Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@23:30:59 GMT

دفاتر تسهیل‌گری تقویت شود

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۸۷۴۵۵

دفاتر تسهیل‌گری تقویت شود

احمد ترحمی با اشاره به فعالیت دقیق و اثربخش دفاتر تسهیل‌گری افزود: پیشرفت کاری حاصل شده در این دفاتر در همین مدت کوتاه مشخص بوده و عمده دلیل این موضوع، پیچیدگی و کندی سیستم اداری و از طرفی انگیزه، دانش و تخصص کارشناسان این دفاتر است که موجب سرعت بخشیدن به روند انجام امور و پیشبرد اهداف شده و این ظرفیت باید در تمامی حوزه‌ها مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با قول همکاری هرچه بیشتر در راستای پیشبرد اهداف تعیین شده برای دفاتر تسهیل‌گری، به نیاز برخی مناطق استان به خدمات این دفاتر اشاره کرد و  ادامه داد: نیاز به وجود دفتر تسهیل‌گری در برخی دیگر از نقاط استان احساس می‌شود و باید این موضوع مورد توجه قرار گرفته یا این محلات نیز در پوشش دفاتر تسهیل گری موجود قرار گیرند و به عبارتی حوزه فعالیت این دفاتر گسترش یابد.

این مسئول خاطر نشان کرد: همکاری دستگاه‌های اجرایی با دفاتر تسهیل‌گری باید به یک وظیفه سازمانی تبدیل شود و تداوم داشته باشد و پیشنهاد می‌شود بودجه‌ای پایدار برای این دفاتر از محل بودجه کشور تخصیص یابد.

به گزاش روز شنبه اداره‌کل روابط عمومی استانداری یزد، همچنین مدیر اداره طرح و برنامه و امور استان‌های سازمان امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور  گفت: در بازدید انجام شده از شهرستان بهاباد و بررسی اعتبارات و نحوه هزینه‌کرد آن ، اقدامات انجام شده مطابق گزارش عملکرد ارسالی رضایت بخش بوده و امیدواریم این اقدامات زمینه‌ساز بهبود وضعیت مناطق کمتر برخوردار کشور و کاهش آسیب‌های اجتماعی در این مناطق باشد.

صغری احسانی همچنین حضور مردم در عرصه‌های اجتماعی و تقویت مشارکت مردمی در امور جامعه را امری ضروری دانست و افزود: ‌امیدواریم با افزایش میزان همکاری و همدلی مردم، شاهد اثرگذاری بیشتری در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی باشیم.

همچنین مدیر اداره ساماندهی سکونت‌گاه های غیررسمی و مناطق حاد و بحرانی وزارت کشور از نگاه مثبت و موثر مدیریت ارشد استان و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد، فعالیت‌های انجام شده در دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و دفاتر تسهیل‌گری استان را رضایت بخش و عامل تداوم تخصیص بودجه در سال‌جاری دانست.

لیلا باتمانی  ابراز امیدواری کرد با وجود فعالیت‌ها و اقدامات مفید و موثر دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد، شاهد احساس تکلیف در دیگر دستگاه‌ها و تقویت همکاری و همکاری جدی‌تر آن‌ها با دفاتر تسهیل‌گری محلات استان باشیم و در راستای اهداف تعیین شده گام برداریم.

وی، ملاک تحت پوشش قرار دادن دفتر تسهیل‌گری را میزان جمعیت منطقه یا مناطق تحت پوشش آن دفتر دانست و گفت: براساس میزان توانایی دفاتر تسهیل‌گری و جمعیت یک منطقه، تعداد محلات و محدوده تحت پوشش این دفاتر مشخص می‌شود.

در ادامه مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد با  قدردانی از همکاری و حمایت‌های گسترده و موثر سازمان امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور، از پیگیری های معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار در حوزه مناطق کمتر برخوردار تشکر کرد و نگاه مثبت وی را از عوامل تاثیرگذار در تعامل دفاتر تسهیل‌گری و ادارات استان دانست.
فخرالسادات خامسی  با اشاره به تمدید بودجه مربوط به دفاتر تسهیل‌گری از سوی سازمان امور اجتماعی ‌وزارت کشور، ابراز امیدواری کرد با تداوم این حمایت‌ها و همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی ، وضعیت مناطق کمتر برخوردار بهبود یافته و خطرات مربوط به آسیب‌های اجتماعی در این مناطق کاهش یابد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد استانداری یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۸۷۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سید جمال سجادی پور در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این شهرستان آموزش، نظارت و ورود قاطع به میدان مبارزه با مواد مخدر در شهرستان میبد از سوی این شورا تاکید کرد.


سجادی پور بابیان اینکه دستگاه‌های فرهنگی از جمله آموزش و پرورش که تعلیم و تربیت ۲۶ هزار نفر دانش آموز را برعهده دارد و ورزش و جوانان متولی امور جوانان است باید پای امور جوانان باشند افزود: شبکه بهداشت باید با آموزش و تبین، آسیب‌های خودکشی و طلاق و دیگر آسیب‌های اجتماعی را با ارائه راهکار‌های مناسب کاهش و شورا و شهرداری از بودجه‌های فرهنگی در رفع آسیب‌ها هزینه کند.


فرماندار میبد به نقش فضای مجازی در شکل گیری بسیاری از آسیب‌ها اشاره و تصریح کرد: اگر آسیبی دانش آموزان و جوانان ما را درجامعه به بیراه می‌برد ضعف دستگاه‌های ماست و باید با نظارت و آموزش و مشاوره این آسیب‌ها از سیمای جوان و جامعه ما زدوده شود.


وی گفت: دستگاه‌های فرهنگی و همه کسانی که تربیونی در اختیار دارند از این ظرفیت‌ها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • تقویت نشاط اجتماعی با ترویج فرهنگ پهلوانی در جوانان و نوجوانان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • اشتاین‌مایر کنفرانسی درباره جنگ غزه را لغو کرد
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را هم اخراج کرد!
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» برای ۱۵۰ نفر خادمیار مرکزی برگزار شد
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • سفر منطقه‌ای استاندار اصفهان به شرق شهرستان اصفهان