Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مدرس حوزه علمیه گفت: طرح سخنان علم الهدی از تریبون نماز جمعه درست خلاف نظرات رهبر معظم انقلاب است، امام جمعه‌ای که نظراتی را خلاف نظر رهبری طرح کند، مشروعیت ندارد.

«آیت‌الله محسن غرویان»، استاد و مدرس حوزه علمیه قم، در گفتگو با خبرنگار برنا درباره سخنان حجت‌الاسلام علم‌الهدی در خطبه روز جمعه مشهد اظهار کرد: ما مکرر گفته‌ایم که بر تریبون‌های عمومی همچون تریبون نماز جمعه باید نظارت شود و اگر حرف‌های نابه‌جایی از این تریبون‌ها مطرح شد، دفتر ائمه جمعه باید تذکر دهد، مسئله را برای مردم تشریح کرده و ابهامات را برطرف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت‌الله غرویان طرح این سخنان را خلاف نظر مقام معظم رهبری دانست و گفت: طرح این سخنان از تریبون نماز جمعه درست خلاف نظرات رهبر معظم انقلاب است، امام جمعه‌ای که نظراتی را خلاف نظر رهبری طرح کند، مشروعیت ندارد. مقام معظم رهبری جامعه را به وحدت، انسجام و پشتیبانی از دولت دعوت می‌کند.

او تصریح کرد: برخورد با دولت با الفاظ رکیک و نازیبا خلاف بزرگی است آن هم با دولتی که منتخب اکثریت مردم است، قانونی است و رئیس جمهورش مورد تنفیذ قرار گرفته است. متولیان ائمه جمعه باید وظیفه خود را به‌درستی انجام دهند. این موارد بین مردم تفرقه ایجاد می‌کند و موجب وهن روحانیت میشود.

آیت‌الله غرویان با تاکید بر اینکه این حرف‌ها خلاف ادعایی است که خود آقایان دارند، گفت: این آقایان مگر روی منبرها نمی‌گویند جامعه را دو قطبی نکنید؟ اما حرف‌هایی که خودشان مطرح می‌کنند عین دوقطبی بودن است؛ پس فردی که عاملان ایجاد دوقطبی در کشور را لعنت می‌کند، در وهله اول خودش را لعن و نفرین می‌کند چراکه خود این فرد با صحبت‌هایش جامعه را دوقطبی کرده و اختلاف ایجاد می‌کند.

این مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به تغییر رویکرد مردم نسبت به افراطیون، گفت: مردم آگاه شده‌اند و رفتار مردم در انتخابات مجلس خبرگان گذشته به‌خصوص در پایتخت نشان داد تفکرات افراطی توسط مردم رد شده و پذیرفته نمی‌شوند.

ا‌و افزود: همچنین در انتخابات خود خراسان- چه انتخابات شورای شهر مشهد و چه انتخابات مجلس مشهد- مردم نشان دادند چه تفکری را می‌پسندند.

آیت‌الله غرویان گفت: نکته‌ای که امام جمعه باید در نظر داشته باشد این است که نباید حرف‌های ایشان با دولتی که در پایتخت کشور مستقر است و مردمی که در پایتخت جمهوری اسلامی زندگی می‌کنند، آنقدر تقابل داشته باشد.

ا‌و با تاکید بر اینکه افکار افراطی جایی میان مردم ندارد، اظهار کرد: مردم در مجلس و خبرگان تهران همه افکار افراطیون را کنار زدند و به افرادی رای دادند که مخالف این تفکر بوده‌اند. مشهد نباید پایگاهی برای مخالفت با پایتخت جمهوری اسلامی ایران شود و این حرف‌های افراطی، تبدیل به پایگاهی شده برای مقابله با دولت قانونی کشور و رای ملت و این موضوع امری خلاف است.

این مدرس حوزه در پاسخ به این سوال که آیا این دیدگاه برخی از افراد که طرح سخنان اینچنین را آزادی بیان قلمداد می‌کنند درست است یا خیر، گفت: آزادی بیان وقتی است که در همان تریبون نماز جمعه مشهد یک هفته از طرف دولت یک نفر را دعوت کنند که به این سخنان پاسخ دهد، در آن صورت آزادی بیان محقق شده است.

او در پایان گفت: چرا در نماز جمعه مشهد پیش از شروع خطبه‌ها یک نماینده از دولت را دعوت نمی‌کنند که در آنجا سخنرانی کند و مسائل را برای مردم تشریح کرده و اتهامات را پاسخ دهد؟ یک جلسه در مشهد، علم‌الهدی ظریف را دعوت کنند، ایشان بیایند سخنرانی کنند و درباره برجام توضیح دهند، این آزادی بیان است اما اینکه هر هفته یک‌طرفه علیه دولت، برجام و دیپلماسی وزارت خارجه صحبت شود اما اجازه ندهند هیچکس پاسخ دهد این آزادی بیان نیست بلکه نوعی دیکتاتوری است.

بیشتر بخوانید: پیام تبریک رئیس سازمان صمت گیلان به مناسبت روز ملی صادرات 10 شهر و بخش جدید در استان خواهان برگزاری نمازجمعه هستند

خبرنگار: مهناز براتی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حسن روحانی دولت رهبر معظم انقلاب مشهد مقام معظم رهبری نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۹۰۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد

ابوالقاسم رئوفیان دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین و عضو هیأت‌عالی شورای وحدت نیرو‌های انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره اهمیت حضور مردم در انتخابات دور دوم مجلس اظهار کرد: احزاب و تشکل‌های سیاسی نسبت به ترغیب و تشویق مردم نسبت به شرکت مردم در انتخابات دور دوم مجلس نقش کلیدی دارند.

او افزود: شرایط اقتضا می‌کند که رسانه ملی و گروه‌های تاثیر گذار از هیچ تلاشی برای تشویق مردم به شرکت در انتخابات فروگذار نکنند و تلاش بیشتری در این حوزه انحام دهند.

رئوفیان متذکر شد: اصلی که به هر نظام سیاسی مشروعیت مردمی می‌بخشد مشارکت مردمی در انتخابات است که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی هم بیش از هر کلید واژه‌ای، به ویژه در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، از این کلیدواژه استفاده کردند تا اینکه مشارکت مردم نسبت به پیش‌بینی‌ها و نظرسنجی‌های رسمی افزایش پیدا کرد.

عضو هیأت‌عالی شورای وحدت نیرو‌های انقلاب اسلامی گفت: مردم از شرایط موجود و عملکرد دولت و مجلس ناراضی‌اند و خواهان تحول هستند.

او متذکر شد: مجلس باید نسبت به ایجاد تحول در جامعه تلاش کند که لازمه تحقق این امر شکل گیری کمیسیون‌های تخصصی مبتنی بر معیار‌های تحول آفرین است. همچنین هیات رئیسه مجلس باید بتواند منشا تغییرات مثبت باشد و لازمه آن انتخاب اعضای با کفایت برای هیات رئیسه است.

رئوفیان درباره اولویت‌های مجلس دوازدهم گفت: نمایندگان مجلس باید به اولویت‌های مردم از جمله کاهش نرخ بیکاری و کنترل نوسان ارز بپردازند، چرا که این موارد مشکلات عدیده‌ای را برای کشور رقم زده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • سفر سردار رادان به خراسان رضوی به دعوت مردم متدین مشهد
  • دیوان‌عدالت، رای به ابطال مصوبه افزایش حقوق کارگران می‌دهد؟/ میرغفاری: مزد ۱۴۰۳ مشروعیت خود را بین جامعه کارگری از دست داده است
  • دعوت از مردم برای شرکت در اجلاسیه ۹۲ شهید والامقام شهرستان باشت
  • رونمایی از کتاب «جنبش علوی، هجرت رضوی» در مشهد
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • شهید مطهری پهلوان جهاد تبین بود
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد
  • رویکرد امتی و جهانی رسانه ملی
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!