Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-03@02:54:23 GMT

میزبانی شایسته مردم ایلام از زائران اربعین

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۸۰۱۷۲

میزبانی شایسته مردم ایلام از زائران اربعین

احمد کرمی، رئیس قرارگاه ویژه اربعین در مهران امروز چهارم آبان‌ماه با حضور در دفتر ایکنا ایلام، اظهار کرد: اربعین حماسه بزرگ و اجتماع انسانی بی‌نظیری است که انسان‌ها را به خود جذب می‌کند و مختص به نژاد و مذهب خاصی نیست و امسال مرز مهران جلوه‌گاه این مهم بود.

وی با بیان اینکه مردم استان و شهرستان مهران و مدیران دستگاه‌های اجرایی حما‌سه‌ای بزرگی خلق کردند، گفت: بعد از اربعین سال گذشته به دستور استاندار کمیته‌ای برای احصای نقاط ضعف و آسیب‌شناسی تشکیل شد و مخصوصاً در موضوع زیرساخت‌های اربعین به نتایجی رسیدیم و امسال هم ظرف دو هفته ‌آینده اربعین امسال آسیب‌شناسی و برای سال آینده برنامه‌ریزی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون عمرانی استاندار ایلام با بیان اینکه در اربعین سال گذشته در چند بخش چالش و مشکل داشتیم، بیان کرد: امسال با وجود چند برابر شدن زائران و رسیدن ترددها به بیش از 4 میلیون و گرمای شدید هوا و محدودیت‌های موجود، اربعین به‌خوبی و با کمترین چالش برگزار شد.

کرمی اضافه کرد: قطعاً نارسایی‌هایی در برخی بخش‌ها وجود داشته اما زائران بر اساس نظرسنجی مراجع، رضایتمندی نسبی داشتند.

وی تصریح کرد: در زیرساخت‌های مهران مخصوصاً در راه‌ها تغییراتی و تحولاتی نسبت به سال گذشته به وجود آمد که می‌توان به ایجاد 17 کیلومتر بزگراه اشاره کرد.

رئیس قرارگاه ویژه اربعین در مهران حفاری بیش از 1000 متر تونل را از کارهای این بخش عنوان کرد و گفت: 4 بانده شدن مهران از سال‌های قبل شروع شد و زحمات زیادی در آن کشیده شد، اما جاهای سخت مانده بود که امسال در حد توان تکمیل شد اما بخشی از آن مانده است.

کرمی ادامه داد: در این مسیر سه پل بزرگ وجود دارد که پل بعد از مهدی‌آباد، 25 متر با نصب نیوجرسی جداسازی شد.

وی خط کشی 2500 متر جاده را از دیگر فعالیت‌های عمرانی عنوان کرد و‌ گفت: امسال کنارگذر غربی مهران که از رضا آباد تا بهرام‌آباد امتداد دارد آسفالت شد که به روان شدن ترافیک کمک بسیار خوبی کرد.

معاون عمرانی استاندار ایلام تصریح کرد: یکی از مشکلات سال گذشته پایانه برکت بود که امسال در آن سکوسازی شد، سایبان نصب سرویس بهداشتی احداث و ورودی و خروجی آن کاملاً مشخص و سیستم صوتی نیز در پایانه ایجاد و پیام‌رسانی به خوبی مقدور شد.

کرمی ادامه داد: امسال ‌600 چشمه دشسویی در پایانه برکت و پارکینگ اربعین ساخته شد. فیبر نوری پایانه 4 برابر شد، حدود 10 هزار مترمربع سایبان احداث شد در حالی که  پارسال 64 گیت در فضای باز بود و آفتاب موجب اذیت زائران می‌شد و امسال با آب‌پاش نیز زائران خنک شدند.

معاون استاندار ایلام اظهار کرد: جانمایی مواکب امسال بخشی از برنامه جانمایی مواکب اجرا شد چون یکی از مشکلات موجود برپایی مواکب به‌صورت موقت است که در مقابل طوفان آسیب‌پذیر می‌شوند که امسال با همکاری پلیس و فرمانداری‌ها و نماینده کمیته مشارکت‌ها ‌21 نقطه از استان برای موکب‌ها جانمایی و اولین موکب محل دائمی موکب در سه راهی کارزان با همکاری بنیاد مستضعفان ساخته شد و امسال به استان‌های معین و نهادهایی که هر ساله کار می‌کنند زمین داده می‌شود تا برای موکب خود ساختمان احداث کنند.

کرمی با بیان اینکه ایجاد درب سوم در نقطه قرنطینه در نقطه صفر تردد زائران را روان کرد، ادامه داد: استقرار 8 جایگاه سوخت سیار در این مسیرها‌، انسداد مرزی در بیش از 10 کیلومتر در جناحین پایانه،‌ ساماندهی 80 پارکینگ در مهران و ایجاد 30 هزار ظرفیت جدید برای پارک خودرو، استقرار  69 پایگاه موقت و 49 پایگاه دائم اوژانس و هلال احمر در مسیر‌های منتهی به مرز و استقرار  238 دستگاه آمبولانس و 10 دستگاه موتورلانس از جمله اقدامات امسال در مهران بود.

وی از ‌استقرار 800 دستگاه اتوبوس درون شهری در مهران‌، استقرار 28 فروند بالگرد و استقرار 58 دستگاه خودپرداز در شهر مهران خبر داد و گفت: امسال ظرفیت خوبی برای اسکان اضطراری ایجاد و در حوزه بیوتروریسم کارهای خوبی انجام شد.

کرمی تصریح کرد: ‌حدود 1000 اتوبوس از پایانه مسافر گرفتند و به اقصی نقاط کشور رفتند، در بعضی روزها 4000 اتوبوس از مهران مسافر گرفتند و همیشه به میزان کافی اتوبوس بود و علاوه بر این حدود 170 هزار خودرود در مهران پارک شد، اما انسداد مسیر نداشتیم.

رئیس قرارگاه ویژه اربعین در مرز مهران گفت: در این مدت 185 موکب در کل استان مستقر شدند و 80 موکب در مهران روزانه 230 هزار پرس غذا در سه وعده بین زائران تقسیم کردند. امسال برای خنک کردن جمعیت از 14 دستگاه رادفایراستفاده شد.

کرمی درباره کارهای انجام شده برای تأمین آب، گفت: 50 تانکر آب مستقر و خط لوله 4.5 کیلومتر خط انتقال از منطقه ویژه به مهران اضافه شد و 4 دستگاه بسته‌بندی آب در مرز فعال شد و در شبانه‌روز 200 هزار لیوان آب را بسته‌بندی کرد.

وی تصریح کرد: بیش از 5 میلیون بطری آب معدنی توزیع شد و همچنین بنیاد مستضعفان، ستاد فرمان اجرایی، وزارت نیرو و خیران کمک کردند روزانه 500 قالب یخ در تانکرهای مستقر در مرز توزیع ‌شد.

معاون عمرانی استاندار ایلام ادامه داد: یکی از مشکلات در آن طرف مرز کمبود آب آشامیدنی بود که ما 16 تانکر را آنجا مستقر کردیم و به ترتیب جایگزین می‌شد و گروه آزمایش آب هم مستقر بود تا آب سالم به دست زائران برسد.

کرمی با بیان اینکه دو موکب قوی را در زرباطیه مستقر کردیم و برای پخت غذا مشکلی نداشتیم، تصریح کرد: یکی از کارهای خوب ایجاد لایه‌های کنترل جمعیت بود.

رئیس قرارگاه ویژه اربعین استان ایلام درباره‌ اعتبارات اربعین افزود: اعتبارات ویژه ازبعین در سال قبل 20 میلیارد تومان بود اما امسال با پیگیری‌هایی که انجام شد، به 76 میلیارد رسید که 74 میلیارد آن عمرانی بود که صرف زیرساخت‌های مهران شد.

کرمی تلاش برای ایجاد زیرگذر و روگذر جدیدی در مهران خبر داد و گفت: سال آینده هیچ ترافیکی در داخل شهر وجود نخواهد داشت.

وی ساماندهی ترمینال برکت، 4 بانده شدن مسیر و ایجاد زیرگذر و روگذری که کمک می‌کند شهر مهران ترافیک اربعین را نبیند از برنامه‌های سال آینده برای اربعین عنوان کرد.

معاون استاندار ایلام تصریح کرد: استان‌های معین ایلام در زمینه زیرساخت  آذربایجان شرقی، مرکزی، گیلان، آذر بایجان غربی، قم و قزوین و لرستان بودند که کمک‌های خوبی کردند که جای تقدیر دارد.

کرمی گفت: در برپایی موکب نیز بیش از 20 استان کمک کردند و نهادهایی مانند آستان قدس، شمیرانات، ارتش، ستاد فرمان اجرایی سنگ تمام گذاشتند که جای تقدیر دارد.

وی با بیان اینکه در این مدت مردم ایلام میزبان 8 برابر جمعیت استان بودند، از مردم ایلام، ائمه جمعه، دانشگاهیان، اصحاب رسانه، نمایندگان مجلس و همه‌ دست‌اندرکاران اربعین قدردانی کرد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا ایلام اجتماعی اربعین 98 مرز مهران قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۸۰۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر حسینی محراب بعد از ظهر امروز پنجشنبه در نشست ستاد استانی اربعین حسینی بیان کرد: امروز کمیته‌های ذیل ستاد اربعین به تشریح گزارش کارهای صورت گرفته پرداختند که در این راستا نیز کارهای خوبی صورت گرفته و امیدواریم انجام تمهیدات لازم به همین منوال تداوم داشته باشد.

وی افزود: مباحث اصلی در جلسه امروز در رابطه با حمل و نقل بود با این هدف که زائران حسینی بتوانند با سهولت تردد کنند. در بخش راه‌آهن نیاز است در مسیر خرمشهر تا شلمچه ریل‌باس فراهم شود. همچنین از خرمشهر تا اهواز در زمینه حمل و نقل شرایط باید بهتر شود.

حسینی محراب ادامه داد: چهار بانده کردن پنجاه کیلومتر از جاده اهواز به خرمشهر یکی از پروژه‌های اصلی در خوزستان است که بودجه‌های اولیه برای آن در نظر گرفته شده و طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته بنا است امسال به میزان ۱۰ کیلومتر از هر دو سوی جاده تعریض و آسفالت شود.

استاندار خوزستان افزود: پیمانکار آن هم در حال حاضر مشغول به کار است، اگر چه در سال‌های گذشته روند کار با کندی همراه بوده است ولی امیدواریم این مسیر که از شاهراه‌های اصلی ما در اربعین است توسط مسؤولان وزارت راه به عنوان یک پروژه ملی با جدیت دنبال شود.

رئیس ستاد اربعین حسینی خوزستان ادامه داد: در مسیر طریق‌الحسین که در واقع جاده اهواز تا چذابه است، دو تا سه موضوع باقی‌مانده است. یک مورد پل حمیدیه است که پیمانکار در حال ساخت آن است، البته این پل برای استفاده زائران به امسال نخواهد رسید اما امیدواریم کار ساخت آن به سرعت انجام شود.

حسینی محراب افزود: موضوع دیگر پل کمربندی سوسنگرد است که به رفع ترافیک کمک شایانی می‌کند که در دست پیگیری است. مسأله سوم نیز پل سابله است که ساخته شده اما جاده منتهی به دو سوی پل باید آسفالت شود تا در اربعین مورد استفاده قرار بگیرد.

استاندار خوزستان با یادآوری اینکه بحث حمل و نقل زائران از مبادی ورودی به استان بسیار حائز اهمیت است، ادامه داد: به دنبال این هستیم که با تأمین اتوبوس، هواپیما و قطار به میزان لازم امکانات مناسبی در اختیار زائران قرار گیرد؛ همچنین بناست برای آن دسته از افرادی که با وسایل شخصی مراجعه می‌کنند، ۴۰ هکتار زمین به پارکینگ شلمچه الحاق شود و امیدواریم تسهیلات خوبی همچون سال گذشته برای پارکینگ‌ها مرزی استان تدارک دیده شود.

حسینی محراب گفت: حدود یک هزار موکب در خوزستان و تعدادی در آن سوی مرز به زائران خدمت رسانی می‌کنند که امید است با کمترین موانع مستقر شوند و بتوانند به زائران خدمت‌رسانی کنند.

استاندار خوزستان اظهار کرد: مباحث مربوط به آب شرب و ذخیره آن در مخازن شلمچه و چذابه مطرح شد. مخزن آب شرب در چذابه حدود ۸۰ درصد پیشرفت داشته و امیدواریم با کمک سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در اسرع وقت به بهره‌برداری برسد و چذابه آب پایداری داشته باشد. در شلمچه مساله آب شرب پایدار حل شده است.

رئیس ستاد اربعین حسینی خوزستان ادامه داد: در زمینه اتباع خارجی مرز چذابه مشخص شده است و در تلاش هستیم مشکلاتی را که سال گذشته در زمینه صدور گذرنامه اتباع خارجی در دهلاویه و پادگان ثامن الائمه (ع) رخ داد، رفع شود به این صورت که گذرنامه در استان مبدا که اتباع خارجی مقیم است، صادر شود تا شاهد بروز ازدحام در چذابه نباشیم.

استاندار خوزستان عنوان کرد: مدیران و دست‌اندرکاران در بخش امنیت، حمل و نقل، بهداشت و درمان، اورژانس و هلال احمر کارهای خوبی را انجام داده‌اند از جمله اینکه بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های خوبی در مسیر و در دو پایانه مرزی مستقر کردند و امیدواریم با کمکی که ارتش، سپاه و نیروهای مسلح دارند بتوانیم به بهترین شکل این رویداد بزرگ را اجرا کنیم.

کد خبر 6095325

دیگر خبرها

  • کنایه عجیب خیابانی به چهار تیم مدعی!
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • ۹۸ درصد پذیرفته شدگان ان. جی. ال دهلران بومی هستند
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • توسعه پارکینگ اربعین در شلمچه
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال