Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ستایش مادری که پرچم را در چین بالا برد.

طرفداری- دختران ووشوکار ایران در مسابقات جهانی چین فوق العاده ظاهر شدند و موفق شدند که موفقیت صد در صدی داشته باشند و هر سه ملی پوش ایران به مدال طلا رسیدند.

تیم ملی ووشوی ایران با هدایت راضیه طهماسبی با سه ورزشکار در بخش ساندا شرکت کرد. شهربانو مصنوریان، الهه منصوریان و مریم هاشمی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر برای تان سوال بود که چرا سهیلا منصوریان، خواهر الهه و شهربانو در تیم نبود، باید گفت که او در بخش انتخابی تیم ملی به مریم هاشمی باخت و تنها نتظار گر مبارزه خواهرانش بود.

اولین طلای کاروان ایران به نام شهربانو منصوریان ثبت شد. او که پیش تر 4 مدال طلای جهانی به دست آورده بود، ابتدا کریستینا نورازووای روس را در 2 راند متوالی با اقتدار شکست داد و پس از آن کریستینا اولیورای برزیلی را با اقتدار از پیش روی برداشت و موفق شد که با اقتدار اولین مدال طلای کاروان سه نفره ایران را کسب کند.

پس از شهربانو منصوریان، نوبت مریم هاشمی بود. هاشمی او پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم حریفی از مصر را شکست داد و راهی فینال شد. او که سهیلا منصوریان را در انتخابی از پیش روی برداشت، در فینال موفق شد حریف هندی خود را شکست دهد و دومین مدال طلای کاروان ایران را از آن خود کند. مریم هاشمی نیز مثل شهربانو منصوریان در مسابقات جهانی به مدال پنجم خود رسید.

و اما سومین طلا که توسط الهه منصوریان به دست آمد. دیگر ملی پوش ووشوی ایران در دور نخست ابتدا حریفی از فرانسه را شکست داد. وی در دور دوم حریف لبنانی خود را برد و راهی فینال شد و در فینال نیز موفق شد نماینده ترکیه را شکست دهد تا طلایی شود و سومین مدال طلای کاروان ایران به دست آید.

شهربانو منصوریان که نخستین مدال طلای ایران را به دست آورد، مدال خود را به پسر 3 ماهه اش آرشام تقدیم کرد. او از سه ماه پیش که آرشام را به دنیا آورد تا کنون در اردوهای مختلف بوده است تا خود را برای مسابقات جهانی آماده کند و وقت زیادی برای در آغوش گرفتن نوزاد خود نداشت. منصوریان که در مصاحبه اش گفته اش می خواهد طبق قانون تا 40 سالگی در ووشو فعالیت کند، روزهای سختی را در غیاب فرزند و همسرش پشت سر گذاشت و حالا با خیال راحت می تواند به آغوش خانواده باز گردد.

در روزگاری که نسبت به ورزشکاران زن بی مهری می شود، منصوریان با تلاش و پشتکار خود توانست پرچم ایران را به احتزاز در آورد. اما در این میان باید خانوده او به خصوص همسرش را نیز ستایش کرد که زحمت نگهداری کودک تازه متولد شده را بر عهده گرفت تا همسرش در چین افتخارآفرینی کند.

 

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۹۰۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«نیست‌وَش» افتتاح شد/ تخیلی که بر مبنای خیال صورت می‌گیرد

راضیه نسبی هنرمند عکاس که نمایشگاه «نیست‌وَش» او عصر جمعه ۷ اردیبهشت ماه در خانه هنرمندان افتتاح شد، درباره عنوان این نمایشگاه به خبرنگار مهر گفت: «نیست‌وَش» تعبیری است که مولانا برای «خیال» در دفتر اول مثنوی به کار گرفته، در واقع خیال نتیجه‌ حضور هر پدیده در اندیشه‌ ما و عدم حضور آن در دنیایِ واقع است، بنابراین تخیلی که بر مبنای خیال صورت می‌گیرد، هستِ نیست نما است و چون کارهای من بر مبنای خیال آمیز بودن استوار هست، این عنوان را در نظر گرفتم.

وی درباره آثارش توضیح داد: از آنجایی که برای من پردازش نگاه و دید خلاقانه، بر وسیله ثبت نگاه ارجحیت داشته است از همان ابتدا کارم را با موبایل شروع کردم. همیشه می‌خواستم واقعه یا لحظه‌ای ثبت شود که عناصرِ تصویر در واقعیت نتوانند با هم در یک صحنه جمع بشوند و سعی بر این داشتم که از نمادها و نشانه‌ها در کارهایم یا به عنوان تکرار مفاهیم گذشته‌ آنها یا در جهت ساخت تعابیر جدید استفاده کنم، ضمن اینکه می‌خواستم نورپردازی‌ها و تاریکی‌هایی را خودم برای کارهایم در نظر بگیرم که در لحظه ثبت عکس وجود نداشته اند.

این هنرمند در پایان عنوان کرد: برای من عکس‌ها یا نقاشی‌های سیاه و سفید، مفاهیمِ عمیقی را القا می‌کنند، یعنی ضمن این‌که ذهن محدود به سیاه و سفید می‌شود، آزادی ذهنی هم به همراه دارد که مخاطب، خیال‌پردازانه‌تر به اثر نگاه کند و پارادوکسِ نگاه و بی‌رنگیِ تصویر را کشف کند.

نمایشگاه «نیست‌وَش» تا ۱۴ اردیبهشت ماه در گالری پاییز خانه هنرمندان ایران برقرار است.

کد خبر 6089629

دیگر خبرها

  • پرسپولیس خیال هوادارانش را راحت کرد
  • اتلتیکو مادرید ۳ - ۱ اتلتیک بیلبائو/ خیال شاگردان سیمئونه از بابت کسب سهمیه راحت شد+ فیلم
  • خیال راحت رئال: هر دو ستاره به بایرن می‌رسند
  • وزیر ورزش و جوانان مهمان ویژه فینال فوتسال جام ملت‌های آسیا
  • لوپتگی حالا شیطان است؛ اسلوت بهترین شغل دنیا را می‌گیرد
  • سرمربی تایلند: ایران نتوانسته راحت رقبا را شکست دهد
  • «نیست‌وَش» افتتاح شد/ تخیلی که بر مبنای خیال صورت می‌گیرد
  • راهیابی رئیس و عضو هیئت رئیسه هیئت ووشو کیش به مسابقات جهانی استرالیا
  • رئیس و عضو هیئت رئیسه هیئت ووشو کیش به مسابقات جهانی استرالیا
  • نشان طلای تاریخی عیدیان در ۴۰۰متر با مانع دختران