Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود ملکی عصر شنبه در نشستی با مسئولان وزارت نیرو و جمعی از مدیران چهارمحال و بختیاری در خصوص پیگیری اجرای طرح‌های تامین آب مرتبط با شهررستان بروجن تاکید کرد: در سال‌جاری تنها ۱۷ میلیارد ریال از فصل آب و فاضلاب اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای این شهرستان اختصاص یافت.

وی افزود: این مبلغ اعتبار پاسخگوی تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های آب و فاضلاب در شهرستان بروجن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملکی تصریح کرد: به همین منظور ضرورت دارد تا وزارت نیرو نگاه ویژه‌تری به وضعیت بحرانی تامین آب آشامیدنی در شهرستان بروجن داشته باشد.

وی با اشاره به مشکل تامین آب در سفیددشت و کاهش کیفیت آب آشامیدنی فرادنبه از شهرهای شهرستان بروجن یادآور شد: تکمیل ۸ کیلومتر باقیمانده از طرح انتقال آب بن به بروجن و بهره‌برداری سریع‌تر از این طرح نقش اساسی در رفع مشکلات مرتبط با آب آشامیدنی این شهرستان ایفا می‌کند.

فرماندار شهرستان بروجن اظهار داشت: تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی در شهر فرادنبه نیاز به حفر چاه جدید ندارد.

وی گفت: اصلاح و تعویض ۷ هزار و ۵۰۰ متر از طول خط انتقال آب از چاه آهکی تا مخزن فرادنبه باعث افزایش کیفیت آب آشامیدنی در این شهر خواهد شد.

ملکی تاکید کرد: فرسودگی شبکه انتقال آب منجر به کدورت و کاهش کیفیت آب و بدنبال آن ایجاد مطالبه‌گری و نارضایتی بین برخی شهروندان شده است.

وی افزود: تامین اعتبار مورد نیاز و تسریع در روند اجرای عملیات تعویض شبکه انتقال آب فرسوده در شهرستان بروجن ضرورت دارد.

به گزارش ایرنا، فرماندار شهرستان بروجن به همراه مسئولانی از وزارت نیرو و جمعی از مدیران چهارمحال و بختیاری و شهرستان به صورت میدانی از وضعیت منابع آب آشامیدنی و تصفیه‌خانه شهرستان بروجن بازدید و مشکل کمیت و کیفیت آب آشامیدنی در این شهرستان را بررسی کردند.

خشک‌سالی‌های یک دهه اخیر در نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری و به خصوص شهرستان بروجن باعث بروز مشکلاتی در تامین آب مورد نیاز برای مصارف آشامیدنی، صنعت و کشاورزی شده است.

کاهش شدید منابع آب، پائین رفتن سفره‌های زیرزمینی و خشک شدن قنات‌ها، رودخانه‌ها و چشمه‌ها از مهمترین خسارت‌های جبران‌ناپذیر خشک‌سالی‌های دهه اخیر در چهارمحال و بختیاری و شهرستان بروجن به شمار می‌رود.

در روزهای گذشته نیز مسایل مرتبط با آب شهرستان بروجن در نشست‌های مختلفی از سوی نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی، یک تیم از وزارت نیرو و مدیران عامل شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی چهارمحال و بختیاری مورد بررسی قرار گرفته بود.

بروجن در ۶۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بروجن فرمانداری بروجن چهارمحال وبختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۸۹۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است

رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه استان به‌ علت عدم توسعه در حوزه راه‌‌ها در بن‌بست قرار گرفته، گفت: اختصاص اعتبار جهت تکمیل خط ریلی باید در اولویت قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، بهمن میری در اجلاس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری، با اشاره به عمده مطالبات جهت جذب اعتبار، اظهار داشت: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام شهرها و روستاهای شهرستان کیار مورد تقاضاست.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از دفن زباله و مدیریت پسماند در شهرها و روستاهای تابعه استان، تصریح کرد: استقرار کارخانه پسماند زباله جهت شهرستان‌های کیار،کوهرنگ، اردل و فارسان نیازمند برنامه‌ریزی و اختصاص اعتبار ویژه است تا بخشی از مشکلات زیست‌ محیطی و آسیب‌های ناشی از دفن غیربهداشتی زباله‌ها بر سلامتی مردم مدیریت شود.

میری با اشاره به اینکه استان چهارمحال و بختیاری به‌ علت عدم توسعه در حوزه راه‌‌ها در بن‌بست قرار گرفته، افزود: برای خروج این استان از بن‌بست، توسعه محورهای مواصلاتی و ایجاد کریدورهای ارتباطی از ضروریات است.

رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: برای همین اختصاص اعتبار جهت تکمیل خط ریلی، جاده‌ها و تونل‌ها  و همچنین افزایش تعداد پرواز‌های فرودگاه به استان‌ها و کشورهای دیگر باید در اولویت قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه توجه به مناطق محروم  استان چهارمحال و بختیاری و پیشرفت همه جانبه شهرها و روستاها از اهمیت بالایی برخوردار است، تأکید کرد: اهم مطالبات شهرها و روستاهای شهرستان کیار، اجرای روکش آسفالت مسیرهای روستایی، احداث سالن‌های ورزشی چندمنظوره در برخی روستاهای واجدالشرایط، اجرای فیبر نوری درمناطق کم‌برخوردار، تکمیل پروژه‌های گردشگری و تکمیل خطوط گازرسانی به روستاها، بهره‌برداری از گلخانه‌ها، شیلات و کلیه طرح‌های اشتغال‌زایی است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • تامین زیرساخت‌های صادراتی مهمترین حلقه زنجیره ارزش
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ شهرستان کیار
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد
  • افتتاح طرح انتقال آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی
  • تأمین آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی