Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@23:43:33 GMT

هیأت‌های شاخص را باید در عرصه جهانی فعال کنیم

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۸۰۲۷۴

هیأت‌های شاخص را باید در عرصه جهانی فعال کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر، سهیل اسعد در برنامه تلویزیونی روایت هیأت که در شبکه افق پخش می‌شود، با اشاره به اینکه اصل دیانت آرژانتین، کاتالیک بوده و اسلام یک دین غریبه است، اظهار کرد: مفهوم هیأت که در ایران به عنوان یک نهاد اجتماعی و تجلی ظاهری قوی در خیابان‌ها است را در بسیاری از کشورها نداریم.

وی با بیان اینکه در دنیا دین یک مسئله شخصی بوده و به خود افراد مربوط است، عنوان کرد: یک سری آرمان‌ها و آموزه‌های فرهنگی در عمق هیأت وجود دارد که قبل از شکل‌گیری آن باید به آن توجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اندیشمند آرژانتینی با اشاره به اینکه ارزش‌های هیأتی را باید به عنوان فرهنگ‌سازی در دنیا معرفی کنیم، مطرح کرد: اگر بتوانیم این ارزش‌ها را به عنوان فرهنگ بین الملل معرفی کنیم مردم نیز می‌توانند بسیاری از مشکلات خود ازجمله فقر، ظلم و ستم، بی عدالتی و ... را بر طرف کنند.

وی با بیان اینکه خدمات اجتماعی یک پروژه مشترک میان تمام ادیان است، خاطرنشان کرد: اخیرا بسیاری از حرکت‌های دینی وارد فازی شدند که حکومت به عنوان یک سیاست نتوانسته بحران‌های جامعه را برطرف کرده و دست به دامان ادیان شده است.

اسعد افزود: هیأت نیز می‌تواند از چنین ظرفیتی استفاده کرده و با معرفی یک الگوی موفق بسیاری از مشکلات دنیا را برطرف کند.

وی با اشاره به اینکه دنیا یک دنیای سکولار بوده و دین باید جزعی از زندگی مردم باشد نه کل آن، تصریح کرد: در کشوری مثل جمهوری اسلامی ایران که حکومت مذهبی و حسینی وجود دارد باید شرایطی را به وجود آورد تا هیأت ظرفیت‌ها و کارکردهای خود را به دنیا اثبات کند.

این دانشمند آرژانتینی با بیان اینکه هیأت‌های شاخص و برنامه‌ریزی را باید در کشورهای دیگر نیز فعال کنیم، یادآور شد: بجای ایجاد یک حرکت جدید باید ظرفیت‌ها و هیأت‌های موفق را در دیگر کشورها راه‌اندازی کرده و به گونه‌ای این ظرفیت را با الگوسازی به جهانیان معرفی کنیم.

کد خبر 4756021

منبع: مهر

کلیدواژه: امام حسین ع کربلا اربعین حسینی اربعین 98 کنفرانس بین المللی آیت الله جوادی آملی امام حسین ع معرفی کتاب پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی فلسفه پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی نقد کتاب پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات علوم انسانی خانه اندیشمندان علوم انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۸۰۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.


رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificas در کشور اسپانیا از سال ۲۰۰۴ مشغول به فعالیت است.


این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از ۳۲ هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین ۲۰۰ کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.


سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن ۵۰ درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود.


شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن ۴۰ درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است، که جزء ۱۰ درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود.


شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن ۱۰ درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations می‌باشد.


بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه ۲۰۲۴)، دانشگاه بیرجند رتبه ۲۷۳۸ را در بین ۳۱۷۰۲ دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه ۵۰ ملی را در میان ۴۵۷ موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.


از جمله اهداف این رتبه بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.


شایان ذکر است یکی از مهم‌ترین تغییراتی که در سال ۱۴۰۲ در این خصوص اعمال شد، تغییر وب‌سایت دانشگاه با هدف ارتقای فعالیت‌های الکترونیکی، دسترس‌پذیری، بهبود مخاطب پذیری و برجسته نمودن ماژول‌های پژوهشی در وبگاه بود که تاثیر ملموس آن در ارتقای رتبه وبومتریک دانشگاه مشهود است.

دیگر خبرها

  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • پیش‌بینی جالب یک فعال بازار درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • پیش‌بینی یک فعال بازار: طلا در هفته آینده به این قیمت می‌رسد
  • دولت عزم خود را برای بازدارندگی در عرصه اقتصادی جزم‌ کند
  • معرفی تیم‌های جام جهانی فوتسال/ تیم ملی ایران درمیان غول های دنیا
  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • یک پله سقوط مقصودلو و طباطبایی در رنکینگ جهانی شطرنج
  • «وعده صادق» ایران را به عنوان یک قدرت جهانی معرفی کرد
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند