Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، سباستین پینرا،‌ رئیس‌جمهور شیلی در توئیتی نوشت: امروز، تظاهرات بزرگ و آرامی را شاهد بودیم. در این تظاهرات مردم شیلی کشوری عادلانه‌تر و متحدتر را خواستار شدند. این تظاهرات راهگشای مسیری بازتر به امید و آینده است. همه ما پیام شما را شنیدیم و برای ساختن یک شیلی بهتر برای همه دراین مسیر حرکت خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.

حرکت‌های اعتراضی در شیلی که از یک هفته پیش آغاز شده مدام اوج گرفته و به درخواست کناره‌گیری رئیس جمهوری رسیده است. روز جمعه تنها در پایتخت شیلی یک میلیون نفر به خیابان‌ها آمدند و علیه دولت تظاهرات کردند.

بر پایه برآورد مدیریت شهری سانتیاگو، پایتخت شیلی روز جمعه تنها در این شهر یک میلیون نفر به خیابان آمدند تا علیه سیاست‌های اقتصادی دولت اعتراض کنند.

اعتراض‌ها یک هفته پیش و در واکنش به افزایش بهای بلیط مترو در سانتیاگو آغاز شد. دامنه این اعتراض‌ها به خصوص از روز چهارشنبه که اتحادیه‌های کارگری اعلام اعتصاب عمومی کردند بسیار گسترش یافت.

اتحادیه‌های کارگری و نهادهای مدنی از شهروندان خواسته بودند به خیابان‌ها بیایند و بزرگترین جنبش اعتراضی تاریخ شیلی را رقم بزنند.

بنابر گزارش‌ها این اتفاق روز جمعه رخ داد و در سانتیاگو حدود یک میلیون نفر به خیابان آمدند. در پایتخت شیلی معترضان هنگام عبور از مقابل ساختمان‌های دولتی خواستار کناره‌گیری رئیس جمهوری، سباستیان پینرا شدند.

کارلا روبیلار، شهردار سانتیاگو می‌گوید حرکت‌های اعتراضی پس از یک هفته به تجسم "قدرت تغییر" بدل شده است. او در یک پیام توئیتری روز جمعه را به خاطر حضور یک میلیون شهروند معترض در خیابان‌های پایتخت "یک روز تاریخی" خواند.

شهردار سانتیاگو "راهپیمایی مسالمت‌آمیز" حدود یک میلیون نفر در این شهر را نمایش "رویای یک شیلی جدید" توصیف کرد. همزمان با این راهپیمایی صدها هزار شهروند شیلی در چند شهر دیگر دست به تظاهرات زدند.

طی یک هفته گذشته حرکت‌های اعتراضی در شیلی در مواردی به خشونت کشیده شده است. پیش از این و در پی شدت گرفتن درگیری‌ها، در سانتیاگو و بندر والپارایسو برای دو هفته وضعیت اضطراری اعلام شده بود.

جنبش اعتراضی در شیلی در حالی اوج گرفته که دولت سباستین پینرا ضمن لغو افزایش بهای بلیط مترو و عذرخواهی از شهروندان به خاطر سیاست‌های ریاضتی وعده داده مجموعه‌ای از اصلاحات اقتصادی را به اجرا بگذارد.

معترضان شیلی در این بین خواستار افزایش دستمزدها و بهبود خدمات بهداشتی و آموزشی شده‌اند. برخی از تظاهرکنندگان همچنین خواهان اصلاح قانون اساسی شیلی هستند.

خبرگزاری آلمان به نقل از موسسه ملی حقوق بشر شیلی گزارش داده که در یک هفته گذشته دست‌کم ۱۹ نفر در جریان ناآرامی‌ها کشته شده‌اند.

این موسسه می‌گوید در درگیری‌های روزهای گذشته میان معترضان و نیروهای انتظامی و پلیس ۵۸۵ نفر مجروح و دو هزار و ۸۴۰ نفر بازداشت شده‌اند.

 

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۸۶۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟

به گزارش همشهری آنلاین، عبدالمطهر محمدخانی؛ رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران در روزنامه همشهری نوشت، روسای جمهور در ادوار مختلف، سفرهای استانی به بخش‌های مختلف کشور را در دستور کار داشتند اما کلانشهر «تهران» به‌دلیل آنکه پایتخت و محل حضور وزارتخانه‌ها و مراکز دولتی است، هرگز جایگاهی در برنامه‌ها نداشت و از این‌رو شهرداری در همه ادوار تنها هزینه حضور دولت را پرداخت می‌کرد و در مواجهه با گره‌های موجود نمی‌توانست دولت را تمام‌قد با خود همراه کند که این روند مشکلات بسیاری را به تهران تحمیل کرد.
از سوی دیگر، شهرداری در برخی پروژه‌ها نیاز به همراهی دولتمردان دارد که هرگز از سوی دولت‌های گذشته عملیاتی نشده است. حضور شهردار تهران در هیأت دولت از همان روزهای ابتدایی رهاوردهای بسیاری برای شهر داشته ‌که یکی از آنها همراهی دولت برای انعقاد قراردادهای واردات واگن و وسایل حمل‌ونقل برقی و همچنین بازدید رئیس‌جمهور از جنوب پایتخت بود. روز پنجشنبه در یک رخداد کم‌نظیر، دولت سیزدهم تصمیم گرفت تا از بخش‌های مختلف جنوب تهران بازدیدی داشته باشد و طی دیدار با مردم، گره از مشکلات شهروندان باز کند؛ بازدیدی که برای نخستین‌بار طی ادوار مختلف انجام شده بود و شهروندان توانستند دغدغه‌های خود را با رئیس‌جمهور، وزرا و مدیران شهری به‌صورت همزمان در میان بگذارند. در این میان رئیس‌جمهور، وعده افتتاح چند مرکز درمانی و بیمارستانی را به مردم منطقه۱۷ داد؛ منطقه‌ای که در این زمینه دچار کمبود سرانه است. نوسازی بافت فرسوده نیز یکی از دغدغه‌های مردم در جنوب شهر تهران است که ارائه بسته‌های تشویقی و هماهنگی با شهرداری برای نوسازی در دستور کار رئیس‌جمهور قرار گرفت. مسئله کمبود برق و خاموشی نیز دیگر دغدغه مردم تهران به‌خصوص در فصل تابستان است که رئیس‌جمهور در این خصوص عنوان کرد: «با تولید ۸۰۰۰مگاوات برق، ناترازی رفع شده است.» همچنین بحث وجود بافت مسکونی در حریم ریلی راه‌آهن دیگر مطالبه شهروندان بود که دولت برنامه‌های خود را برای رعایت حریم ریلی و حل پلاک‌های مسکونی‌ تشریح کرد. در این دیدار خبری خوش به پایتخت‌نشینان داده شد: ۱۳هزار پلاک در منطقه۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به‌عنوان پلاک فرسوده هستند و درصورت موافقت هیأت دولت با امکان ساخت‌وساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود و امکان ساخت ۳۰هزار واحد مسکونی فراهم خواهد شد. وزیر کشور نیز به همراه مدیران شهری بازدیدی از عملیات عمرانی فاز دوم پروژه بزرگراه شهید بروجردی، ابرپروژه باغ‌راه حضرت فاطمه زهرا(س) و شن‌چاله‌ها داشت که برای رفع معارضان پروژه بروجردی نیز دستوراتی از سوی وی صادر شد. همچنین بنا شد تا دولت طرحی برای انتقال بازار آهن شادآباد ارائه کند. صیانت از حریم پایتخت دیگر موردی بود که در این بازدید بر آن تأکید شده است. یکی دیگر از موضوعاتی که سال‌ها مردم منطقه۱۷ را درگیر کرده، وجود تیرهای برق معارض و فرسوده بود و حضور این تیرها باعث سختی رفت‌وآمد خودروهای امدادی می‌شد که رئیس‌جمهور دستور جمع‌آوری این تیرها را دادند. بازدید صورت‌گرفته در ششم اردیبهشت‌ماه، آورده‌های بسیاری برای پایتخت‌نشینان به‌خصوص مردم جنوب شهر داشت و به یاری خدا، گره مشکلات چندین و چندساله پایتخت ‌باز خواهد شد. به‌نظر می‌رسد طی ادوار مختلف شهرداری این هماهنگی بین مدیریت شهری و دولت در نوع خود کم‌نظیر است و پیوند دولت خدمتگزار و شهرداری تهران با یکدیگر را می‌توان به‌عنوان مسیری برای بهبود چالش‌های موجود در پایتخت دانست که به‌عنوان یک الگو برای ادوار بعدی درنظر گرفته خواهد شد.

کد خبر 847383 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها علیرضا زاکانی شهرداری شهردارى تهران تهران

دیگر خبرها

  • فیلم/وضعیت خیابان‌های تل آویو و تظاهرات ضددولتی صهیونیست‌ها
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم
  • کنعانی: صدای خُرد شدن استخوان‌های صهیونیسم جهانی بیش از هر زمان دیگری به گوش می‌رسد
  • کنعانی: صدای خرد شدن استخوان‌های صهیونیسم به گوش می‌رسد
  • واکنش مقتدی صدر به تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا
  • حمایت مقتدی صدر از تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟
  • جمیله علم الهدی خطاب به غربی ها: به ایران بیایید و وضعیت زنان را ببینید