Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@16:45:42 GMT

فروش اقلام ممنوعه در بوفه مدارس

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۷۹۳۶۲

رئیس مرکز بهداشت کاشمر گفت: متاسفانه گاه در مدارس به جای اقلام مجاز، لیست تمام اقلام خوراکی که آن‌ها را غیر مجاز و ممنوعه اعلام کرده‌ایم؛ به فروش می‎رسانند. ناطقان: مجتبی قائمی با اشاره به وضعیت بوفه مدارس عنوان کرد: تمام مدارس مکانی برای فروش دارند اما در حال حاضر برخی از مکان‌هایی که به عنوان بوفه معرفی کرده‌اند، بهداشتی نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: بوفه مدارس تحویل خدمتگزار مدرسه است و کارت بهداشت دارد ولی در برخی مدارس لیست تمام اقلام خوراکی غیر مجازی را که داده‎ایم؛ به فروش می‎رسانند.

قائمی اظهار کرد: نوشابه، چیپس، ساندویچ و... از جمله اقلام غیر مجازی هستند که در بوفه مدارس به فروش می‎رسد و غذای گرم مانند آش، سوپ، عدسی، شله زرد، شیربرنج، سمنو و... در مدارس نیست.

رئیس مرکز بهداشت کاشمر افزود: براساس دستورالعمل بهداشت محیط مدارس، باید خود مدرسه امکانات پخت و پز را برای تغذیه سالم در محل داشته باشد و حتی مدیران مکلف هستند لیست اقلام غیر مجاز و مجاز خوراکی را در معرض دید تمامی دانش‌آموزان نصب کنند.

وی گفت: سال تحصیلی قبل برخی مدیران با اغذیه فروشی در بیرون قرار داد منعقد می‎کردند و روزانه 50 تا  60 ساندویچ با نوشابه خانواده در داخل مدرسه به فروش می‏‌رسیده است.

این مقام مسئول عنوان کرد: متاسفانه لقمه‌های ناسالم در مدارس خواهان دارد و به وفور پیدا می‌‏شوند که پفک، چیپس، ساندویچ و... از آن جمله است.

وی بیان کرد: حتی براساس دستورالعمل مدارس فروش سیگار در مغازه‎های اطراف محیط‎های آموزشگاه ممنوع است اما این موضوع رعایت نمی‎شود.

رئیس مرکز بهداشت کاشمر ادامه داد: در حال حاضر 212 مدرسه در قالب 234 شیفت در شهر و روستا تحت پوشش هستند.

وی تعداد دانش‌آموزان تحت پوشش را در شهر 23 هزار و 894 دانش‌آموز و 9 هزار و 36 دانش‌آموز در روستا اعلام نمود و اظهار کرد: اکنون در این مدارس 945 چشمه آبخوری داریم که 17 چشمه دیگر مورد نیاز است. منبع: ایسنا برچسب ها: بوفه ، اقلام ممنوعه ، مدارس

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بوفه اقلام ممنوعه مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۹۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی

 

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی

در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی با بیان اینکه یکهزار و 700 کلاس درس در استان نیمه تمام است، گفت: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث پنج هزار کلاس درس در استان نیاز است.

علی مطهری، با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم، یکهزار و ۳۴ کلاس درس به فضای آموزشی استان اضافه شده است، افزود: آذربایجان‌غربی جزو چهار استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است، لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است.

مطهری،با بیان اینکه مشارکت خیرین در امر مدرسه سازی در مقایسه با سالهای گذشته حدود چهار برابر افزایش داشته است، اضافه کرد: شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است و لازمه تحول، تأمین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان هم در این مراسم از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و گفت: برای ساخت این تعداد کلاس درس به یکهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

آخوندیان افزود: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس و با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی هم در این مراسم گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین افزود: تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است و تاکنون اعتبارات خوبی برای تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است.

وی، در ادامه خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، برای احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد.

در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی،مدیرکل سابق قدردانی و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.

 

 

دیگر خبرها

  • دستگیری صیاد غیر مجاز ماهی توسط یگان حفاظت محیط‌ زیست مسجدسلیمان
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور