات برای این شرکت ها را در بانک فراهم سازد.

وی با اشاره به پتانسیل های موجود بانک ایران زمین و نیز برنامه های کلان تعریف شده در خصوص بانکداری دیجیتال خاطرنشان ساخت: دریافت پیشنهادات و نیز ارتباط مناسب و سازمانی با شرکت ها می تواند در ایجاد خدمات و استفاده از تجربه مشتریان می تواند فرصتی فراهم آورد که خدمات ارائه شده به بهترین نحو به این شرکت ها ارائه شود.

در بخشی از این مراسم مدیران و شرکت‌های پرداخت مسائل مختلف این حوزه را مورد بررسی قراردادند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اقتصاد ایران خلاقیت زمین فناوری اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۳۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اولین مدرسه فریلنسری در کشور، توسط دانشگاه علم و فرهنگ و ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری راه‌اندازی می‌شود.

سهیل دادخواه، سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ، درباره راه‌اندازی مدرسه فریلنسری گفت: مدرسه فریلنسری دانشگاه علم و فرهنگ با شعار «تجربه دنیایی متفاوت با توسعه اکوسیستم فریلنسری ایران» در راستای گسترش اشتغال جوانان در عصر دیجیتال با رویکرد آینده مشاغل، به دنبال ترویج فرهنگ فریلنسری، توانمندسازی فریلنسرها و توسعه اکوسیستم فریلنسری کشور است.

دادخواه ادامه داد:  این اقدام به دنبال توجه ویژه به نیازها و آینده کارآفرینی در کشور شکل‌گرفته است، تا امکانات آموزشی و پشتیبانی برای افرادی که به دنبال راهکارهای نوآورانه و خلاقانه در حوزه فریلنسری هستند، فراهم شود.

 وی درباره خدمات قابل‌ارائه این مدرسه به پلتفرم‌ها، فریلنسرها، مدرسین و کارفرمایان، گفت: خدمات به پلتفرم‌ها در قالب هدایت کارفرمایان به سمت پلتفرم‌ها، توسعه و ترویج فرهنگ فریلنسری، ترغیب کارفرمایان به واگذاری خدمات به فریلنسرها، ترغیب افراد به فریلنسرشدن، هدایت فریلنسرها به پلتفرم‌ها است.

سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ، در همین راستا ادامه داد: همچنین، خدمات به فریلنسرها نیز شامل تعیین صلاحیت حرفه‌ای، کمک به دیده شده فریلنسرهای متخصص و توانمند و ارتقای مهارت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری فریلنسرها است.

دادخواه افزود:ی افزود: از خدمات قابل‌ارائه به مدرسین نیز می‌توان به محورهایی چون کمک به دیده شده افراد توانمند، ارتقا سطح مهارت‌های نرم و سخت آنها، تعیین صلاحیت حرفه‌ای مربیان، فضای کار اشتراکی، استودیو تولید محتوا، تأمین زیرساخت‌های کلاس حضوری و غیرحضوری اشاره کرد.

وی به خدمات ارائه شده به کارفرمایان اشاره کرد و گفت: آشنایی با فریلنسرها و نحوه کارکردن با آنها، دسترسی به متخصصین در حوزه‌های مختلف، امکان تبادل نظر و گفتگو در حوزه‌های مختلف نیز خدماتی است که به کارفرمایان ارائه می‌شود.

ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران
 سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار، اضافه کرد: از دیگر ظرفیت‌های این مجموعه ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران است که همه افراد فعال در زیست‌بوم فریلنسری کشور می‌توانند در این بستر حضور فعال داشته باشند.

 دادخواه ادامه داد: اولین رویداد تخصصی فریلنسری در کشور توسط دانشگاه علم و فرهنگ و با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دیجیتال ریاست‌جمهوری ۸ خردادماه ۱۴۰۳ برگزار و جزئیات آن به‌زودی اعلام می‌شود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • پرداخت‌های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند 
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • پرداخت‌ های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند؟
  • پرداخت‌های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند؟
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد اربعین وزارت ارتباطات
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!
  • بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد