Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیأت مدیره تعاونی‌های سهام عدالت کشور گفت: انتظار می‌رود با تحقق صحیح واگذاری سهام عدالت شاهد افزایش آمار اشتغال و همچنین بالا رفتن میزان سوددهی شرکت‌های واگذار شده باشیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عسکر توکلی درباره مشکلات پیش روی سهام عدالت اظهار کرد: متاسفانه امروز بسیاری از مردم از سهام عدالت و اینکه سهام چه بخشی را دارند و چه برگه با ارزشی را در اختیار دارند و یا اینکه چه اقداماتی را باید انجام دهند، مطلع نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مهم‌ترین علت عدم آگاهی کافی مردم را تغییرات ایجاد شده در مدیریت اسبق سازمان خصوصی سازی دانست و افزود: متاسفانه سازمان خصوصی سازی توجه چندانی به دستورالعمل‌های موجود نداشته و این کار نقص آشکار قوانین است و این خود باعث به حاشیه بردن موضوع سهام عدالت شده است.

 رئیس هیأت مدیره تعاونی‌های سهام عدالت کشور اضافه کرد: باید توجه داشت که طبق دستورات مقام معظم رهبری، این طرح نباید موجب تصدی‌گری دولتی باشد، بلکه مردم باید حتی در دورترین روستا با انتخاب نماینده به مشخص کردن فرد اصلح به عنوان مدیریت شرکت واگذار شده بپردازند اتفاقی که در حال حاضر متاسفانه چندان شاهد تحقق آن نیستیم.

این مسؤول با بیان اینکه عدم آزادسازی سهام عدالت را می‌توان یکی دیگر از مشکلات پیش روی این طرح دانست و گفت: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای مهم اجرای صحیح از سهام عدالت بهبود کسب و کار است ؛چرا که انتظار می‌رود با تحقق صحیح این مهم شاهد افزایش آمار اشتغال و همچنین بالا رفتن میزان سوددهی شرکت‌های واگذار شده باشیم، اتفاقی که متاسفانه تا به امروز تحقق نیافته است.

توکلی مبنی بر اینکه آیا عدم آزادسازی سهام عدالت می‌تواند منجر به بی‌اعتمادی مردم شود، اظهار کرد: به طور حتم این گونه خواهد بود؛ چرا که در سایه تحقق صحیح سهام عدالت شاهد واگذاری بهترین شرکت‌ها به مردم خواهیم بود.

وی درباره کاستی‌های موجود در حوزه اطلاع رسانی سهام عدالت، بیان کرد: طبق قوانین موجود وکالت 10 ساله سازمان خصوصی سازی پس از سال ۹۵ به اتمام رسیده است، از این رو سازمان خصوصی‌سازی نباید به عنوان مدیریت در شرکت‌ها و یا بنگاه‌های اقتصادی دخالت کند.

رئیس هیأت مدیره تعاونی‌های سهام عدالت کشور در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار فارس مبنی بر اینکه امروز چند درصد از اقتصاد کشور مبتنی بر تعاونی‌ها است، گفت: طبق آمار موجود امروزه این میزان زیر پنج درصد است اما این در حالی است که اگر سهام عدالت به معنای واقعی و حقیقی تحقق یابد به طور حتم تعاونی‌ها نقش تعیین کننده‌ای در اقتصاد کشور خواهند داشت.

توکلی درباره مدیریت روند خصوصی‌سازی، گفت: در حال حاضر روند مدیریت و مالکیت خصوصی‌سازی سهام عدالت با مشکلات زیادی مواجه است که انتخاب مدیریت شرکت‌های واگذار شده به سهام عدالت از سوی دولت خود می‌تواند زمینه ساز بروز مشکلات عدیده در این حوزه باشد؛ به این دلیل که طبق قانون مدیریت سهام عدالت نیز باید توسط مردم انتخاب شود اتفاقی که تا به امروز عملیاتی نشده است.

وی با هشدار در ارتباط با پیامدهای منفی تعطیلی دومینووار تعاونی‌ها، خاطرنشان کرد: تعاونی‌ها به مثابه شریان اصلی اقتصاد هستند از این رو می‌توان به راحتی این ادعا را داشت که تعطیلی تعاونی‌ها خود می‌تواند ضربه سنگینی به اقتصاد کشور وارد کند.

رئیس هیأت مدیره تعاونی‌های سهام عدالت کشور بر ضرورت فرهنگ‌سازی و اطلاع رسانی در حوزه سهام عدالت و تاثیر آن در پیشبرد اهداف، اظهار کرد: به‌طور حتم این مهم خود می‌تواند تاثیرات بسزایی را در پیشبرد اهداف سهام عدالت و همچنین افزایش آمار اشتغال داشته باشد از این رو در همایش هم اندیشی نمایندگان مجلس و سهام عدالت تفاهمنامه‌ای با اندیشکده و پژوهشکده دکترینال مهندسی محتوای مدیای ایرانیان منعقد شد تا از این طریق شاهد اطلاع‌ع رسانی سریع جریان‌سازی، ذهنیت سازی، فرهنگ‌سازی و همچنین تجاری‌سازی فکرها و ایده‌های اشتغا‌ل‌زا و اقتصادی باشیم.

توکلی یادآور شد: امروزه در بسیاری از خانواده‌های دارای سهام عدالت افراد تحصیل‌کرده بیکار وجود دارد که می توان از آنها در فضای بهبود کسب و کار استفاده کرد که می‌توانیم بدون آنکه سربار دولت باشیم اشتغال زایی کنیم.

وی در پایان گفت: طبق آمار موجود سهام عدالت یکی از استان‌ها طی یک سال توانست بیش از ۵۰۰ شغل ایجاد کند، از این رو انتظار می‌رود در سایه این  تفاهم‌نامه شاهد پویایی و رونق دوباره تمام تعاونی‌ها باشیم و در این میان دولت و نمایندگان مجلس شورای اسالمی مساعدت‌های الزام را انجام دهند تا از این طریق برکات و آثار مثبت سهام عدالت تحقق یابد.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سهام عدالت سازمان خصوصی سازی مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۸۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان چیست؟

به گزارش قدس آنلاین، علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه اخیر کمیسیون متبوعش به ریاست نصرالله پژمانفر، گفت: این جلسه با موضوع بررسی افزایش کیفیت، غنی‌سازی و کاهش ضایعات نان و همچنین بررسی عملکرد دستگاه‌ها در خصوص زنجیره ارزش نان و ارتقاء بهره‌وری برگزار شد که مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی، مدیران وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهاد کشاورزی، کشور، امور اقتصادی و دارایی، سپاه پاسداران، سازمان ملی استاندارد و کارشناسان دانشگاهی و مراکز پژوهشی حضور داشتند.

وی افزود: با توجه به مضرات فراوانی که آرد تصفیه شده (سفید) برای سلامت انسان دارد و مشروح آن در گزارش کارشناسی مرکز پژوهش‌های مجلس به استناد مطالعات داخلی و خارجی آمده و نارضایتی‌هایی که از این محل در اذهان مردم ایجاد شده است، کمیسیون اصل نودم قانون اساسی پیرو اظهار نظر کارشناسی مرکز پژوهش‌ها به موضوع ورود کرد و با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی جلسه‌ای تشکیل داد.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: در این جلسه مصوباتی به تصویب اعضای کمیسیون رسید تا در اسرع وقت و با قید فوریت، اقدامات قابل نظارت با محوریت شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور توسط دستگاه‌های مسئول انجام شود.

خضریان در تشریح مصوبات کمیسیون اصل نود، گفت: تدوین استاندارد نان کامل و ابلاغ آن، تدوین شیوه نامه پخت نان کامل و نظارت بر اجرای آن توسط نانوایی‌ها، فرهنگ‌سازی مصرف نان کامل، حمایت از راه اندازی کارخانجات آرد کامل در سطح استان‌های کشور، توسعه استفاده از آرد کامل در صنف نانوایی، افزایش تعداد نانوایی‌هایی که از آرد کامل استفاده می‌کنند، اقتصادی کردن تولید آرد کامل و پخت نان کامل از جمله مصوبات اصلی کمیسیون بود.

وی اظهار کرد: در حال حاضر با وجود زحمات قابل تقدیری که دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشیده است، ولی هنوز با وضعیت مطلوب فاصله زیادی وجود دارد. در جلسه امروز کمیسیون تأکید شد که آرد کامل باید نرخ گذاری صحیحی داشته باشد تا کارخانجات آرد برای ورود به این حوزه تشویق شوند. همچنین بیان شد که قیمت تمام شده نان کامل باید به نحوی باشد که اقشار مستضعف نیز بتوانند از این نعمت بهره‌مند شوند و باید کارگروه‌های نظارتی در سطح استان‌ها امکان نرخ گذاری متفاوت برای واحدهای پخت نان کامل را فراهم کنند.

وی گفت: در این جلسه تأکید شد که هر چه سریعتر دستورالعمل پخت نان کامل به صورت فراگیر ابلاغ و بر اجرای آن نظارت کامل اعمال شود چرا که عدم رعایت نکات فنی تخمیر سلامت مردم را به خطر می‌اندازد. از این رو باید اقدامات اساسی برای فرهنگ‌سازی مصرف نان کامل و ایجاد هدفمند و برنامه‌ریزی شده مطالبه مردمی در این زمینه انجام شود. از سوی دیگر دستگاه‌های مربوطه به ویژه وزارت بهداشت باید نسبت به افزایش سطح آگاهی مردم در زمینه اصول پخت نان کامل در نانوایی‌ها اقدام کند تا از این طریق امکان نظارت فراگیر و مردمی فراهم شود و اطلاعیه‌ای در این زمینه در نانوایی‌ها نصب شود.

نماینده تهران ادامه داد: در این نشست مطرح شد که موضوع پخت نان کامل باید به عنوان هنر-صنعت، مجدداً در روستاهای کشور با رعایت موازین بهداشتی احیاء شود تا ضمن ایجاد اشتغال، منجر به بهبود هر چه بیشتر سلامت مردم شود. نانوایان باید طی یک نامه مشخص، در خصوص نحوه پخت نان کامل و رعایت اصول مربوطه آموزش حرفه‌ای ببینند. همچنین فراهم سازی دسترسی نانوایان علاقه‌مند به پخت نان کامل چه در روستا و چه در شهر به آرد کامل توسط شرکت بازرگانی دولتی در اسرع وقت فراهم شود.

این نماینده مجلس یازدهم بیان کرد: بر اساس مصوبه کمیسیون، دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی می‌بایست ظرف یک ماه نسبت به ارائه برنامه جامع توسعه نان کامل مشتمل را بر اهداف کمی و زمان‌بندی به کمیسیون اقدام کند. از سوی دیگر وزارت کشور نیز ظرف دو ماه اقدامات لازم برای قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان کامل را به عمل آورده و مقرر شد سازمان ملی استاندارد حداکثر تا خردادماه آیین نامه مربوط به کارخانجات تولید آرد کامل را تصویب کند و وزارت بهداشت نتایج مطالعه اثرات مصرف نان کامل بر سلامت مردم را در اسرع وقت بررسی و اقدام به فرهنگ‌سازی کند. از سوی دیگر مقرر شد سازمان ملی استاندارد ظرف دو ماه نسبت به بازنگری و کاهش درصد سبوس‌گیری با تأکید بر نان لواش و تافتون اقدام کند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟/ کاهش ۱۱ درصدی بارش‌ها در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان چیست؟
  • سایه روشن ورود توصیه‌ای بانک‌ها به واگذاری سرخابی‌ها
  • آیین واگذاری «استقلال» و «پرسپولیس» آغاز شد
  • اقتصاد فوتبال ایران رونق می‌گیرد؟
  • معاون وزیر اقتصاد: امروز استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • معاون وزیر اقتصاد: استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند