Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به آماده‌سازی ۶۰۰۰ دستگاه اتوبوس برای سفر‌های زیارتی پایان ماه صفر، از ابلاغ شیوه‌نامه سفر‌های زیارتی امام رضا (ع) به ادارات کل استان‌ها در این ایام خبر داد. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، داریوش باقرجوان درباره آماده‌سازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای برای سفر‌های زیارتی پایان ماه صفر خصوصاً در مسیر مشهد مقدس، اظهار داشت: شیوه‌نامه سفر‌های زیارتی به مشهد مقدس در ایام پایانی ماه صفر آماده و به ادارات کل استانی ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ادامه داد: در شیوه‌نامه مذکور چارچوب‌های مورد نیاز بسته شده است، در بحث هماهنگی شرکت‌های حمل‌ونقل و نحوه همکاری آن‌ها در این طرح، همچنین تعداد ناوگان مورد نیاز هماهنگی‌ها انجام شد، تعداد این ناوگان بسته به میزان زواری که پای پیاده مشرف می‌شوند، از طریق ستاد زیارت خراسان رضوی اعلام می‌شود و بدین ترتیب نحوه همکاری در سفر‌های بازگشت هم مورد توجه قرار گرفته است.

* تعیین استان معین استان خراسان رضوی در تهیه اتوبوس برای زوار

وی بیان کرد: برخی از استان‌ها در این سفر‌های زیارتی، استان معین مشهد مقدس خواهند بود خصوصاً در سفر‌های بازگشت.

باقرجوان توضیح داد: در این ایام تعدادی از زائران در رفت پای پیاده به حرم امام رضا (ع) مشرف می‌شوند و در بازگشت از ناوگان اتوبوسی استفاده می‌کنند که به همین منوال طبق روال سال‌های گذشته ناوگان کمکی در اختیار استان خراسان رضوی قرار می‌گیرد تا زائران را به مقاصد خود منتقل کنند.

* طرح سفر‌های زیارتی مشهد مقدس از ۶ آبان تا ۱۰ آبان

مدیرکل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با بیان اینکه طرح سفر‌های مشهد مقدس و ایام پایانی ماه صفر از روز دوشنبه ۶ آبان ماه آغاز می‌شود، اضافه کرد: روز ۱۰ آبان پایان این طرح است.

* ۶۰۰۰ دستگاه اتوبوس برای سفر‌های زیارتی پایان ماه صفر

وی اظهار داشت: برای سفر‌های زیارتی پایان ماه صفر ۶ هزار دستگاه اتوبوس مدنظر قرار گرفته است ضمن آنکه ۸۰۰ دستگاه اتوبوس هم به عنوان فوق‌العاده و ذخیره در نظر گرفته شده است، اما این ارقام با توجه به استقبال زائران قابل افزایش است.

باقرجوان بیان کرد: برآورد ورود زائران پای پیاده به مشهد مقدس طی این ایام نشان خواهد داد که چه میزان ناوگان برای سفر‌های بازگشت لازم است، چون همان‌گونه که اعلام کردیم بخشی از زائران ترجیح می‌دهند در سفر رفت پای پیاده به حرم امام رضا (ع) مشرف شوند خصوصاً زائران استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی.

مدیرکل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با بیان اینکه هماهنگی‌ها برای جابه‌جایی زوار با شرکت‌های تعاونی حمل‌ونقلی انجام شده است، اضافه کرد: این ۶ هزار دستگاه اتوبوس طبق روال همه سال مشارکت می‌کنند و ۸۰۰ دستگاه اتوبوس هم آماده و فوق‌العاده است تا زائرانی که پای پیاده مشرف شده‌اند در سفر بازگشت بابت تأمین ناوگان دغدغه نداشته باشند.

وی توضیح داد: بعضی از زائران با اتوبوس به مشهد مقدس می‌روند و در سفر بازگشت هم با همان اتوبوس بازمی‌گردند، اما معمولاً تعدادی از زائران پای پیاده مشرف می‌شوند که در بازگشت از اتوبوس استفاده می‌کنند.

مدیرکل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اظهار داشت: قرار شد تعداد کاروان‌هایی که به صورت پای پیاده اعزام می‌شوند طی هماهنگی از سوی ستاد زیارت استان خراسان رضوی اعلام شود تا از نظر تأمین ناوگان برای سفر بازگشت مشکل خاصی نداشته باشند؛ بنابراین گزارش شماره تلفن‌های پایان مسافربری امام رضا ۳۸۵۱۹۵۰۲-۰۵۱ و پایانه مسافربری معراج ۰۵۱۳۶۹۱۰۳۷۰ آماده پاسخگویی به سؤالات و رسیدگی به شکایات هم‌وطنان است منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معین استان خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۸۳۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارز حج ۱۴۰۳ تأمین شد

رئیس سازمان حج و زیارت از واریز ارز مورد نیاز حج تمتع۱۴۰۳ از سوی بانک مرکزی به حساب این سازمان خبر داد و درباره اعتراض‌هایی که به قیمت حج امسال شده است، گفت: هزینه ارزی حج نسبت به سال گذشته ۳۱۹ دلار کمتر است، تغییرات نرخ ارز و بلیت هواپیما موجب همپوشانی در هزینه‌ها شده است.

به گزارش ایسنا، همایش سراسری «روحانیون، معین و معینه‌های کاروان‌های حج ۱۴۰۳» پنجشنبه ششم اردیبهشت‌ماه با حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در قم برگزار شد. در این همایش جمعی از روحانیان، معین و معینه‌های کاروان‌های حج دیگر استان‌ها حضور داشتند. امسال حدود ۸۷ هزار نفر از ایران به حج اعزام می‌شوند و اعزام کاروان‌های آنها از ۲۴ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود.

۹۰۰ هزار نفر در نوبت حج واجب

حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به اینکه نزدیک به ۹۰۰ هزار نفر در نوبت تشرف به حج تمتع قرار دارند، اظهار کرد: در سال‌های اخیر تلاش شده است با کاهش تعداد خادمان و عوامل، زائران بیشتری به سرزمین وحی اعزام شوند.

او با بیان اینکه با گذشت نزدیک به دو دهه از نام‌نویسی حج، شماری از افرادی که ثبت‌نام کرده بودند بدون آنکه چشمشان به خانه خدا بیافتد از دنیا رفتند، افزود: درحج پیش‌رو کمترین نرخ اعزام خادمان و عوامل را  نسبت به تمام دوره‌های گذشته حج خواهیم داشت و با کاستن از تعداد خادمان، تعداد هفت کاروان به زائران خانه خدا افزوده شده است.

نواب همچنین تجدید نظر در برنامه‌های گذشته را با توجه به تحولات و شرایط روز را ضروری خواند و تاکید کرد: هدف ارائه خدمات بیشتر از سوی  خادمان است.

او خطاب به حاضران گفت: زائرانی که سال‌ها در نوبت بوده‌اند اکنون مطالبه‌گر هستند، لازم است به مهمانان خانه خدا بیشتر سر بزنیم و به آنها محبت کنیم؛ چرا که ائمه هم اینگونه بودند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره با ارتقاء سطح دانش و معلومات زائران نسبت به گذشته توصیه کرد: روحانیون کاروان‌ها شایسته است آگاه و به‌روز باشند و در انجام مسئولیتی که همگی به‌عهده داریم اخلاص را در اولویت قرار داده تا در دل زائران خانه خدا نفوذ کند.

نواب ادامه داد: با تلاش دست‌اندرکاران حج و زیارت مبلغی با صرفه‌جویی و یا به دلیل ارائه نشدن خدمات در کشور میزبان در حج گذشته بازگردانده شده است که به‌زودی به حساب حجاج واریز خواهد شد.

او بیان کرد: در کشور تصور بر این است که هزینه حج گران است در حالیکه هزینه‌ها در خارج از  کشور بر مبنای نرخ ارز خارجی محاسبه می‌شود.

هزینه حج ۱۴۰۳ از ۱۶۲ تا ۱۸۸ میلیون تومان اعلام شده است.  ارز حج نیز به مبلغ ۳۹ هزار تومان تعیین شده است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با خوانش انگاره‌های چند نظرسنجی در حج گفت: ارزیابی روحانیون در حج در دو مدل انجام می‌شود، یکی توسط رابطین و دیگری هم از طریق نظرسنجی اینترنتی که از حجاج انجام می‌شود و در اعزام‌ها تاثیرگذار است.

در منا و عرفات کمبود فضا داریم 

سید عباس حسینی، رئیس سازمان حج و زیارت نیز با اشاره به شعارحج امسال «حج؛ قرآن محوری، همدلی و اقتدار امت اسلامی، دفاع از فلسطین مظلوم» اظهار کرد: یکی از راهبردهای امام خمینی(ره) برای حمایت از ملت فلسطین، حج ابراهیمی و مراسم برائت از مشرکین بود و این راهبرد  با توجه به شرایطی که درجهان اسلام حاکم است تا به امروز دنبال شده است.

او ادامه داد: درباره فعالیت‌ها و برنامه‌های اجرایی و فرهنگی تمام تلاش خود را به کار بسته‌ایم تا در این عملیات بزرگ که دربرگیرنده بیش از ۸۵ هزار نفر است عملکرد موفقی داشته باشیم. هرچند در این مسیر چالش‌های متعددی هم وجود دارد که از آن آگاه هستیم.

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: با تلاش بانک مرکزی و همکارانمان، ارز مورد نیاز حج  وارد حساب این سازمان شده است و صدور ویزای زائران درحال پیگیری است.

او افزود: در حالیکه با تلاش صورت گرفته هزینه ارزی حج نسبت به سال گذشته ۳۱۹ دلار کمتر است، تغییرات نرخ ارز و بلیت هواپیما موجب همپوشانی در هزینه‌ها شده است، اما در خدمات‌دهی در بخش‌های مختلف هیچ تغییری نسبت به سال‌های گذشته وجود ندارد و این موارد برای زائران باید تبیین شود.

حسینی خطاب به روحانیان کاروان‌ها گفت: ما با چالش‌های متعددی روبرو هستیم به عنوان مثال در منا و عرفات کمبود فضا داریم و لازم است  پیش از سفر، این موارد برای زائران تبیین شود.

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به وضعیت جسمی زائران و حضور افراد کهنسال در کاروان‌ها، توجه به این دسته از زائران را خواستار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین رکن‌الدینی، معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری هم توصیه‌هایی به حاضران داشت و گفت:  انتظار این است که سیاست‌های بعثه مقام معظم رهبری در این سفر معنوی رعایت شود.

او درباره نحوه پرکردن اوقات فراغت زائران بعد از انجام اعمال و مناسک حج توضیحاتی داد و با اشاره به اجرای طرح کتابخانه فرهنگی سیار، گفت: زائران در مکه در بیش از ۶۰ هتل اسکان دارند و می‌توان مسابقات کتابخوانی هم برگزار کرد.

رکن‌الدینی با اشاره به شُبهاتی که ممکن است درحج مطرح ‌شود، یادآورشد: روحانیون و زائران زبان‌دان با رعایت مسائل به این شبهات پاسخ دهند و به «طرح مودت» اهتمام بورزند.

آیت‌الله شیخ جواد مروی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و از اساتید درس خارج دیگر سخنران این همایش بود که در باب ارشاد سخن گفت و ارشاد را نیازمند توجه به ضرورت‌هایی دانست و گفت: شما به عنوان مبلغ باید رفتاری توأم با محبت داشته باشید و با آگاهی در میان مردم حاضر شوید.

او ادامه داد: دنیا تشنه شنیدن معارف حق اهل بیت است و حج امسال یک فرصت ویژه برای ما و انقلاب اسلامی ایران ایجاد کرده است که در تاریخ بی‌بدیل است و در این راستا باید به وظیفه خود در راستای حفظ وحدت و انتقال درست معارف اهل بیت(ع) عمل کنیم.

این همایش با تشریح اقدامات فرهنگی توسط حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی اخویان، مدیر امورآموزشی و فرهنگی معاونت فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری و بیان توصیه‌ها و ملاحظات حراستی توسط حجت‌الاسلام والمسلمین سید یاسین موسوی‌زاده ادامه یافت و سپس حجت‌الاسلام والمسلمین غلام‌عباس عشرتی مدیر جذب و سازماندهی معاونت فرهنگی بعثه با ارائه آماری گفت: برای حج امسال  بیش از ۷۱۰  نفر روحانی، معین و معینه اعزام خواهند شد و انتظار می‌رود با حضور و فعالیت بانوان معینه، خدمات مطلوبی به بانوان حج‌گزار ارائه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • ضرورت تسهیل مسیرهای حمل‌ونقل جاده‌ای برای سفر زائران
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • ۲ هزار و ۸۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردو‌های زیارتی مشهد مقدس اعزام شدند
  • نامه مهم قالیباف به رئیسی
  • اعزام ۲۸۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردوهای زیارتی مشهد مقدس
  • اعزام بیش از ۲۰۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردوهای زیارتی مشهد مقدس
  • نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم دینی رضوان آبان ماه برگزار می‌شود
  • امام جمعه اهواز به مسئولان: تنها تا مهر و آبان ماه جاری برای کار کردن وقت دارید
  • ارز حج ۱۴۰۳ تأمین شد