Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-30@10:39:52 GMT

طرح شفافیت در همین مجلس به صحن علنی می‌رود

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۷۹۶۸۲

اصغر سلیمی امروز در گفت‌وگو با فارس در اصفهان اظهار کرد: تدوین طرح شفافیت عملکرد مسؤولان با قید یک فوریت در مجلس تصویب شد و به کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس مجلس شورای اسلامی خواهد رفت تا در آن جا نظرات وزارتخانه‌های مختلف و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی دریافت و بررسی شود.

سخنگوی کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پس از آن طرح در صحن مجلس ارائه و پس از رأی‌گیری به شورای نگهبان ارسال خواهد شد، طبق آخرین تصمیم مجلس شورای اسلامی مقرر شد مجلس شورای اسلامی، مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای نگهبان، مجلس خبرگان رهبری و شوراهای عالی تا شوراهای شهر و شهرداری‌ها شفاف شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر این که شفافیت مورد اشاره در این طرح چه ابعادی را شامل می‌شود، تصریح کرد: در این طرح موضوع شفافیت رأی‌گیری مطرح شده، درباره آیین‌نامه‌های داخلی مجلس نیازی به تأیید شورای نگهبان نیست اما از آن‌جا که این طرح نهادهای دیگری را علاوه بر مجلس شورای اسلامی در بر می‌گیرد کل طرح پس از تصویب در مجلس باید به شورای نگهبان ارسال شود.

وی با اشاره به مقاومت نمایندگان در برابر تصویب این طرح، خاطرنشان کرد: این موضوع به شرایط داخلی مجلس بازمی‌گردد، این طرح نیاز به کار کارشناسی دارد و باید در تدوین آن دقت کرد، بسیاری از مسائل کشور در مجلس وجود دارند که بر اساس منافع ملی نیازی به شفافیت آن‌ها نیست، همانطور که بسیاری از جلسات مجلس غیرعلنی برگزار می‌شود موضوعاتی نیز هستند که باید غیرعلنی بمانند.

سلیمی با بیان این که در کشورهایی که مدعی دموکراسی هستند نیز تمامی موضوعات شفاف نیست، افزود: همه مسائل را نباید شفاف کرد، موضوعاتی که احتمال دارد مشکلاتی را در جامعه به دنبال داشته باشد یا برای نماینده حواشی را ایجاد کند که باید مصادیق آن مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد.

سخنگوی کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی با تأکید بر این که مخالف قبلی مجلس مبتنی بر نگاه کارشناسی بود، عنوان کرد: حساسیت‌هایی در این زمینه وجود دارد اما مجلس باید به وظیفه خودش عمل کند و این طرح تا قبل از پایان دوران فعالیت مجلس دهم به صحن علنی خواهد رفت.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۹۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون

خبرگزاری خبرآنلاین در گزارشی با عنوان «جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم /همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!» به بررسی رقابت ها بر سر کرسی ریاست مجلس دوازدهم پرداخته است. در بخشی از این گزارش وضعیت محمود نبویان از چهره های عضو جبهه پایداری به عنوان یکی از رقباء قالیباف در انتخابات ریاست مجلس آینده مورد بررسی قرار گرفته است.

اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف

محمود نبویان از چهره‌هایی که به تندرو بودن شهره است، در انتخابات اخیر توانست شگفتی‌آفرین باشد و نفر اول تهران شد. نبویان پس از ۴ سال بیرون نشستن از مجلس، سال ۹۸ دوباره به ساختمان هرمی شکل بهارستان رفت، این بار اما با رأی اول تهران ماجرا فرق کرده است. او که مشخصا زاویه تندی با محمدباقر قالیباف رئیس فعلی مجلس دارد، در انتخابات اخیر بالاتر از حمید رسایی و مجری سابق صداوسیما و قالیباف ایستاد.


این اتفاق انگار اعتماد به نفس نبویان را دو چندان کرده و گویا دورخیز بلندی کرده برای کسب ریاست مجلس دوازدهم. هرچند او در اظهاراتی پیش از سال جدید تلویحا این موضوع را رد کرده بود اما نشانه های تحرکات بود گویای نکاتی دیگر است.

خبرهایی که در رسانه‌ها آمده، حاکیست که نبویان تعدادی از منتخبان جدید را گرد هم آورده و برای آنها از «ضرورت وحدت نیروهای انقلاب اسلامی» سخن گفته است. در واقع اولین اقدامی که برای ناک‌اوت کردن قالیباف لازم بوده انجام شود، همان کاری است که نبویان به دنبال آن افتاده است؛ «تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی.»

در مجلس فعلی، فراکسیون اکثریتی با نامی مشابه به فراکسیون مد نظر نبویان و دوستانش در حال کار است که قالیباف‌ ریاست آن را بر عهده دارد.

به زبان ساده‌تر، اقدام نبویان برای تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی، در واقع اعلان جنگ با قالیباف است و تلاشی همه‌جانبه برای از بین بردن فراکسیون فعلی قالیباف و تشکیل فراکسیونی جدید و البته تقریبا با همان نام مجلس یازدهم.

گویا این بار نبویان عزم خود را جزم کرده تا ریاست فراکسیون را در دست بگیرد؛ و وقتی هم که به ریاست فراکسیون به قول خودشان اکثریت برسد، بخش عمده‌ای از راه ریاست مجلس را پیموده است و حتی اگر به ریاست مجلس نرسد ریاست یک فراکسیون اصلی را در دست داشته باشد تا به او قدرت مانور بیشتری در مجلس آینده بدهد.

به نوشته ایسنا، «هسته اولیه تاسیس فراکسیون انقلاب اسلامی بیش از ۵۰ نفر از منتخبان مجلس دوازدهم را برای حضور در جلسه اولیه دعوت کرده بود که از این تعداد، حدود ۴۰ نفر از منتخبان که در فهرست‌های مختلف سیاسی نیروهای انقلاب عضویت داشتند، حضور پیدا کردند.»

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900694

دیگر خبرها

  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / ادامه بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه برنامه هفتم توسعه
  • پایان بررسی جداول لایحه بودجه در جلسات علنی مجلس
  • آغاز جلسه علنی عصر مجلس
  • جلسه علنی نوبت عصر مجلس پایان یافت
  • جلسه علنی نوبت صبح مجلس پایان یافت/ عصر امروز؛ ادامه بررسی بودجه
  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • پخش زنده صحن علنی مجلس شورای اسلامی
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری